Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 321
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Fortuna, радвам се да съм ти била полезна.  Hug

# 631
  • в сърцата на децата <3
Морена, за лазанята питах  Grinning Благодаря ще се пробва тия дни, много се тачи италианската кухня удома. Но ще трябва да добавя и мръвка, че ММ е мръвкарче.

Вале, крийпи (creepy) - зловещо  Mr. Green Хванала ме е лиготията тая сутрин, писах си с дружки от университета и по инерция и тука...

# 632
  • Sofia
Ейнджъл, бях забравила босилека, та го добавих току що.  Laughing  Да ви е вкусно!  Hug
Да, при доматения сос разбира се можеш да добавиш кайма... или каквото ви харесва.
Да ти кажа и ММ беше мръвкар, ама... все по успешно налагам безмесни маднжички...
Както съм кавала вече... храненето ни се дели на преди и след Гушкан.  Grinning

# 633
  • Бургас
Здравейте,мили мои! Hug
Душички сте ми,благодаря за успокоението.Аз ви чета всичките,но нямам време да пиша.
Събота и неделя,когато всички са си в къщи са ми по-заети дни и хич НЕпочивни. Wink
Марчева май беше писала,че и при нея е така.Сега ММ излезе,дребната спи и аз най-сетне седнах.
Оная вечер първо,че почти не обърнах внимание на гостите,защото исках всичко да е прясно и пържех и пекох на момента.Моята кухня е отделно от хола и когато влязох да седна,ММ пуснал едни видеозаписи от време оно,когато с едното от гостуващите семейства сме били на почивка.Размечтахме се ние ,спомени,децата малки и т.н.обаче без да искаме изолирахме третото семейство.Тях ги нямашше на кадрите,хората им доскуча и започнаха да се карат.ЕЙ тогава като домакиня трябваше да спра домашшното кино и да си говорим всички,ама аз кухата лейка така се размечтах по отминалите години,че не ми дойде на акъла и в един момент гостите вече яко се караха. Sick
Едвам ги успокоихме,детето им много се разстрои,не знам как са сега,тръгнаха си много скарани,даже вечерята не довършиха.
Инаеч рибата се получи,калканът е много вкусен,аз така се постарах. Sad

Много се смях с това тлъстото,явно и на мен ми се яде свинско.Толкова годии не мога да го науча как да правя ударение,Мари не ми се е радсърдила още.

Дакче,специално за теб едно  Hug Heart Eyes

Контеска,сега френски ли ще учи детето,че не разбрах.Няма лошо,тя е малка,бързо ще се справи.

Мам4е,във вашия вход ри живеят тези хулигани?

Злати,много хубава бременна си! Grinning
Нащраках се и аз преди да се роди малката,но с дрехи и само една снимка по гол тумбак,че нали я родих на дърти години,да не разправят после,че не е моя.Тя пък така да прилича на мен.

Морена,браво на твоя мъж.Да лови риба на лед.

Ангелски,каза ти кака ти Славка сама да си купиш подарък.

Спирам,че се чува шум от детската.
До после!Не се сърдете,ако не споменавам всички,но много станахме и не знам как да виждам всички постове и да пиша.Виждам само последната страница.

Целувки!

# 634
Въй, кви са тия хора да се карат, когато са на гости?  newsm78 Славунке, не им се връзвай.  Hug А калканът наистина е много вкусна риба.  Peace

# 635
Мамче ужас какви са тея деца .Нямало е явно кой да ги укроти.
Марче и аз не загрях бързо това тлъстото .
Ангелче не се ядосвай може да се реваншира за Коледа.въпреки,че вътрешно знам как се чувстваш.
Оказа се ,че са ходили за някаква част за колата.За това се прибраха късно.
Злати и на мен ми напомни за дните с тумбаче.

# 636
  • Fort Worth, TX
Славче, вероятно хората си имат сериозен проблем.Дори и да не бяхте пуснали старите ленти вероятно пак щяха да се изпокарат.В такива случаи само една дума и поглед е достаъчен за скандала.Не се измъчвай, тъй като ти нямаш вина за нищо.

# 637
  • в сърцата на децата <3
Славче, честно казано много са ми странни такива хора, които се карат като са на гости. С ММ колкото и да сме се карали, каквито и драми да сме имали - само насаме. Като ни гледат външни хора сме перфектната двойка. Ако някой ни познава само "официално" е абсурд да си помисли и една хилядна част от нещата, които стават, когато сме си двамата. В никакъв случай не си виновна ти!  Hug Hug Hug

# 638
  • София
Аз днес голям пазар направих, изкупих руския магазин Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ядосвам се, че толкова са им големи цените, а и сложили български, немски и други стоки.

После обядвахме с родителите на ММ, наскоро са тръгнали и децата са украсили елхата! Стана много красива Crazy

Много ми се спи.... Може би ще полегна или да погледам нещо за да не заспя...

# 639
Здравейте, момичета. Аз днес чистих и пазарих. Сега спретнах една хлебна баница. Ще имаме за вечеря с айрянче.  cook По-късно пак ще намина.

