Велев,Шейново

• 62 033
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
лапароскопията установява че това се е случило при кървава операция а между секциото и сегашната и операция няма други интервенций,а секциото е точно кървава операция.да надявам се да няма други такива случай но вече открих още две момичета който се опитват да забременеят след секцио но уви не става

# 76
Здравейте,
и на мен ми предстои скоро раждане и се чудя къде да е.От форума не разбрах все пак колко струва да се уговориш при д-р Велев за израждане  и кога да се прави уговорката-може да ми пишете и на личния мейл щом  такава е практиката.Благодаря Ви предварително за всяка информация.

# 77
  • В светлината на слънцето
Ами моята информация за цената е малко стара. Преди 3 години беше 500 лв за нормално раждане плюс още 100 за епидуралната. Доколкото разбрах май и сега е нещо подобно. Но това ще ти кажат по-точно майки, които са раждали по-скоро. Аз лично се уговорих с него почти на финала - май беше в седмия месец. Но по принцип си ходих всеки месец при него на прегледи.
Ако решиш да раждаш при Велев няма да сбъркаш. С две ръце гласувам за него. Освен много добър специалист, е и невероятен човек.

# 78
  • София
Xxx

На същата страница съм цитирала колко струва. Раждала съм края на месец ноември миналата година

# 79
  • София
Здравейте, аз раждах при Велев края на м. ноември - по 500лв и за нормално раждане и за секцио. При нормално раждане, ако искаш епидурална упойка - 150лв. или ако е секцио 100 или 150лв за конци /това не помня вече точно/.
Отделно на касата на Шейново се заплащат и 150лв за избор на лекарски екип.

Това е

# 80
Преди 2 години раждах при него и съм много доволна- страхотен лекар и страхотен човек! Бяхме 7 дни в болницата и всеки ден идваше да ме види как съм, дали имам някакви въпроси или притеснения. Със сигурност и другия път ще раждам при него. Отидох на преглед за първи път месец преди термина. Препоръчвам го горещо и искам да кажа на всички които ще раждат при него да бъдат спокойни, защото са в сигурни ръце!  bouquet

# 81
И аз към него съм се насочила засега. Радвам се, че повечето мнения са положителни. Hug Записвам се да следя темата Flutter

# 82
Здравеите,на 3.04.07 д-р Велев ми направи спешно секцио,преди това бях ходила веднъж при него на преглед.Доволна съм от него,идваше да ме вижда,интересуваше се за състоянието на бебето ми тъи като то се роди с вродена инфекция и беше в интензивното,а там не пускат по всяко време,осигури ми и вип стая...За в бъдеще ще ходя на прегледи при него

# 83
Наложи ми се да постоя преди раждането в Шейново,родих при д-р Гагова,но имам наблюдения и за д-р Велев.Страхотен професионалист,всява дори и със спокойствието си увереност и респект.Златни ръце имат и той и д-р Гагова,живи и здрави да са!

# 84
АЗ също мисла да раждам при д-р Велев по препоръка са лекарката която досега наблюдава бременността ми. Може ли да ми пуснете на личния колко струва да си направа уговорка с Велев да раждам при него? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 85
Велев вече не работи в Шейново

# 86
Откога е това нещо? Преди време бях чула, че се е махнал, но после се оказа неистина.

# 87
  • In the jungle out there..

Shocked

# 88
От скоро, моя позната лежи там с проблемна бременност. Търсете го в частния му кабинет

# 89
От кога не работи там? Ти откъде знаеш? Миналата седмица говорих с мойта лекарка и тя нищо такова не знаеше.

Общи условия

Активация на акаунт