Креми позна имах иЗненада!
Торта,коледна звезда и бяло вино.
Опияних се леко и си лягам.
Бива да сме завеяни ,не купихме памперси .Добре,че ма едни памучни памперси.Сложих един.Ще ставам посреднощ.

, не ни се сърди,
я пийни една биричка с нас.
пиши утре как е детенце. Спокойна нощ ти желая и не само тази.
, радвам се че попаднах и ме приехте в темата (само да знаете колко време ви четях тайно). Направо сте ми като терапевти. Лошо настроение - влизам при домакините и то се изпарява. Имам проблем - споделям тук и той изведнъж става маловажен, и т.н. А и ме накарахте и да пропиша. Аз от години влизам по форумите (напоследък само в този и някои руски) но не пиша, само чета и с удоволствие си мълча.
и аз се присъединявам към вас със сутришното кафе
от 4 часа само
и се наканих да стана най-накрая.
и ще ви пиша пак в късния следобед или по вероятно да е довечера. Целувки на всички

Няма да споделя , като че ли не трябваше и да го пиша, достатъчно ми е, че някой мисли за нас. Ще се справим и този път, не е чак толкова страшно.
леле как се смях с това "тлъсто" ѝ
)
С носталгия си спомням времето, когато НЕ ми се спеше
Стискам палци всичко да е наред на ФМ 
Какво като е шарена? Нали и нашите си къщи ги правим такива шарени за празниците, право е детето 
При мен никога не е така. Както и да е. Ще мине време и ще успея да си преглътна огорчението.
на всички! Като приспя детето ще намина пак че имам да питам нещо, но трудно пиша с една ръка, че и лява при това...
, толкова млада и хубава и страхотна... моля се операцията да е минала добре). Та ги пуска навън в голямото междучасие и нашия ктъже, че е с якето, а преди това ми каза тайна, че са без якета 
Стискам палци всичко да е наред на ФМ :fingerscrossed
. Ка сте?
Ти веднага го анатемоса.От всичко , което си писала за него става ясно , че е добро момче , а не някой темерут.Дори бях склонна да се обзаложа, че ти крои нещо:-)Момчето ти те обича:-)