За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 40

• 29 503
  • 808
  •   1
Отговори
# 735
  • София
В Детска офталмология в Александровска болница купиха ли новата съвременна апаратура?  newsm78 Гледах репортаж по новините, че събират пари, но какво стана?

# 736
  • София
АЗ съм доволна от д-р Светла Русева в 3-та градска, детски офталмолог е, работи и с направления, има си и специален кабинет, където провежда упражнения на деца, които имат нужда от това.
Другите очни искаха да правят пункция на дъщеря ми, като беше бебе, заради запушени слъзни канали, тя я оправи без операция.  Peace

# 737
  • София
Мерси отново, аз се обадихнакрая и питах коя трябва да е тази лекарка, която ни е препоръчала, та запазих при нея час... пък дано няма нищо притеснително.

# 738
  • София
Момичета, в момента има ли нещо вирусно, свързано с разстройство? Моето дете от сутринта се изака 4 пъти (по принцип е веднъж на ден), два-три пъти се изкашля, но не сериозно, та се чудя дали е прихванал нещо или е някакво съвпадение  newsm78 Не е диария, по-рядко е, но на малки порцийки.

# 739
за очните лекари
консултирали сме и в токуда и александровска и частната клиника на чернодринска и оскар
но единственото професионално мнение получихме от д-р константинов. изключинелен човек и професионалист.
http://www.eyeclinic-den.com/team-members/%d0%b4-%d1%80-%d0%b8%d … 0%bd%d0%be%d0%b2/

# 740
Момичета, в момента има ли нещо вирусно, свързано с разстройство? Моето дете от сутринта се изака 4 пъти (по принцип е веднъж на ден), два-три пъти се изкашля, но не сериозно, та се чудя дали е прихванал нещо или е някакво съвпадение  newsm78 Не е диария, по-рядко е, но на малки порцийки.
Да.Имало такъв вирус.Казаха ми колегите.И аз днес съм така.И доста отпаднала.
Като уморена.

# 741
  • София
Вчера по новините слушах една лекарка, която обясняваше, че различното при този грип било, че при някой протича освен с кашлица и с разтройство и повръщане, дано при вас не е това Praynig

# 742
  • София
meggle, desitkata77, мерси  Hug. Просто чудно!  ooooh! Доста е жизнен, дано да е вирусче, а не грип. Ще го следя и днес, не ми се рискува да ходя при педиатърката.

Аз защо останах с впечатлението, че при този грип едва ли не първият признак е температурата?

# 743
Ние около нова година бяхме с температура, разтройство и запушен нос! Оправихме се с панадол, смекта! В последствие дадох линекс бейби

# 744
  • София
Да, с висока температура е, но и отпадналост и болки в мускулите, много гадна кашлица, която бързо се влошава, но при някои и разтройство и повръщане, като бонус  ooooh!
И ние карахме една гадна кашлица по празниците, която при дъщеря ми се влоши и стана бронхит и за съжаление не мина без антибиотик. Но това не бил грипа, защото той бил с висока температура. Е сега е с висока температура и пак същата ужасна кашлица. Не знам по колко пъти трябва да го караме това нещо, на мен ми е за трети път от Коледа до сега, имунитет не се ли изгражда  Tired

# 745
  • София
Това с влажната кашлица и хремата и ние го изкарахме около Нова година, но само с това се размина. Досега не е вдигал температура, дано ни пропусне.

# 746
Момичета, малкия от Петък беше с Т явно е хванал вирус Rolling Eyes, но снощи беше много висока не спадаше от лекарства и правих компреси...както и да е днес е по-добре. Обаче тази сутрин забелязах, че очичките му първо са леко мътни , но и от началото им до зеницата са леко кървясали и се притесних, дали може да е станало от високата Т или е нещо друго?

# 747
  • София
може да почва конюнктивит. предполагам до ириса не до зеницата е кървясало окото.

# 748
може да почва конюнктивит. предполагам до ириса не до зеницата е кървясало окото.

да де до ириса  ooooh! не съм се изразила правилно Crazy . Наблюдавам го не виждам да сълзят или да има секрет, гурели и за това си помислих за високата температура. Ще го видя и утре как е и ако трябва ще отиваме на лекар.

# 749
  • София
Ние по празниците минавахме такова, но без Т, днес нещо пак е с кървясало едно око, пак без Т, без секретиране, без нищо, даже сега се чудя дали утре да го пускам на  у-ще, че му гледам под клепачите нищо няма само от ъгъла към ириса.

Общи условия

Активация на акаунт