# 640
  • Sofia
Чуден вариант за оползотворяване на стар хляб.  Simple Smile  Аз го правя по същия начин и на ябълков сладкиш.

Люска, много са им високи цените на Берьозка, мдааа... не става обичайно да си пазаруваш от тях.  ooooh!

# 641
  • София
Много са високи, но има неща, които купувам редовно. Peace

# 642
  • София
Здравейте, прекрасни дами!
Славунче, бях убедена че вината не е в теб. Има такива хора, които най-много обичат да се карат когато са на гост . Страшно неудобно е за домакините. Имахме такива приятели, но те  по-късно се разведоха. Не ставаше работата и по-добре стана, нищо че имаха и две деца.
Славунче, нали бях споделила, че най-необичам събота и неделя. Това не си е почивка за мен. Виж, понеделник....шапка на тояга. Правя си каквото си искам вече, свобода!!
Вале, може и да ги направя тези сладки. За мен щом имат много масло, означава че са перфектни. Имам сладка, нали правих лятото, може и да ги спретна.
Людачка, хубави са руските магазини, харесвам ги, но едни бонбони купувам само. Риба не ям, хайвер мразя, водка няма с кого да пия иначе мога, що да не мога, та бонбоните останаха.  Simple Smile
Рали, какво е това хлебна баница.. newsm78 Днес изхвърлих два хляба. При вас мухлясва ли хляба? При мен много често, ако е купен от супера. Един влажен, гаден е. Интересно, че ако го купя от един друг магазин , който е само за френско/немски хляб никога не мухлясва, държи по седмица.
Исках още неща да ви разкажа, например как ми мина деня. В учене на материала за трети клас. На ММ внука трябваше някой да го гледа, та на мен се падна тази чест. Ей, видях се в приключение. От 14.00ч до 18.00 ч съм говорила, обяснявала, решавала задачи,  история, английски, природа и не знам си какво си още....само пеене нямаше , иначе трябваше и да пропея. Много се уморих, главата ми е като шиник. А, той сладурчето се залива от смях и най-вече когато го удрям с учебника по главуната. Дано нещо да му влезне и най-вече по английски, много му е трудно. По математика май е по-добър от мен, бързо  ги вдява нещата. Но това история, кой цар къде е бил, кой какво е направил, къде се е бил и с кого...малиииййй....мани, мани. А и учебниците са написани....мани, мани. Не си е работа. Сложно!! А нали знаете, колко много го обичам, той ми е слабост огромна, нищо че не ми е истински внук, за него съм готова на всякакви подвизи. Е, доказах се днес!!
Та сега съм уморена от приказки, шум и затова изпратих ММ сам на рожден ден на едни приятели . Не, не мога повече.
Мрън, оплаках се.  Mr. Green Ще ми мине.  Simple Smile
Пия едно трето кафе и релаксирам.  Simple Smile
 Hug

# 643
Здравейте,
сутринта писах, писах и не съм го публикувала  ooooh!, одъртявам ли  newsm78. Отварям сега браузъра и попадам в публикувай отговор. Зачудих се що ли, проверявам и гледам нищо не съм публикувала.
Та ако има празнуващи днес - честит празник на всички настоящи и минали студенти.
marchеva14  Hug, питаш ли ме мен като всеки ден преподавам всичкия материал за 4 клас, а как мразя само училището  Twisted Evil, от малкото хора съм които не биха се върнали в училище и това ми е най-отвратителното време от живота. Само по английски се занимава баща му, щото аз людски езици не знам.
Да набляга внука ти на английския, че ако знаеш в 4 клас колко е труден и това от 3-ти клас много ще му трябва.
Я кажете за тази хлебна баница, и аз не съм я чувала. Иначе хляб не хвърлям. Като престои 2-3 дни го изсушавам във фурната и после на галета. Галета не съм купувала от години.
Ангелче и ние сме така. Колкото и да сме скарани и да не си говорим, пред хората се държим нормално, говорим си, никой никога не може да каже че сме скарани.
А по въпроса за непишенето - не е самообладание, аз съм такава и в живота. Мога да мълча с дни. Просто не ми се говори и си мълча. Приятелките ми ме знаят и не се сърдят. Ползват ме като добър слушател само  Laughing Но като ме хване говорещия период нищо не може да ми затвори устата  Embarassed
Мамче ужас, какво са изпочупили тия хлапета. Нямаше ли кой да ги укроти.
Хортензия Мушкатова  Hug, дано да е добре детето за тържествата. Много е тъжно да се подготвя и да не може да отиде. Аман от тия болести.
И аз нямам тлъстото и, ползвам БДС но си излиза голямата буква Ь така както сте го описали.
Кръстева  Hug, много си сладка
На всички мацки  Hug

# 644
Аз правя хлебната баница по следния начин: Намазнявам тавичка, накъсвам стар хляб на хапки и правя заливка от яйца, кисело мляко, сирене и малко сода. Запичам. Става много бързо и вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт