Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 327
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцата на децата <3
От всичко , което си писала за него става ясно , че е добро момче , а не някой темерут
.. за разлика от моя  Joy Извинявай, не се сдържах  Hug

# 616
От всичко , което си писала за него става ясно , че е добро момче , а не някой темерут
Не се знае знае ли се. Wink

Добро утро на всички!
Днес не ми се пише .. стачка. Mr. Green
До утре и хубав неделен ден ви желая! Hug Hug Hug

# 617
  • София
 Laughing Опасни сте, начи!
Тите, браво на мъжа ти, няма как да те забрави той.
Аз изпратих моите до Кауфланд на покупки, поизчистих, сега ще напрвя торта за следобедните гости, имам един куп дрехи за гладене. Честно казано обичам да ги правя тия работи в неделя, луда калинка съм аз, ама наистина ми е приятно, стига да не се налага да бързам, както е в делничните дни. Тогава все не стига времето.

# 618
Здравейте и от мен.Не се сърдя.С малката си играем,после ще намина пак

# 619
  • Fort Worth, TX
Не се знае знае ли се. Wink

Добро утро на всички!
Днес не ми се пише .. стачка. Mr. Green
До утре и хубав неделен ден ви желая! Hug Hug Hug
Знае, знае се.Ти го каза Ангелче.Аз знаеш, не съм му фенка на мъжа ти от доста време.

# 620
Лус,  Hug благодаря, добре сме. Чакам каката да се прибере. Сега зяпам на компа и се боря с едни бадеми (ще правя линцер-торта), ще пека агнешка плешка. Катрин обикаля масата и бърбори нещо на куклата си.
Аз забравих да похваля Ангелчето - много хубави питки правиш, браво!  Hug
Мамче, що не ти се пише?  Hug
А това тлъстото и` , как го постигате?  newsm78 , че аз нещо не се справям.

Честит празник на всички студенти!   bouquet

# 621
Вале, дано преодолеете поредната трудност по-бързо!
Аз да се оплача - три дни беше Миша на градина и тая нощ не спа от сополи и Т. Писна ми! А се и задават тържества, концерти... Ако ги пропусне (балета и хора), ще реве цяла година.
Кръстева, стискам палци.

# 622
  • в сърцата на децата <3
Фортунче, благодаря  Blush А "тлъстото" ѝ се прави (поне на моята клавиатура) на програма БДС с натиснат shift и ь (на латиница бутона е А). Обаче знам, че не на всяка клавиатура става, не знам защо...

# 623
  • Sofia
Добър ден! Simple Smile

Аз нямам БДС, та ползвам и с ', та става така - и'. По-добре от  йWink

Ставам да готвя лазаня с патладжани, по-късно и супа топчета и утре няма да готвя.
ММ е на риболов, на лед, с Гушкан сме сами.

Хубава неделя ви желая!  Grinning

# 624
  • в сърцата на децата <3
Морена, може ли рецептата?

П.П. Доста крийпи.. http://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82 … D0%B5%D0%BB%D0%B8

# 625
  • София
Божке, чета за нещо тлъсто и си мисля,.. а те ще си готвят свинско с кисело зеле  ooooh! а то било онова тлъсто" ѝ" . Изперкала  съвсем.
Добро утро, прекрасни дами!  Hug
Вале, хубава е къщичката. Браво! Толкова е цветна, точно за празниците. Гледах сладките ти, ама аз нямам мармалад,, та с какво да ги лепкам после. Със сладко няма да стане, нали?
Злати, хубава си като бременна. Още малко и идва бебето.  Hug
Девойки аз трябва да става. Програмата ми се наруши, та бързо пия кафето и се започва...занимавки, играчки-закачки. Оф...
Снощи по нощите направих едни козуначени кифлички. Не ми се спеше, а сега..
Приятен ден от мен!  Hug Ама на всички  ви приятен, ей..  love001

# 626
Мамче, що не ти се пише?  Hug
Тази сутрин около 2:30 ч. се събудихме от страшни крясъци, псувни, чупене на стъкла ..  и голяма дандания във входа ни.
Някакви тийнове били(впоследствие разбрахме) - пияни ли са били, дрогирани ли, но събудиха целият вход.После около час не можахме да заспим, аз и детето особено много се разтреперихме. ooooh!

# 627
  • Sofia
  Hug Ейнджъл, разбира се, предполагам не за топовете питаш.  Laughing

Та лазанята с патладжани...
Скрит текст:
Повече патладжани (3 големи при мен) на шайби и с малко мазнина (наредини като керемиди, защото няма място Wink) запичам във вфурната. Същото се случва и с малко (2-3 малки) тиквички. Задушвам повечко лук с домати, малко черен пипер и дафинов лист (който махам при реденето). Приготвям сос бешамел.  Нарязвам на шайби моцарела (около 2 големи топки, но все пак всички пропорции зависят от съда). И редя лазанята.
Покривам дъното с бешамел.
1ви ред - кори, доматен сос, ръся накъсани листенца босилек, патладжан, моцарела
2ри - кори, доматен сос, тиквички, бешамел
3ти - като първия, но пропускам моцарелата.
Заливам с бешамел и пека, а 15тина минути преди края покривам с моцарела.
* Ако имам още кори слагам още един ред и ги покривам хубаво с бешамел и т.н.  Simple Smile
* И без моцарела съм я правила.
И в двата варианта много я харесваме лазанята с патладжани.  Grinning

Ох, Мамче, много гадно.  Hug  И какво са изпотрошили онези?

Оо, все забравям (нищо, че не знам колко ви интересува  Laughing) да ви препоръчам последната си книга.  
Скрит текст:
Ако каресвате откровенно сексуални (на мен ми идва малко в повече) - много е добра. Като пропуснем тези сцени, много хресвам исказа на авторката Силвия Дей, в случая в кингата и' "Открита пред теб".  Grinning

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 12:21 от Morena

# 628
  • София
Мамче, много неприятно, да се успокоите бързо ви пожелавам! Hug
Марче, ако сладкото не е  с цели плодове ще стане. То не е задължитело да ги лепиш веднага, може така да си престоят дълго време. По принцип линцерите колкото повече стоят, толкова по-хубави стават. Благодаря за къщичката! Цялата къща ухае на джинджифил и мед от нея, много е приятно.
Ангелче, какво е това крийпи? Идва от английски, нали?

# 629
Мамче, много неприятна случка.  Hug  spoko
Ангелче, благодаря, на моята клавиатура не става.  Sad
Морена, не искам да използвам й, когато се налага да използвам ударено и, напр. "нейната майка" мога да заменя с "майка и` " . Искам да пиша правилно.  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт