Велев,Шейново

• 62 083
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Преглед при тях по  здравната каса доколкото ми е известно няма - при това нарочно - те не предлагат доболнична помощ (Все пак от някъде трябва да идват парички, защото от ЗК са крайно недостатъчни). Единствения начин е GP-то или друг гинеколог да те изпрати с направление за хоспитализация и при приемането да те прегледа.

# 31
Aз също слушам само хубави неща за доктор Велев и някой може ли да ми каже как се процедира за записване при него и за какви пари става въпрос. newsm78
Колко време преди раждането е необходимо да се говори с него за евентуално израждане.
Благодаря ви предварително. newsm03

# 32
Може ли и на мен ЛС ако е удобно за тарифа за прегледи, израждане изследвания, благодаря

# 33
  • София
Д-р Велев следи бременноста ми, до момента съм страшно доволна от отношението, вниманието и разбира се уменията му. Аз ходя на прегледи в Шейново, но няма по ЗК, всеки си плаща, тарифата е 30 лв за консултация, за обикновен преглед не знам. Записването става като се обадите на тел 9659437 (това е тел в кабинет 21 или 22, все бъркам, на 1-и етаж, кабинет патологична бременност). Прегледите са само (освен ако няма изришна друга уговорка) във Вторник след 14 ч. понякога преглежда и до 20 ч ако има записани. Също има и частен кабинет на Витошка, но за там не мога да дам отзиви

# 34
А мога ли КУКИ да те попитам ти питала ли си го за изражданията при него и как стоят там нещата.
Как се процедира при и каква му е цената.Има ли допълнителни изследвания и т.н
Ще се радвам ако вече си говорила за това с него. newsm53

# 35
Едно от дечицата, което се лекува заедно с моето детенце в центъра за дцп е изродено от д-р Велев и е с пълна пареза на едната ръка, платено раждане.

# 36
  • In the jungle out there..
Едно от дечицата, което се лекува заедно с моето детенце в центъра за дцп е изродено от д-р Велев и е с пълна пареза на едната ръка, платено раждане.

Това, според мен е по вина на акушерката, не на доктора...Той въобще не докосва бебето Naughty Ако се наложи, се включва педиатър. Поне при моето раждане беше така

# 37

Това, според мен е по вина на акушерката, не на доктора...Той въобще не докосва бебето Naughty Ако се наложи, се включва педиатър. Поне при моето раждане беше така

Явно е имало нужда да се намеси доктора, ако само е стоял и е гледал от страни. За какво иначе се правят уговорките? Факт е, че детенцето е увредено, поради намеса или ненамеса. Нали той трябва да знае кога да се включи?

# 38
Много съжалявам за детенцето с парезата на ръчичката. Дано има начин да се оправи. baby_neutral
Аз също родих с уговорка планирано секцио при д- р Велев и съм много доволна. Препоръчвам го на всички. Peace

# 39
Аз пък наскоро отидох на преглед при д-р Велев по препоръка на негова близка приятелка и колежка. Не ги обичам тези неща, но в България още дълго ще си я караме по стара традиция май. Та при прегледа на видеозона той говореше само на сестрата, която си записваше нещо. Не ме погледна в очите нито веднъж, не отговори на нито един мой въпрос, а накрая просто си излезе без едно довиждане да ми каже. Всъщност през цялото време не ми обели и една дума, нито фиксира присъствието ми в кабинета. Почувствах се като някакво животно на заколение. Може много хора да са доволни от него и сто на сто има защо, но или нещата са се променили /все пак не ми се ще да мисля, че съм крайно антипатична Wink)/ или се е възприел за божество и му е писнало от бъдещи родилки. Проблемът е, че такова отношение не просто те стресира, но може направо да те доведе до болестно състояние от тревога за бъдещото раждане. Не съм със слаби нерви, но меко казано не се чувствам спокойна за предстоящото събитие. Щом като най-хвалените се държат така безобразно, какво остава за другите...

# 40
Да ви кажа и аз попаднах по неприятен повод в Шейново и така се запознах с д-р Велев.Неговите визитации бяха съвсем различни,помни вс.за пациентите си(за разлика от др.)Не е от тези дето се усмихват,но пък появяването му всява у вс.респект.После ми прави амиоцентеза.Беше изключително любезен,пита ме дали ми е притеснето,вс.манипулация ми я обясняваше,млада лекарка ми стискаше ръката.Дори и не усетих и точица не остана,а преди 4 дни за едно взимане на кръв ми бяха изпопукали вените и накрая от китката ми взеха.Като му казах,че амиоцентезата боли по-малко от взимане на кръв той се усмихна и ме остави да полежа и да ми дадат указания за лекарствата.Възхитена съм от професионализма му.

# 41
  • София
Аз също съм раждала при д-р Велев. Изключителен лекар и човек.  Раждането мина перфектно. След това нямах никакви проблеми с възстановяването. Идваше да ме види всеки ден в стаята. И въпреки, че и другите мами в стаята бяха с уговорка, единствено той идваше да ме види - другите лекари изобщо не ги видях.По време на бременността лежах 3 пъти в Патологията, беше много внимателен. Е, не се усмихва много, но иначе работи стахотно. Имах доверие едихствено на него.
Ако някога реше да имам второ дете, пак бих отишла при него - без да се колебая.

# 42
  • София
Както повечето момичета , които са писали и аз раждах с уговорка при него / той ми следи и бремеността/и съм изключително доволна.

# 43
Д-р Велев нали има частен кабинет на Витошка?
Ако е същия, аз ходих при него да потвърди бременността ми, след като си направих тест. Просто видях табела Гинекологечен кабинет и влязох. Бях доволна от отношението му, отговаряше на всичките ми хаотични въпроси, даде ми визитна картичка и каза, че работи и в Шейново.
След две седмици, получих някакво кървене слабо, вече си бях избрала друг гинеколог (за съжаление), но той не ми вдигаше телефона си, като му звънях. Срам не срам, обадих се на визитката на Велев и той ми каза, какво да правя. Много съм му благодарна за доброто отношение.

# 44
Всички с уговорка ли раждахте при него? И защо само на ЛС ги пишете тарифите? Тайна ли е? Хайде, казвайте и цената на докторите де Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт