За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 40

• 29 578
  • 808
  •   1
Отговори
# 600
Това с чорапките не ме притеснява. Защото носи гащеризонче с затворени крачоли и дълги ръкави, а отдолу слагам чорапките или слагам чорапогащник, ако крачолите са отворени.
А марки незнам, купувам от каквото намеря размер   Rolling Eyes

# 601
  • в огледалото на живота
а каква марка чоропогащници и чорапки купувате. моите след няколко пранета и се свиват. а ластицине са ужасни винаги имаме следи. да не говорим че ние сме доста дребнички и дори по голям размер да купя пак същото
Нормално е да има процент свиваемост.
Зависи и на каква Т ги переш.

# 602
а каква марка чоропогащници и чорапки купувате. моите след няколко пранета и се свиват. а ластицине са ужасни винаги имаме следи. да не говорим че ние сме доста дребнички и дори по голям размер да купя пак същото
Взимам от лидл!

# 603
  • Варна
а каква марка чоропогащници и чорапки купувате.
Взимам от лидл!
И аз, нямат свиване Laughing

# 604
Има ли нещо общо между това колко бързо расте косата на детето и неговия ръст? Свекърва ми нещо такова ми каза, че щом косата не расте, значи на хормона на растежа му "има нещо"  ooooh! Много глупаво ми звучи  Tired

# 605
Свекърва ти друга работата нямаше ли си,че да ти говори такива неща.

# 606
Има ли нещо общо между това колко бързо расте косата на детето и неговия ръст? Свекърва ми нещо такова ми каза, че щом косата не расте, значи на хормона на растежа му "има нещо"  ooooh! Много глупаво ми звучи  Tired

а ние възрастните ако ни расте бързо косата и ние ли продължаваме да растем  newsm78....понякога се изумявам какви неща могат да измислят хората  ooooh!.
Сега съвсем сериозно ще ти отговоря, че свекърва ми има проблем с растежния хормон, вследствие на което и се уголемиха ходилата на краката с почти 2 номера, както и малко дланите на ръцете....но на косата не се е отразило в смисъл да е стигнала до петите Crazy.

# 607
Милинка, тя заради синчето ти ли така говори? Какво стана с него, наддава ли на ръст и тегло?

# 608
Да, заради него. Вече ми писна да го меря всяка седмица. Не расте и това е. Заковал е на 83-83,5 с. и около 11 кг. и това е.  Tired От толкова фалшиви диагнози вече ми е писнало. Лятото дори му откриха тумор на малкия мозък, който за наше щастие се оказа, че не е тумор. Генетичен тест му правихме миналата зима, заради съмнението на един педиатър, че има някакъв синдром, нещо генетично не му е наред на детето. Не каза какъв е тоя синдром. Отново всичко се оказа наред- мъжки кариотип, 46 ху хромозоми. Краката му били с характерен за тоя синдром дефермитет и видиш ли няма да проходи или щяло да бъде мъчение за детето  ooooh! А той си проходи без проблеми на 1 г. и 1 м. Имал несъразмерни глава и тяло. Не бил като другите деца, имал по- грубо лице и черти. Айде няма нужда.
Скрит текст:
Вече не им обръщам внимание на тия педиатри в Токуда.

# 609
Добре де, вие, таткото - високи ли сте?
Как расте сестричката?

Детски ендокринолог консултирал ли е детето?

# 610
Мъжът ми е 182 см., аз 160-161 см. Сестричката му в 4ти месец беше 63,5 см. и 7,400 гр. Не сме се консултирали с детски ендокринолог, защото той си е в нормите, макар и в долната граница. Има растеж- на една годинка беше 74 см. т.е. за 1 г. е пораснал с почти 10 см. Лятото сигурно отново ще бъде опериран и ако до тогава няма прогрес в ръста ще направя консултация с ендокринолог.

# 611
10 см. за една година си е сериозно порастване.
Здрав да е ти желая!

# 612
Като е в норма защо се притесняваш.Едно познато дете на 4г.и 2м е 12-13 кг.и е 100см.
Една миниатюра е.Като порцеланова кукла.Майката
отчита този факт ,но казва ,че му няма нищо.Не зная дали изоставане в ръста е
симптом на някоя болест.Може после да навакса.

# 613
за чорапките - пера на 30 градуса с персил. ще пробвам дакупя и тези които казвате
иначе и ние сме много дребни. почти на годинка и половина сме. 70см, 7кг. обаче имаме мноооооого коса.
даже си мисля понякога че единственото нещо което ни расте е косата. купища изследвания, купища пари и няма отговор. детето още му седят белезите от безбройните взимания на кръв. минахме две операции и все ми викаха че след тях ще навакса.......ама за сега сме си все тъй. мислех да пусна една тема в която да се съберем с нерастящите бебоци. в началото се гневях на лекарите и в токуда и в педиатрията........но после четох случайно една статия за дете в сащ,което на възраст е на 16 год, но на размери и развитие е като на 6 месеца и лекарите считат че ако успеят да открият причината, то това щяло да бъде ключът към вечната младост.
та оттогава съм спряла да търча нагоре на долу и се забавляваме с беборана - малка сладурана. та тя е моята усмихнелка.

# 614
usmihnelka на педиатрите от тази болница и аз вече не обръщам внимание.

Момиченцата наистина ли в петия месец се слагат да седят? Баткото не съм го подпирала с възглавници, оставях го когато е готов сам да се надигне и седне.

Общи условия

Активация на акаунт