Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 306
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Марче,преди време и аз търсих, но тогава нямаше.Днес ще ме прощаваш, но минах почти набегом заради малкия.Както знаеш играчки море и той полудява.Със сигурност има в Хиполенд.Виж и в Марселтоис.Сега ще видя в един онлайн магазин дали продават.Носят ги до вратата за два лева.Плаща се при получаване.
Страшна си!! Благодаря!  Hug

# 91
  • при късмета
Добре дошла на Биляна   bouquet
Мари, дано по-бързо се оправите. Така едно поколение, като остави недооправени работи със всяко следващо бройката на хората се увеличава и не можеш да ги събереш, като решиш да го оправиш.
Морена, честита прическа, много е хубава.
Марче от побои няма нужда, един път трябва да е, ама където трябва.
 Лего има в "Комсед" със сигурност, аз от там взех на моя. Има два тяхни магазина в Била Люлин и Младост, другите не ги знам.
Отивам да пържа картофи

# 92
  • Fort Worth, TX
Марче,преди време и аз търсих, но тогава нямаше.Днес ще ме прощаваш, но минах почти набегом заради малкия.Както знаеш играчки море и той полудява.Със сигурност има в Хиполенд.Виж и в Марселтоис.Сега ще видя в един онлайн магазин дали продават.Носят ги до вратата за два лева.Плаща се при получаване.
Страшна си!! Благодаря!  Hug
Успя ли да ги видиш?Комсед има и В Емил Марков до Била.

# 93
Коконке спокойно всичко ще е наред!Бебчетата ще са послушни и ще постоят в мама.
Мушкатова метни ми една само Simple Smile

# 94
  • София
Коконче, до 36 седмица остана по-малко от 3 седмици. Всичко ще е наред. Малко раздяла с ММ, но в болницата ще е по-добре за теб, откога влачиш това кръвно. Вземи весели книжки. Пусни ми номера на телефона ти, ще ти звънкам Praynig

Марчева, легото има в Хиполенд, Комсед и в доста електронни магазини - сторе.бг има голям избор. Всеки от магазините има сайт, за да можеш да разгледаш и да харесаш преди да поръчаш или да купиш от магазина.

# 95
  • в сърцата на децата <3
Изпекох 10 тави курабии, сега сядам, че ще пукна.

Ти да не прави по рецептата дето я пуснах миналия ден?  Laughing

Морена, страхотна си  Heart Eyes Косата ти е станала СУПЕР!!!

# 96
  • Fort Worth, TX
Морена, добре си се барнала.Аз точно за това ти приказвах.Доста си я скъсила, но пък е супер прическата.Simple Smile

# 97
Ангелче, не. Направих по рецепта на баба, правеше ги като бяхме внуците малки - 6 броя на село. Ама не станаха като ония от детството. Simple Smile
Момичета, я някоя да ме светне как се влиза в албумчето от началото на темата?
Отивам да търся къде се е показала Моренка и аз да я похваля Simple Smile.

# 98

Поздрав!

# 99
Кокона, всичко ще е наред ! ПО добре да си в болницата и да т наблюдават посоянно. Вземи си компа, филми да ти свали мъжа комедии и книжки за четене и ще мнат две седмици без да с еусетиш. Бебките са добри кг дори и сега, не се притеснявай  Hug Hug
Тити, не можеш да вземеш АБ без рецепта,но пробиотици можеш от Boots.
Мари , много смелост ти пращам и дано адвоката оправи нещата ,без да ви занимава и вас много. Достатъчно си имате на главата.
И на мен на гробищата ми е много спокойно и съм убедена,че там дядо ми почива и е по -добре  Hug
Морена, много красива си с тази прическа .   bouquet

# 100
  • при късмета
Не мога да се домогна да компа от шефа
Мушкатова, снимките на Морена са на предната страница в скрития тескт. Мерси за поздрава. Детските български филми нямат равни и музиката и песните н тях също.
Луси и ти нещо се загуби  Hug
Софиянките, дайте сериозно да се организираме за другата седмица да се видим. Като изключим понеделник до 1ч. през останалото време мога. Вие казвайте как сте с времето.

# 101
  • Fort Worth, TX
Аз съм без проблем.Когато и където кажете.

# 102
Коконче, спокойно, всичко ще е наред! Стискам силно палци за теб и твоите малки коконки fingerscrossed
Морена, честита прическа. Много добре изглеждаш!
МариHug
Мама-коко, направо ме порази с твоите умения. Браво!
Биляна, добре дошла и от мен!
Аз си имам гостенче - племенницата е в нас, а племенникът ще се включи утре към обяд. Пак сме пълна къща, 2 дни ще е повече от весело  Party
Рожденият ден на свекървата мина. Поздравих я доста хладно, но тя пък взе че се просълзи и аз нещо омекнах  Close В смисъл - като седнахме да вечеряме разменихме няколко думи, нищо повече. В интерес на истината, мъжът ми повече ме ядоса днес - нататрузи ме мен да и избирам подарък (вчера нали ви разправях, че не искам да имам нищо общо, ама.... Tired ). Та ходих с големия корем на минус 1 градуса да купувам подарък и цвете, че той бил много натоварен и нямало как  #Cussing out Не знам нарочно ли го направи, но ще му го върна някой ден. Ще!

# 103
  • Sofia
Аууу, много комплименти, много...  Embarassed  Благодаря на всички ви! Приятно ми е, много!  Hug  Heart Eyes
Свиквам сега с толкова малко коса, обличам нещо и бъркам отзад при врата да извадя коса, а то няма и увисвам.  Laughing 
Много ми е добре така, супер доволна съм, взех му гсм-то на момъка.   Sunglasses
Пък и момичето, което ми мокри косата и слага маска, а и фризьорът после все не щяха да ми повярват, че искам толкова коса да отрежа, питаха ме по два пъти много невярващи: "ама сигурна ли си?!  Shocked", а той даже ме питаше дали не искам отрязаната ми коса - една дълга опашка, казвам: " не, не ми трябва, не след много време пак ще дойда с таква"  Grinning
   Следващата седмица смятам и Гушкан да заведа, да я подкъсим и нея, разбира се не същата прическа, а детска.  Grinning Тя много иска.
Те така... отивам сега да спретна тортето.  Crazy

# 104
  • София
Благодаря ви момичета, предала съм там където трябва. Да ходи да избира, аз моята работа си я свърших.
.... мъжът ми повече ме ядоса днес - нататрузи ме мен да и избирам подарък (вчера нали ви  Та ходих с големия корем на минус 1 градуса да купувам подарък и цвете, че той бил много натоварен и нямало как  #Cussing out Не знам нарочно ли го направи, но ще му го върна някой ден. Ще!
Хайде прескочи го. Той се чувства като буфер м/у вас и не знае къде да се дене.  Забрави, но само за него.  Mr. Green
Контеска, за пръстенчето се сетих, което не можеш за извадиш. Пръстите ти трябва да са студени, така се свиват достатъчно и пак отново сапун или зехтин, или нещо друго мазно. Ще го извадиш.
Изядох два мъфина, чудни са. Но, не е моя сладкиш.
Уморена съм и май ще си лягам.

Общи условия

Активация на акаунт