Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Контеса и аз така си мислех.Ама да попитам все пак.

# 106
Момичета, дребното се наспа. Сега си играем, но такъв рев му дръпна, стана от леглото и дирекно в дневната. Та така, нощна смяна поемам.

# 107
Добро утро,
сервирам закуската и кафето:

# 108
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug Благодаря за кафето, Контеска   bouquet

Телефона ме ядоса за "добро утро" - не звъня!!! И батерия има, и алармана е включена Thinking

# 109
Добро утро!
Контес, благодаря за кафето и закуската. Ще се възползвам и от двете   bouquet
Кокон, знам че ти е трудно, но моля те запази спокойствие. Знам, че не е приятно в болницата, но все пак е за добро. Всички сме с теб и те мислим, стискаме палци и ти изпращаме положителна енергия. Луската и другите момичета са ти дали много хубава идея - гледай комедии и чети интересни книжки. Гушкам те силно и се моля всичко да мине колкото се може по-добре! Благодаря ти и за рецептата за сладкиша!  kiss
Морена, много си лъчезарна! И имаш страхотна коса  Heart Eyes Цвета също много ми хареса.
Славче, наистина всичко гърми на поразия в нас последно време. Даже миналата седмица купих нова печка за стаята на малчо. Ония ден реших да я пусна. Включих я и след има - няма пет минути изпуши. Изгоря. Не ми се мисли какво можеше да стане ако я бяхме оставили за през нощта включена без наблюдение. Не знам какво става последно време, но нещата никак не вървят на добре. И със здравето съм я закъсала. Не знам какво да правя вече.
Марѝ, надявам се, че сте попаднали на добър адвокат и няма да се измъчите. Желая ви успех. Много целувки на теб и на Цвети  Hug
Добре дошла на новата домакиня   bouquet
Това за сега от мен. Желая ви прекрасен ден. На всички неспоменати много гушки!

# 110
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро на всички. Hug

Днес ще се отдадем на пълен Релакс. тЕ така сме го замислили. Да видим дали ще се получи. Едно свинско ще сготвя с картофи, може би ще опека тиква и това е...

Ще заключа вратата с пет ключа Mr. Green, ще изключим със синчето телефоните и хич не искам да чувам за имоти, сделки, скици, нот. акт, проверки, комисии и всичко онова с което ни напълниха главите предните два дни. Другата седмица пак. Wink

Благодаря за кафенцето и закуската.

Гледам слънчице ще опитва да изгрее..

Пожелавам един хубав и спокоен ден на всички!

# 111
Добро утро!

Контеса, мерси за закуската и кафето! Hug

Добре дошла на Биляна!

Днес е Андреевден!
На този ден започва нарастването на деня.
Да сме живи и здрави, ще гледаме как денят расте! Grinning
По този повод  Ви напомням да сварите и да ядете варива днес - жито, ориз, просо, царевица, леща, фасул, грах - каквото обичате.
Аз ще правя пълнени чушки с ориз и кайма(пак се брои).

Честито на именниците!  bouquet
Със здраве да си носят имената!

# 112
  • Sofia
Контеса, благодаря за кафето и закуската!  Simple Smile
S.K., благодаря за хубавите думи!  Hug

Заповядайте да се почерпите днес, за 20я РД на сина ми И за именния ден на Гушкан.  Grinning

Честит имен ден на Ади, на Бела! Simple Smile
Честито на всички именници!

# 113
Добро утро!
Моренка, честит ти рожденик и честит имен ден на Гушкан, да са живи и здрави и двамата   bouquet
Честито на всички, които имат повод.
Не знаех, че днес се ядат варива. Вчера от кухнята на Ванко остана една порция боб, е това ще ни е варивото на нас  Flutter

# 114
  • София
Добро утро!

Контеса, мерси за закуската и кафето!

Добре дошла на Биляна!

Моренка, честит ти рожденик и честит имен ден на Гушкан, да са живи и здрави и двамата !

Честито на всички, които имат повод.

# 115
Моренка,
Честит 20-ти рожден ден на сина ти! Hug
Пожелавам му много здраве, успехи и късмет!Нека е гордостта на цялото семейство и всички мечти да му се сбъднат!

Честит имен ден на сладураната Гушкан! Heart Eyes
Пожелавам ѝ да е здрава и щастлива!Много обич и любов да получава!
Весел празничен ден!
А този букет е за теб, горда и щастлива мамо  Grinning

# 116
  • София

Честит празник, Морена!
С най-добри пожелание  и на Гушан и на твоето двадесет годишно момче!

Приятен ден на всички ви от мен.

# 117
Моренка, да са ти живи и здрави децата, много щастливи и обичани!
Аз направих мусака, рибена чорба и кьопоолу. Горките ми краченца. Диваците беснеят, печката гори, всички сме у дома, хубаво ми е.

# 118
 Morena да са ти живи и здрави дечицата   bouquet
Честито и на всички други носещи името Андрей, Андреа . Андрея .
Аз наготвих един боб, за вечеря ще напавя и едни дробчета по селски, а сега ще меся гевреци, щях да ги правя за сутринта за закуска , но се каза че нямам сусам та сега купих.За следобедна закуска ще са .

# 119
  • в сърцата на децата <3
Честит празник на всички именници и рожденици   bouquet  bouquet  bouquet

СмъкнАх си козинката. Неприятно занимание, ама все едно ми олеква после... Добре, че рядко се налага  Mr. Green Момичетата с опит с кола маска да споделят ако е възможно - кола маска на триъгълника по-болезнена ли е от епилатор? 

Общи условия

Активация на акаунт