За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 40

• 29 581
  • 808
  •   1
Отговори
# 585
  • гр.Пловдив
Щом е пило толкова лекарства и сиропи,значи 100% е от тях,раздразнили са му се червата Cry
Ако си хапва и е спокойно,може да си го заведете спокойно следобед Hug
Успех и бързо да се оправя детето Hug

# 586
  • Варна
Теди, благодаря  Hug

Баба и ми звънна, изпишала се е, пишото е било ок. Казва, че не я боли коремчето. От как е болна и даваме пробиотик Салутил, който е на капсули и го разтваряхме, от днес е на Биобаланс бейби. Казах на баба и да и даде Ентерол по-късно.

# 587
  • гр.Пловдив
Спешен въпрос:
Купих оризова каша с банан на ЛАКТАНА,видях в къщи,че е годна до 28.02.2014г,но това е друг въпрос-приготвих я точно по указанията дадени на кутията и след около 20 мин придоби сив цвят Shocked
Моля мамите,които са я ползвали да ми кажат такъв ли цвят трябва да има,понеже досега съм взимала все на АПТАМИЛ И НЕСТЛЕ и техните си бяха бледо жълтички,звънях и на официалния сайт на вносителя на ЛАктана,но не ми вдигат  Shocked

# 588
  • София
teddynm, тук може би ще ти отговорят по-бързо БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване
Аз Лактана мисля, че не съм купувала.

# 589
Аз също не съм ползвала Лактана, но имам спомен за промяна на цвета на каша Слънчо след по-дълъг престой.

# 590
Здравейте,
Тъй като нямам наблюдения над други бебета искам да ми кажете, дали е нормално дъщеричката ми постоянно да търка крачетата си едно в друго? Търка ги долу в глезените, петичките и отстрани на табаните, постоянно си събува чорапките. Горе долу е тази областта. Изключение прави когато спи или сме на разходка, или се къпим. Иначе е много подвижна и когато седна до нея постоянно ме рита.

# 591
Mtve, моят син така правеше, не се притеснявай.

Твоята кукла ми е адашка Heart Eyes.

# 592
И дъщеря ми така правеше, повече от 5 мин. не можеха да се задържат чорапи  Mr. Green

# 593
Mtve, моят син така правеше, не се притеснявай.

Твоята кукла ми е адашка Heart Eyes.

bouquet
И дъщеря ми така правеше, повече от 5 мин. не можеха да се задържат чорапи  Mr. Green

Оф мерси  Embarassed
Аз не обръщах толкова внимание, но татко й ми вмъкна този въпрос в главата и аз взех да се паникьосвам.
Отново мерси  Hug

# 594
Моят син все още прави така.  Peace

# 595
  • София
Mtve, нормално е. Ще се координират движенията.
В някои бебешки сайтове се продават държачи за чорапи, но не знам до колко практично и успешно е това решение.
Аз лично не съм използвала.

# 596
В някои бебешки сайтове се продават държачи за чорапи, но не знам до колко практично и успешно е това решение.
Аз реших проблема с чорапогащник. Няма панталонки, няма чорапки, само по чорапогащник. Даже до скоро беше така, защото продължава да си събува чорапите  Crazy

# 597
Ританки за малко бебе е ок, тип гащеризон. Аз така правех, чорапи не търпеше.

# 598
а каква марка чоропогащници и чорапки купувате. моите след няколко пранета и се свиват. а ластицине са ужасни винаги имаме следи. да не говорим че ние сме доста дребнички и дори по голям размер да купя пак същото

# 599
  • на последния етаж
а каква марка чоропогащници и чорапки купувате.
Next.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт