Искрено и неприлично за Българската Православна Църква

• 18 345
  • 507
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз друго се чудя, незадоволено ли е останало онова момченце или нещо друго са му направили, дето ги изтипоса така?
Светият човек му пратил биячи.   Mr. Green И аз бих ги изтипосала след подобно преживяване.

# 166
2 милиона е субсидията.
Мда, прочетох за наемите. Само че пари до Светия синод не стигали, а заплатите на свещениците се плащали от там. Отделно се правят постоянно далавери с кметове и бизнесмени и собствеността се прехвърля както си искат.

# 167
Аз друго се чудя, незадоволено ли е останало онова момченце или нещо друго са му направили, дето ги изтипоса така?
Светият човек му пратил биячи.   Mr. Green И аз бих ги изтипосала след подобно преживяване.

Ясно.

Деца пишат писмо до Господ:

- Когато Те видя за първи път, Господи, за нищо няма да те моля. Ти ще си кажеш: какво скромно момче и ще ми подариш "Мерцедес".
Антон, 4 клас

- Не ни брой времето, изгубено за молитви. Трябва да се съобразява това.
Янис, 3 клас

Grinning

# 168
  • София

За всички е ясно, че има някакъв много сериозен конфликт между "това момченце" и  поповете. Казват, че любовните отношеня между хомосексуални са много силни и при раздяла или изневяра нещата могат да стигнат до много сериозни психични последици. То май и хомосексуализма е вид психо откаченост?!  newsm78
Е, поповете и монасите си го получиха най-после!

# 169
Отмъщението на прецакана или отхвърлена сексуално жена е нищо, в сравнение с това на прецакан или отхвърлен гей. Просто са такива по природа повечето от тях - мега отмъстителни.

# 170
  • София
Отмъщението на прецакана или отхвърлена сексуално жена е нищо, в сравнение с това на прецакан или отхвърлен гей. Просто са такива по природа повечето от тях - мега отмъстителни.

И психо извратеняци!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 171
  • София
...
Към днешна дата ще кажа само: да си бъркат по дупките, да се давят в морето, и тровят от ревност, колкото си искат, в своята си затворена общност, само да не протягат мазни пръстчета към светското училище и светските дейности, защото тогава ще се наложи да се ритаме по кокалчетата. И в пряк и в преносен смисъл.

И аз мисля така. Да си държат вярата и религията далече от мен или от детето ми. Иначе да правят каквото искат, станалото въобще не ме изненадва.

# 172
На мен друго ми е интересно. Казвате- били мъже, откъснато от възможността
за сексуална изява. Затова ставали гейове.

А гей обществото твърди, че не може ей така да станеш гей, то било по
рождение, особеност на мозъка.

Така че или монаси стават изкл. гейове по рождение, или тезата на хомосексуалните
за вродената ориентация отпада.

Щото по-лесното решение е да вкарат в манастира някакви женички.

# 173

И психо извратеняци!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ей, ей, ей, я по-спокойно  Stop
Най-обичам, когато хора, обявяващи се за нормални почват да размахват пръст на всички, които не им влизат в рамките.

# 174
И аз обичам хората, които са толерантни към всичко,
освен към нетолерантността:)

# 175
  • София
Аз пък познавам други монаси и йереи....Съвсем други....

Вярата ми няма нищо общо с мракобесното суеверие, с покорното и безропотно, лишено от всякаква мисъл, изпълнение на традиции и църковни правила....

Забавни са ми някои хора с изказвания от типа: съвременни и интелигентни хора да вярват....

Доста хора, учени и изобретатели са вярвали и вярват в Бог.

Трагичното тук е, че тези от клиповете демонстрират гнусотата си, без угризение....Това не са духовници, а хора на работа....

# 176
  • София
Доколкото помня от едно филмче по Дискавъри, усещането за пол е заложено в някаква част на мозъка. Т.е. - заложена е например транссексуалността /искането да станеш от другия пол, защото се усещаш такъв/ и то в редки случаи. А не хомосексуалността.

# 177
Най-обичам, когато хора, обявяващи се за нормални почват да размахват пръст на всички, които не им влизат в рамките.

Е то във всички теми е така. А за някои от вярващите в тази тема думи нямам, надминаха себе си просто.

# 178
Че такива неща е имало винаги , какво се чудите ?
Просто преди не е било възможно да се знаят , защото е нямало днешните комуникации .

Изобщо не може да  повлияе върху Вярата ми някакъв гей скандал .
Имам способност да различавам църква , манастири , монаси и т.н. от Вяра и от Бог .

За мен всички свещеници са просто служители , земни хора , със всички човешки качества и недостатъци . Във всяко стадо има мърша . Вие какво очаквате , не знам ?

Кой каквото прави , ще си носи последствията .

Като ходя на църква , не се моля на свещеника , а на Бог .
Мога и в къщи , и навсякъде да го правя .
Но си има ритуали , които се извършват от свещеници , не от всеки .
Което съвсем не значи , че очаквам от тях да са абсолютно безгрешни като хора .
Никой не е безгрешен .

# 179
Доколкото помня от едно филмче по Дискавъри, усещането за пол е заложено в някаква част на мозъка. Т.е. - заложена е например транссексуалността /искането да станеш от другия пол, защото се усещаш такъв/ и то в редки случаи. А не хомосексуалността.

Зарежи го Дискавърито и тия истории какво има в мозъка. Бръмбари има в мозъка-
въпросът е, че всеки може да си избере възприятието. а мозъкът ще го отрази
и ще го затвърди. Но почти няма нищо, което да не може да се управлява от волята
на човек.

А най-весело ми е като някой каже- расизмът е заложен в мозъка, затова хората
трябва да се лекуват с лекарства.

Но сакън някой да каже, че по същата логика, ако хомосексуалността е неврологична
особеност, то и тя може да се лекува с лекарства.

Сериозно, виждала съм и двата вида статии. В единия случай "в мозъка" значи-
давай да пипаме, защото расизъм е лошо нещо. Във втория- щом е в мозъка,
значи няма какво да пипаме...

Парадокс...

Общи условия

Активация на акаунт