Отговори
# 675

Великолепие! Красота! Женственост! Всичко в една жена - Берен Саат!   bouquet

Хел,  Hug признавам си, че не съм гледала "Сънят на пеперудата", защото ще ми бъде много тежък. Може би, не сега, по-натам ще се опитам.

zarani ,  Hug не знаех, че не харесваш актрисата Берен.  Sad

# 676
Берен с майка й и баба й.

bouquet  bouquet  bouquet

# 677
  • София
Като актриса, да, не я харесвам. Не казвам, че е бездарна, напротив, просто актьорската й игра мен не ме впечатлява, не ме докосва. Имало е моменти в ЗП, където да, играта й ми е харесвала, признавам си без бой.  Laughing Това беше някъде към края на втори сезон, както и в първи сезон на КВФ. Но на други места, където съм я гледала не. Иначе ми харесва професионализма й.  Peace От интервютата, който съм чела и гледала с нея, оставам с впечатлението, че е много готина като човек, а и е много красива. Единственото, което не ми харесва във външния й вид, е това, че много отслабна от ЗП насам.

# 678
Привет !  Hug

Хел, няма защо да се извиняваш - достатъчно е, че беше готова да се заемеш с този къртовски труд ! Благодаря ти !   bouquet Няма нужда, обаче, при положение, че преводът е добър, пази си силите - тепърва ще има нови проекти с нашите любимци ! Peace

Кралицата,  Heart Eyes аз благодарих на Дъгичка за превода на интервюто с Берен. Peace Новината за Къванч и новата стратегия на СТАР ТВ, съм се опитала да преведа сама, с помощта на гугулето и май съм се справила не зле !  Wink

Зарани,  Hug аз също много харесвам, когато актьорите и в частност- нашите любимци, имат и активна гражданска позиция и не се страхуват да я заявят ! Със сигурност, в тази ситуация, която сега се шири при комшиите, това никак не е безопасно, но .....който го е страх от мечки, не ходи в гората . Нашето момиче, е било винаги в първите редици на протестите и шествията, организирани във връзка с каузата за защита правата на жените, не се поколеба и застана наред с колегите си и по време на големите протести за парка Гизи ...Двамата с Къванч, са пример за активна позиция, обществена ангажираност и гражданско съзнание, което заслужава само адмирации !  Peace

Светле,  Hug да ти кажа и аз се размечтах !  Heart Eyes Ма за триъгълници, хич не се бях сетила, признавам си !  Blush

Един от най- любимите ми моменти !  Hug Една мъничка сълзичка, а колко много ни казва !  Heart Eyes

# 679
Като актриса, да, не я харесвам. Не казвам, че е бездарна, напротив, просто актьорската й игра мен не ме впечатлява, не ме докосва. Имало е моменти в ЗП, където да, играта й ми е харесвала, признавам си без бой.  Laughing Това беше някъде към края на втори сезон, както и в първи сезон на КВФ. Но на други места, където съм я гледала не. Иначе ми харесва професионализма й.  Peace От интервютата, който съм чела и гледала с нея, оставам с впечатлението, че е много готина като човек, а и е много красива. Единственото, което не ми харесва във външния й вид, е това, че много отслабна от ЗП насам.

Зарани,  Hug радвам се, че мислиш така!   bouquet И на мен ми изглежда позаслабнала, но ще да е от спорта и работата по 16 часа на ден.  Hug

Привет !  Hug

Кралицата,  Heart Eyes аз благодарих на Дъгичка за превода на интервюто с Берен. Peace Новината за Къванч и новата стратегия на СТАР ТВ, съм се опитала да преведа сама, с помощта на гугулето и май съм се справила не зле !  Wink

Зарани,  Hug аз също много харесвам, когато актьорите и в частност- нашите любимци, имат и активна гражданска позиция и не се страхуват да я заявят ! Със сигурност, в тази ситуация, която сега се шири при комшиите, това никак не е безопасно, но .....който го е страх от мечки, не ходи в гората . Нашето момиче, е било винаги в първите редици на протестите и шествията, организирани във връзка с каузата за защита правата на жените, не се поколеба и застана наред с колегите си и по време на големите протести за парка Гизи ...Двамата с Къванч, са пример за активна позиция, обществена ангажираност и гражданско съзнание, което заслужава само адмирации !  Peace

Светле,  Hug да ти кажа и аз се размечтах !  Heart Eyes Ма за триъгълници, хич не се бях сетила, признавам си !  Blush

Един от най- любимите ми моменти !  Hug Една мъничка сълзичка, а колко много ни казва !  Heart Eyes

Госпожата,  Heart Eyes идеален превод си направила, благодаря ти!   bouquet
И аз не се бях сетила за любовни триъгълници, но няма да се дърпам, стига да са заедно.   bouquet

А сълзата, и на мен ми е много любим момент!   bouquet

# 680

Добър вечер !  Hug

Кралицата,  Heart Eyes благодаря ти !   bouquet Като имам предвид ти колко си напред, това си е направо комплимент ! newsm51

# 681

Берен и Бърбъри !

# 682
Скрит текст:
Добро утро, мили момичета!   bouquet Пожелавам ви слънчев, усмихнат и успешен ден!   bouquet  bouquet  bouquet

Госпожата,  Heart Eyes сутрин без теб, без закуската от теб, без кафето от теб, без пожеланието от теб, е като сутрин без слънце!

Добро утро и от нашите любимци!   bouquet

# 683
# 684
Добро да е утрото ви, дружки !  Hug

Кралицата,  Heart Eyes благодаря ти за милите думи, много ме трогна !  Heart Eyes Hug Heart Eyes
За съжаление, тъкмо да ви поздравя и спря тока, затова не успях !  Peace
Благодаря за кафенцето и поздрава ! А гледката, която си ни подарила, е невероятна - размечтах се !  Heart Eyes

Не виждам, обаче, останалите снимки, не знам защо така ? newsm78

# 685
Госпожата!  Hug

Краличке, и аз не ти виждам снимките  Heart Eyes

# 686

Роминка,  newsm51  love001 newsm51 Красотаааа !  Heart Eyes

# 687

Скрит текст:
Бършете прах само, когато се налага !

Какво е прахът за всички жени?

Вярно е, че няма как да накараш вятъра да духа в посоката, в която ти искаш. Но пък можеш да нагодиш платната си в правилната посока...

Затова, запомни:
Слоят прах върху мебелите пази дървото от повреда!!!

Едно жилище се превръща в истински дом тогава, когато можеш да напишеш върху мебелите с пръст: "Обичам те!"

ПРЕДИ:
Аз всяка седмица прекарвах по 8 часа в чистене и бърсане на прах. А междувременно очаквах да дойде някой на гости и да оцени моите усилия!

Един ден обаче осъзнах, че никой няма да дойде, защото всички са на някъде и си гледат живота...

СЕГА:
Когато някой ми дойде на гости, не трябва да показвам, какво е "състоянието" на моя апартамент.

Всички се интересуват от това къде съм била, с кого съм си прекарала добре, живяла съм си живота и не съм чистила.

И ако ТИ досега все още не си го осъзнала,
то вече е крайно време да разбереш, че:
Животът е твърде кратък!
Не го пилей за глупости!
Наслаждавай му се!!!

Бърши праха само, когато се налага!

Замисли се, дали не е по-добре и по-приятно да нарисуваш картина, да напишеш писмо, да направиш сладкиш и да оближеш лъжицата? Или да посадиш цвете?

Най-важното от всичко е:
да осъзнаеш разликата между "Трябва" и "Искам"!

Затова:

Не ти остава много време:
за виното, което искаш да изпиеш,
за реките, в които искаш да се изкъпеш,
за планините, на които искаш да се изкачиш,
за музиката, която искаш да слушаш,
за книгите, които искаш да прочетеш,
за приятелите, които искаш да видиш,
за живота, на който искаш да се насладиш?!

Има решение за този проблем:

Навън светът пулсира с ритъма на сърцето ти!
Слънцето се отразява в очите ти!
Вятърът развява косите ти!
Дъждът мокри лицето ти!
Животът те зове!

Помни:
Този ден никога повече няма да се върне!

Осъзнай, че старостта идва и това няма да е приятно!
Когато отпътуваш, а все някога ще трябва да отпътуваш, самата Ти ще се превърнеш в прах...

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 21:55 от gospojata

# 688
Добро утро и прекрасен нов ден ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:

Снощи имах проблем с влизането в сайта, дано и вашето отсъствие, се дължи на това !  Peace

Плакатите и трансперантите, са из цял Истанбул !  Party

Завиждам им на комшиите - накъде и да се обърнеш - красотааааа !  Heart Eyes

# 689
Здравейте, хубав да е денят ви!   bouquet И аз не си виждам снимките, не знам защо се е получило това!   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт