Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 321
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Морена- да са ти живи и здрави дечицата!  bouquet
Нещо нямам муза за писане. Embarassed

# 121
Морена, да са ти живи и здрави дечицата! Да са много щастливи и да имат много късмет! Между другото като те гледах на снимката изобщо не ти личи, че имаш син на 20... Младо гадже си  Wink Страхотно изглеждаш!

# 122
  • Бургас
Добър ден!
Мари почивайте днес. Много неприятно е това да се оправят наследства, особено ако са и повече наследници. Дано поне адвокатът ви по-малко да ви занимава, и бързо да свърша  Praynig

Морена много си красива, и новата прическа е супер Peace Честито ви празничен ден, и на двамата
много здраве и късмет!

Кокона не се притеснявай /знам, че е невъзможно/, но се питай де се успокоиш, докторите си знаят работата. Как си днес? Разбира се, че е по-приятно да си лежиш вкъщи, от колкото в болница, ама за момента е по-добре там. Ние сме с теб/вас fingerscrossed. Накрая ще гушкаш най-хубавите принцеси.

S.K. да нямате някакъв проблем с тоците, то не е нормално толкова уреди да горят. Айде да отминава този период!

Мам4е, мерси че напомни за Андреев ден! А това за варивата не го знаех, но ето сега на котлона е св, с грах  Laughing

Честит празник на тези, които празнуват днес!

Ох, ставам, че яденето ме вика  Laughingпосле пак ще мина!

ПП Добре дошла на новата домакиня
За всички  Hug

# 123
Мам4е, мерси че напомни за Андреев ден! А това за варивата не го знаех, но ето сега на котлона е св, с грах  Laughing
А, няма проблем.Аз съм като енциклопедия за именните дни и свързаните с тях народни традиции. Grinning
Направих пълнените чушки и цялата ми кухня мирише апетитно.

Дори излизахме с детето на разходка - купихме някои дребни нещица за Коледната украса.
Изпихме по един горещ шоколад и сега всеки се занимава с любимото си хоби - аз на компютъра, той - на таблета.

# 124
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит празник на празнуващите!  bouquet

Ние така както нямаше да излизаме и на пазар ходихме в Кауфланд и за минерална вода в Горна Баня да си налеем... нямаме удържане и това си е. Сега готвя за вечеря и ви шпионирам. Mr. Green Laughing

# 125
Добро утро и от нас ..пак,
Морена честити и рожденик и именница .Много здраве и късмет нека имат   bouquet
Детето стана с мм днес към 8 ,правиха си принцеси за закуска с айран, а аз поспах до 9 почти ,но вкусните миризми на кафе и принцеси окончателно ме разбудиха.
Ангелче , Валерия и Марче, послушах съветите ви и на студено със зехтин махнахме пръстена с мм .
Бяхме на детската градина ,не е много по мой вкус ,но ще започне ,защото няма другаде места ..

# 126

Ние така както нямаше да излизаме и на пазар ходихме в Кауфланд и за минерална вода в Горна Баня да си налеем..

А аз сутринта ходих да пазарувам , и преди час като видях коментарите в темата " Лидл" за едни есенции на които се чудих дали ги бива ,че са ги намалили и ходих до там, моя мъж ми се смее че не ме мързи да крача до там.
Сега правя дробчетата, изядоха гевреците и поръчаха за утре пак.
За утре съм в чуденка какво ще правим 2 часа навън с малкия докато баткото е на състезанието.

# 127
  • при късмета
Привет,
Морена да са ти живи и здрави децата, много да те радват   bouquet
Голяма скука днес, утре се очертава същото. Излязохме малко на пазар и това беше. Цял ден дребния беснее вкъщи и на компа.
Контеса много хубаво ме подсети за принцеси, още утре ще спретна
J_M_M успех на състезанието утре
На всички прегръдки

# 128
ма-ко къде са ти другите две срички  newsm78

# 129
ето  ме   Crazy
Ходих   на  разходка /пазар  до Кауфланда  и Триумф / , със  съседката  днес.
ММ гледа  децата. Пребирам  се  с две големи торби,кога съм мъкнала,все с колата си ход като пазаря,ама мъжо  е беше дал на един негов приятел,че само моята има  венетка   . ooooh!
Пребирам    се тримата  ми мъже спят, егати кефа Mr. Green
Направих си кафе,после ходихме до метро,пък моята кола взе  да пуши нещо капака,някъв    маркуч  се скъсал,но мм  каза,че ще го оправи .
дояждахме днес   грах  с мезенца  и едно  червено вино .
Купих на детето  ръкавици, 2 дебели  термо  чорапогащника и един  вата анцунг.
Абе, не съм  да ме пуснеш по магазините  без контрол  ooooh!сумати пари  изхарчих.
В Метро  днес всички стоки на минус 10 процента,но нищо не си взех,но от лидъл  си взех прах  Омо.
и един  препарат  за махане на мухъл,  изчистих  тая баня,най-накрая  родих се  с тоя препарат .
такива неща .опъвам се пред тв.

# 130
Ванко ги е изял. Laughing Шегувам се.
Мислех че имам свинско, ама свършило. Мислех със зеле да си готвя. За по лесно си взех готвено от топлата витрина.
Налях си сега една ракийка, една салатка с кисело зеле си нарязах и сядам да гледам Брадъра.

# 131
Здравейте,дами!Първо да поздравя всички празнуващи-да сте живи и здрави!
Вчера ми се развали пералнята и си припомних как се пере на ръка.Лошото е,че майсторите ще дойдат да я видят чак в понеделник,а кога ще я вземат да я правят Бог знае...А не ми се мисли ако е нещо сериозно и искат много пари...
Няколко дни Гошко беше много нервен и кисел.Няколко нощи почни не бяхме спали с ММ- върти се на сън,плаче,яростно си хапе ръцете.Добре,че звъннах на педиатърката и тя ми каза за едно хомеопатично лекарство,че поне на моменти се успокояваше.Днес вече имаме зъбче и е по-спокоен.Отказваше и да яде-нито иска мляко,нито пюре.Надявам се да си върне апетита вече.
Затова и не съм писала.
Валерия,ще ми кажеш ли как се казва препарата,че и в нашата баня на фугите точно под душа се е появил мухъл,а няма и 2 години,откакто сме правили ремонт.
Няма да ви изброявам поименно,че ще забравя някоя  Hug

# 132
А  така Дари. Simple Smile
Ние лежахме семейно.После ходихме на пазар да подишаме въздух.
Каква риба ще готвите за Никулден?
Мм утре обеща да прави палачинки.Прави ги по- хубави от мен.Ще си купя малиново сладко.
Махам се ,че пак се отнесох с кулинария.

# 133
Стади дентокинд много помага за зъбките.Честито ви зъбче!
Честит празник на празнуващите!

# 134
Тити,благодаря!Точно това давах и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт