Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Баба Яка мерси!
Креми позна имах иЗненада!
Торта,коледна звезда и бяло вино.
Опияних се леко и си лягам.
Бива да сме завеяни ,не купихме памперси .Добре,че ма едни памучни памперси.Сложих един.Ще ставам посреднощ.

# 601
Славетова ,че не си се справила ,не го вярвам .Жена изгледала 3 деца да не се справи с някакво си гостенство, не ми е реално. Съжалявам ,че някои хора са така нетактични ,но това само показва какви са всъщност. Не си го слагай на сърце и друг път не ги кани  Hug
Загубих ви спатиите ,кой какво ,но ще наваксам .Тези дни бях много заета, но от другата седмица дано да имам повече време за да пиша. Бях на три интервюта, на двете отказах аз заради малко часове и не беше и постоянна работа ,а на третото те веднага ме харесаха, но не са ми излезнали изследванията,с които ще си сменям статута и ще се изчакваме .
Благодаря на всички ,които ми стискаха палци -проработиха .
Детето има място в училище и в детската градина вътре в същата сграда и няма да има размотаване по студа .Отказахме частното училище ,защото е малко като артистична комуна ,а не държат толкова на академичната страна и избрахме държавното до нас ,но във френска паралелка, където до 3 клас  обучението ще е 100 % само на френски .
Тука пробиват в мазето след 2 седмици нищо-правене и шума ме разконцентрира и ще пиша утре Simple Smile
Лека вечер на всички   bouquet

# 602
Коконке, пиши по често  моля те. Дори да е малко пак пиши, та да знаем как си. Наистина те мисля и стискам всички палци.
Kaka Daka   Hug, не ни се сърди,  beer2 cheers я пийни една биричка с нас.
slavka70 не вярвам че ти си се изложила. А че гостите са се изпокарали да не ти пука, нали не си виновна ти. Явно са крайно нетактични хора, ще идат на гости и ще се изпокарат. Те дом нямат ли си да се джавкат там.
Валенце обичам ги тия линцеровите сладки, правя ги, ама да си кажа не знаех че така се казват  Embarassed. Но все пак съм готвач (от доста време бивш), а не сладкар. А къщичката е страхотна. От няколко години нямам никакво желание да правя такива пипкави работи, а как им се радваха вкъщи (къщичка не съм правила, ама други нещица). Май ще взема да се стегна и да вляза в релси.
Сподели за детето какви проблеми имаш, ако искаш. Аз да си призная нещо съм го пропуснала този твой пост. Забелязвам че на последък пропускам някои писания, уж чета всичко, а все нещо не довидяла и не само в тази тема  ooooh!
*SK* а стига де, нали черната серия свърши.  Hug пиши утре как е детенце. Спокойна нощ ти желая и не само тази.
luss честити ви нови придобивки. А за такива картофки умирам, също и царевица на жар, питка на жар, ох огладнях пак, ще притичам до хладилника, а после се чудя що все не ми стават дрехите и като мина покрай огледалото се плаша  Embarassed
Креми ще те обявим за врячката на домакините  Laughing, на кафе или на друго гледаш
Тъкмо да питам Контеса къде изчезна и проработиха ли стиснатите палчета и тя се разписала преди мен, ама аз докато ви изчета.
Момичета (тук да си прочетат имената споменатите и не споменатите)  Hug, радвам се че попаднах и ме приехте в темата (само да знаете колко време ви четях тайно). Направо сте ми като терапевти. Лошо настроение - влизам при домакините и то се изпарява. Имам проблем - споделям тук и той изведнъж става маловажен, и т.н. А и ме накарахте и да пропиша. Аз от години влизам по форумите (напоследък само в този и някои руски) но не пиша, само чета и с удоволствие си мълча.
Хайде лека нощ на всички, утре с нови сили да изпишем няколко страници само с хубави новини.

# 603
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро Hug

# 604
Добро да е!

# 605
Добро утро!  Hug
Мари, благодаря за кафето.  Hug

# 606
Добро утро момичета Hug и аз се присъединявам към вас със сутришното кафе   food010 от 4 часа само  1countingsheep и се наканих да стана най-накрая.
Голямо ходскане ще е тази събота и неделя - вчера си ходихме на село, да видим баббка и дядото (на мъжа ми), а днес ще ходим в Стара Загора на лекар, днес ми е 3тата и последна ФМ.
Нямам търпение да видя с бебчо, може би и за това не можах да спя спокойно, голямо вълнение - голямо нещо Mr. Green
Утре пък съм на преглед при следящия ми бременността лекар и утре мислим да вземем кошарката. Вчера свекър ми даде парите за кошарата, която сме си харесали - нали ще си има име .. и е много щастлив милия  Mr. Green 
Бабата и дядото на мъжа ми пък, вчера да дадоха някой лев за сватбата (понеже днес правим един месец от сватбата ни, но те не можаха да дойдат поради здравословните им проблеми) и мислим днес от Ст. Загора да си купя прахосмукачка, защото в Ямбол нямаме такива големи магазини, а в Бургас не знам кога ще си идем.
Та така ... отчета за днес е направен. Стискайте палци с бебчо всичко да е наред Praynig и ще ви пиша пак в късния следобед или по вероятно да е довечера. Целувки на всички  bouquet

# 607
Ето го коремчето на мама Злати в последния ден от 7ми месец Simple Smile

# 608
  • София
Добро утро!
Кръстева, много си сладка! Всичко ще е  наред с бебенцето! Hug

Контеса, радвам се, че нещата с градината на детето вече са се наредили, а и щом работа си намерила - още по-добре! Успех!

