За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 40

• 29 513
  • 808
  •   1
Отговори
# 720
Просто пак ни
"модернизираха" без да ни питат Simple Smile

# 721
  • София
Благодаря за уточнението за оцета - с кърпите точно така процедирам, само за чорапите знаех, че трябва да изсъхнат на краката  Shocked Иначе кърпите сменям непрекъснато

# 722
  • в огледалото на живота
Благодаря за уточнението за оцета - с кърпите точно така процедирам, само за чорапите знаех, че трябва да изсъхнат на краката  Shocked Иначе кърпите сменям непрекъснато
То ако има висока Т съхнат за минути...по това се разбира,но дано не ти се налага  Hug

# 723
  • София
За съжаление ми се наложи, както казах дъщеря ми е с 40  Confused и наистина изсъхнаха много бързо, ама нали пък сега не трябвало да изсъхват  newsm78

# 724
Благодаря за уточнението за оцета - с кърпите точно така процедирам, само за чорапите знаех, че трябва да изсъхнат на краката  Shocked Иначе кърпите сменям непрекъснато

Радвам се, че съм полезна Simple Smile Доколкото ми е известно, изсъхването води до обратен ефект, тъй че трябва да се внимава Simple Smile

За съжаление ми се наложи, както казах дъщеря ми е с 40  Confused и наистина изсъхнаха много бързо, ама нали пък сега не трябвало да изсъхват  newsm78

Ами слагаш, седят минута и пак топиш!

# 725
Момичета, може би въпроса ми е глупав, но не разбирам защо лекарката ни каза в попарата на детето да слагам сухар, а не хляб. Каква е разликата? newsm78 В крайна сметка ако си го направя у дома пак ще го сложа в чайчето и пак ще се разтопи.....Та.....защо така? newsm78

# 726
Сухарът се храносмила по-лесно от филията хляб, затова.

# 727
  • София
Да ви питам някой водил ли е  детето си при д-р Петрова от Исул, за очен преглед, трябва да му мерят очните дъна и не знам при нея или другаде да ходим.
(за мой срам даже не съм на 100% ни я препоръча точно нея  гастроентероложката, каза д-р Петрова, но не  съм си записала от къде, по бегъл спомен май ИСУЛ каза, но аз страшно изтъпявам по такива прегледи и ми се губят детайли, уж записвах, ама на, от всичко това съм пропуснала)

# 728
Да ви питам някой водил ли е  детето си при д-р Петрова от Исул, за очен преглед, трябва да му мерят очните дъна и не знам при нея или другаде да ходим.
(за мой срам даже не съм на 100% ни я препоръча точно нея  гастроентероложката, каза д-р Петрова, но не  съм си записала от къде, по бегъл спомен май ИСУЛ каза, но аз страшно изтъпявам по такива прегледи и ми се губят детайли, уж записвах, ама на, от всичко това съм пропуснала)
Аз ходя при Петрова на ул. Хубча. Незнам дали е същата!

# 729
  • София
лесно ли се запазва там час? доволна ли си? В крайна сметка може и при нея да отида, предполагам навсякъде всъщност могат да му ги проверят, аз съм го водила само при една, но при нея в момента записват за март, което ми е безумно късно.

Иначе тя е друга Петрова, но няма особенно значение.

# 730
Ейнджъл, най-добре в Детска офталмология в Александровска болница. Работят с касата, правят всичко и са кадърни.
На мен ми препоръчаха д-р. Лиляна Димитрова, в Борово има частен кабинет, детски офталмолог.
В Токуда детските очни също са добри, и там е д-р. Димитрова, но друга.

http://alexandrovska.com/display.php?bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE … D1%87%D0%BD%D0%B8

# 731
  • София
Да, тя нашата, при която ходихме миналата година е там, но за нея казаха, че сега записват за март, други имена там не знам или всички са ок като специалисти?

# 732
Редактирах се, не знам дали си ме прочела. В Токуда при д-р. Димитрова, детска офталмология.
Но трябва да разбереш кога има свободни дати, че наплив голям.

# 733
лесно ли се запазва там час? доволна ли си? В крайна сметка може и при нея да отида, предполагам навсякъде всъщност могат да му ги проверят, аз съм го водила само при една, но при нея в момента записват за март, което ми е безумно късно.

Иначе тя е друга Петрова, но няма особенно значение.
Аз съм доволна! Ходила съм 2 пъти! Едният път за изследване на очни дъна по време на бременост! Записваш час и отиваш. Става въпрс за седмица предварително!

# 734
  • София
Не бях, сега прочетох, принципно следващите 2-3 седмици  трябва да го свърша, за да мога да занеса на контролния преглед резултатите. Мерси за инфото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт