Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 330
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ста-ди,това е обезмаслител Меглио  пише. Става за печки, плочки,бани,азне вярвах,но съседката ми каза,че маха мухъл  Shockedтака е гледах,но днес като видях  ,със собствените си очи  повярвах.
Това е спасението  на мухала,докато съберем пари  за ремонт  на банята.
Бях се отчала  с тоя мухъл. Аз сипах  един мавруд, и чакам се стопли водата,ще се къпя  и ще лягам.
като чистиш с препарата пръскаш между фугите, и оставаш 10-15 мин.да подейства,после търкаш с гъба и изплакваш . Аз го купих за 4,70  с мирис на лимон

# 136
На Емил също много му помагаше.

# 137
  • при късмета
ма-ко къде са ти другите две срички  newsm78

И тирето даже махнах и се чудех дали да не го направя една дума. Посъкратих го, че иначе много дълго като обръщение.
Шефа си легна рано-рано, накарах му се и го пратих да спи. Днес ми скъса нервите.Не знам какво му става, рядко е така.Едно нещо не направи от първия път, а аз много се ядосвам като повтарям. Като тръгне на градина и се вдетинява, направо се връща назад с цяла година, като държание. Не знам защо е така. Сигурно защото е най-голям от групата. Пък и той винаги си е бил напред дори за възрастта си.
Ста ди имам повече от половин шишенце Дентокинд с годност до 09.2014г.Ако ти трябва пращам
  А, няма проблем.Аз съм като енциклопедия за именните дни и свързаните с тях народни традиции. Grinning

Напомняй, защото аз например знам предимно по-големите и хич не съм в час. Така няма да изпускам именници, че често се случва.
Днес няма вести ни от Вио ни Кокона
Коконче с теб сме, нали си знаеш  Hug

# 138
Привет  Simple Smile
Връщам се от фото сесия на шаловете ми  Simple Smile Беше много интересно . Хареса ми  Simple Smile
Луси матрьошка е подарък от мен за Коледа вместо картичка  Simple Smile
Връщам се да чета  Hug
Честит празник на празнуващите!

# 139
Тук съм, мама - коко, тук съм.
Днес и Ванко ми изпили нервите. Цял ден е кисел, опитва се да се налага, къде ми изчезна сговорчивото дете, питам аз! Само до преди два месеца всички ми завиждаха какво кротко дете имам - е днес и помен нямаше от въпросното кротко дете, някой ми го беше сменил с истински терорист.
На всичкото отгоре сега учим по английски с племенницата и нещо не могат да се разберат с мъжа ми - той я кара да повтаря по хиляда пъти едно нещо, тя се изнервя и плаче...Абе цирк.

# 140
днес   купих  булгур.досега  не съм  готвила  такова нещо.
ако споделите  рецепти, ще съм  ви много благодарна  Hug
вио,радвам  се,че се появи .

# 141
Здравейте, мацики

Морена, честити ти именница и рожденик. Да са та живи и здрави. Като ти гледах снимките направо да не повярваш че имаш такъв голям син.
ма ко какъв боен спорт си тренирала (сигурно имаш черен колан), ще трябва да внимавам ако се срещнем някой ден  Mr. Green.
Някой има ли новини от Коконка, нали който и има телефони и се чува с нея ще ни информира как е.
Мари, дано да сте попаднали на читав адвокат, да не ви разкарва напразно за разни ненужни документи и бързо да оправите нещата.

На нас вчера към 18 часа ни спря тока. Опитваха  на няколко пъти да го пускат. Имаше за по няколко минути и после пак спира. За постоянно го пуснаха към 21-22, не знам точно, защото ние си направихме вечеря на свещи. Отворихме си едни кисели краставички, имаше кюфтенца на фурна от предния ден, пийнахме ракийка, после червено винце, направо идилия. Накрая бях благодарна че ни спряха тока, иначе все телевизор върви и разговорите не вървят толкова. Та заради тази авария останахме и без кабелна ТВ до днес на обяд.

Валерия аз този обезмаслител го ползвам за всичко, май само за пиене не става   Joy
Не съм чела всичко, ако има други празнуващи днес да се чувстват поздравени от мен. След малко се връщам от началото на темата да ви прочета, че ви изпуснах.

# 142
  • София
И аз днес пазарувах... Купих си ботушки на нисък ток, на ММ един пуловер, на Петьо ръкавички и шапка... С Миленка утре ще пазарувам. В МОЛа на Цариградско се отвори магазин RESERVED и има намаление днес и утре 30%. Децата са били на кино...

Момичета дали някой има телефон на Кокона, моля да ми даде на ЛС...

Утре сме на ресторант на обяд... Голяма трагедия, раста нашироко... Не влизам в роклята, която съм купила на ЧРД в края на октомври... Досега мерих... в нищо не влизам, нараво се разстроих и се ядосах... ММ ме навика... Стига да не съм се харесала - или си купи нови дрехи или отслабни, ама да не съм яхнала метлата Mr. Green Mr. Green Mr. Green... Прав си е човека... Лятото нях 64, за ЧРД - 66, сега съм 68,5.... Май ще ставам баба Цоцолана...

# 143
  • при късмета
Ох Вио и при вас ли? Абе и те са хора нищо, че са малки и си имат изнервени дни, ама е скапващо. Моя нямаше 2 като започна да се проявява, добре, че е нарядко.
Да ти кажа ще ти трябват здрави нерви и много енергия. Ванко ще го тресне бебешкия пубертет точно като се роди бебето. Ще ти трябва денонощие от 36 часа да угодиш и на двамата. Добрата новина е, че и тава минава  Hug
Баба Яка тренирала съм, но колана не ми е черен. Не ходех на изпити не че не съм усвоила материала. Това обаче не те спасява на улицата. Помага самообладание(най-трудното) и изненадата от това, че отвръщаш, нищо друго. И това да си направиш сметка да удариш един път, защото не знаеш дали ще имаш възможност за повече. Аз затова не удрям, а ритам... в главата  Rolling Eyes
Ох, стига, че ще ми излезе име  Embarassed на побойник, пък скоро никой не съм пердашила, има няма 10 години  hahaha
Люска, аз бих решила проблема с купуването на дрехи. 68кг. не са чак толкава много  Hug

# 144
Ох Вио и при вас ли? Абе и те са хора нищо, че са малки и си имат изнервени дни, ама е скапващо. Моя нямаше 2 като започна да се проявява, добре, че е нарядко.
Да ти кажа ще ти трябват здрави нерви и много енергия. Ванко ще го тресне бебешкия пубертет точно като се роди бебето. Ще ти трябва денонощие от 36 часа да угодиш и на двамата. Добрата новина е, че и тава минава.
А дано мине по - бързо, че е доста изнервящо. Особено като го знам каква душичка е откакто се е родил, и сега да ми прави такива мурафети....
Телефонът на Кокончето го имам аз, но днес не ми беше удобно да звъня. Люси, ще ти го пратя след малко на ЛС  Peace

# 145
При нас не знам дали е бебешки пубертет, то докато пораснат все в пубертета май ще са  hahaha, но откакто се научи сам да се облича и съблича е станал по капризен и от госпожица. Сам си избира невероятни съчетания от дрехи, тръшка се, снощи баба му беше в нас и такъв цирк спретна, сополи, сълзи, хълцане- заради един пуловер. От градината е прихванал едно бебешко бърборене, явно е модерно в средите им.
А беше най- кроткото бебе и малко дете. Ама наши са си, ще си ги траем и обичаме. Heart Eyes

# 146
  • при късмета
Дари не мода говори така, защото другите деца говорят така. Моя на 1г. 6м. говореше с изречения, т.е. преди да тръгне на ясла, там започна да говори на бебешки. Бързо му мина и се върна към нормалното си състояние, защото си контактуваше предимно със сестрите и лелите-възрастните. Много му се радваха, че говори като голям човек и все викаха, че не е за тях, а за градина, ама не го взеха по-рано.
Вио и ти трябва да оставиш твоя телефон на някой + този на Кокончето. Ако и двете бремнни се окажат възпрепятстани да пишат ние как ще знаем какво става? За по-сигурно както се казва, че не остана.
Две седмици само вас ще мисля да знаете  Hug

# 147
Абе мен ако питаш си е точно лигавене. Той е един от най- малките, роден в края на годината. Както говори нормално и току изплещи нещо от сорта на блмеъумбнпъ.
Ох и аз чакам бебетата, все едно аз ще раждам. Heart Eyes
Съжалявам че не успях да се включа в инициативата за кокончето, за картичките едва ли ще успея. Но като мога тогава ще пращам картички по поводи.
 Hug

# 148
Ох много мило ми става така като кажете че ни мислите  Hug Hug Hug
Аз се надявам да мога да пиша от болницата, но все пак не е лоша идея и телефон да оставя, наистина  Peace

# 149
d. h. спокойно, всички минават през това да искат сами да си избират дрехите, сами да решават какво ще ядат. Спира в един момент и после да ти кажа пак се появява. Цанко (януари прави 11) пак е влязъл в тази серия. Рядко успявам да го убедя какво да облече и то с много обяснения. Ако го видиш как ходи облечен у дома ще паднеш. Но и това ще мине.
Вио вярно остави телефона на някой, който да се обажда и да ни държи в течение, че ще откачим докато чакаме новини от вас. Докато родите и двете с Коконка все за вас ще мислим.
ма ко я се замисли на пролет като се затопли времето да ни направиш един курс по самоотбрана на домакините. Браво на теб, побойничке  Mr. Green, вярно самообладанието е най-важно, но трябва да знаеш и как и къде да удариш. Така че замисли се да ни направиш един курс  Praynig
luss и аз бих решила проблема с купуването на нови дрехи, тъкмо има и поводи за тях, коледа, нова година. Ти мисля че си висока така че 68кг не са толкова много (мечтая си да сваля до толкова, за мен ще е празник)
Надин качила ли си вече снимки от фото сесията да ги разгледам. Още не съм преравяла ФБ да видя какво ново има там
♥Mam4e♥ значи ти ще ни информираш на време за именните дни, да не изпуснем някой. Аз знам само някои и обикновено разбирам че било някакъв имен ден или от ФБ или от новините по ТВ
J_M_M нещо не съм в час, на какво състезание е баткото утре. Успех му желая, да се представи отлично,
Sta_di ай гадно е това с пералнята. На моята пролетта беше избил един семеринг на барабана и една седмица перях на ръка. Направо ме върна в първи клас. Остави ами и моята е много стара и няма такава част, изръчках цяла София за нея. Накрая си я залепих сама със силикон и от тогава нямам проблем. Дано да ти е малка повредата, бързо да я отстранят и да не ти вземат много парички.
titi888 аз за никулден винаги правя пълнен шаран в тесто (знам го като рибник), това е традиция, но точно днес говорихме и май тази година ще е първата без шаран. Не съм съвсем сигурна, ще видим.
S.K. това с уредите е много неприятно, няма ли как да измерите напрежението на тока.
Контеса много мило ми стана като прочетох за събирането със съседките. Явно това не е само по филмите. Разкажи ни как е минало и събирането във вас. Това сигурно ще ви стане традиция да се събирате така по съседски ако останете в този квартал.

Ох, няма да се връщам по-назад в темата, че написах цял ферман.
Само да се похваля днес постегнахме  колата, поолекнах с малко парички, но сега поне мога да си я карам тук в селото  Mr. Green, и вече не мърдам никъде пеша и въоръжена до зъби.
Като казах въоръжена - Мари - електрошока голям ли е, той само при контакт ли действа, ама че тъпи въпроси, но не съм пипала такова нещо. Аз ходя с газов пистолет, лют спрей и палка (не знам как се казва, но се разгъва като дръжка на чадър и става 4 пъти по дълга)

Общи условия

Активация на акаунт