Мари, благодаря за кафенцето!

Баба Яка и Хортензия, благодаря , че попитахте за детето! Hug Няма да споделя , като че ли не трябваше и да го пиша, достатъчно ми е, че някой мисли за нас. Ще се справим и този път, не е чак толкова страшно.

Коконче, къде си?

Благодаря ви за отзивите за нашата къщичка, децата са щастливи и това е достатъчно, нищо , че на мен ми прилича на къща от Столипиново Mr. Green.

Желая на всички хубав ден! Ще имам гости и трябва да се приготвя. Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 08:21 от Валенцето

# 609
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Благодаря за кафенцето, Марѝ ( "тлъстото" ѝ  Joy леле как се смях с това "тлъсто" ѝ  hahaha Joy )

Злате, пу-пу какво хубаво коремче  Heart Eyes С носталгия си спомням времето, когато НЕ ми се спеше  Laughing И всички ми казваха "спи сега колкото можеш, че после..." Е спи де, ама като се ококориш в 3-4 и... отидЕ до 6-7. Ама му бях хванала цаката - чаша чай от лайка или лайка и мента. Нокаутираше ме веднага  Mr. Green Имаше един лаф "Преди да забременея спях по корем, докато бях бременна - настрани. Сега мога и права!"  Joy Стискам палци всичко да е наред на ФМ  fingerscrossed

Вале, къщичката много ми хареса!  Heart Eyes Какво като е шарена? Нали и нашите си къщи ги правим такива шарени за празниците, право е детето  Peace

Баба Яка, евала ти на самообладанието да четеш без да пишеш! Мен направо ме сърбят пръстите понякога  Mr. Green Но това моето е професионално изкривяване  Laughing

Тити, радвам се, че при теб нещата бяха с хепи едн  Hug При мен никога не е така. Както и да е. Ще мине време и ще успея да си преглътна огорчението.

Контеса, студеничко е май при вас  Mr. Green Да не се изненадаш ако долетя  Laughing Не ми понасят тия топли зими в Пловдив... Искам сняг, студ... Не ми е коледно така!!!

Момичета, много  Hug Hug Hug на всички! Като приспя детето ще намина пак че имам да питам нещо, но трудно пиша с една ръка, че и лява при това...

# 610
  • Талант на 2012,2013 г.
Ми така де, Ангелче що ми се заяжда с "тлъстото" ѝ... hahaha Joy Joy Joy

Що за човек е това и как по-точно на него му пречи? М? Thinking newsm78   Не разбрах. Пък аз наистина си го обичам.

Та така. Смей се ти. Laughing Wink

# 611
  • в сърцата на децата <3
Сигурно трудно намира буквата на клавиатурата  hahaha
И ми стана интересно таз лчност дали е учила български в училище? Защото ако беше, нямаше да предага ударението да е върху съгласна  Laughing От чисто професионално любопитство се чудех как ще звучи  newsm78

Една песничка за настроение

# 612
  • София
Добро утро момичета!

Петьо пак кашля. Нашата госпожа по заместване до края на годината (нашата е оперирана от рак ... не знам на какво Sad, толкова млада и хубава и страхотна... моля се операцията да е минала добре). Та ги пуска навън в голямото междучасие и нашия ктъже, че е с якето, а преди това ми каза тайна, че са без якета Mr. Green

Благодаря за кафенцето, Марѝ Hug

Злате,  какво хубаво коремче Peace  Стискам палци всичко да е наред на ФМ  :fingerscrossed

Вале, и тук да ти пиша, че къщичката много ми хареса!  

Тити, радвам се, че при денят свърши добре.

Контеса, студеничко е при вас. Радвам се за детето и за работата.  

Фортунче, Хортензия  Hug. Ка сте?

Коконка, мисля те  Praynig

# 613
Добро утро!
Боли ме глава.
Много съм доволна, нашите ще идват за рожд. ми ден.
Тук има една темичка за томбола за бижута, някой ако иска.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753068.0;topicseen
Мари, ах това тлъсто й, и аз много се смях.
Чакам си детето. Замъкнаха го оня ден на имен ден и никакви ги няма.
Хубав ден, момичета!

# 614
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Излюпихме се:-)
Сега стандартните неща:-) Закуска, почистване и.т.
Не знам дали ще излизаме.Вчера доста се намръзнахме.Макар да пече много примамливо.Най-много да идем до
Лидл.
Тити видя ли Simple Smile Ти веднага го анатемоса.От всичко , което си писала за него става ясно , че е добро момче , а не някой темерут.Дори бях склонна да се обзаложа, че ти крои нещо:-)Момчето ти те обича:-)
Контес, мн хубаво, че са се уредили нещата в у-ще.
Кака Дака ти верно ли се сърдиш:-)
Много поздрави и целувки на всички:-)

Общи условия

Активация на акаунт