Бебенце през ФЕВРУАРИ, мама най-щастлива ще направи!

• 27 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
 theHellgirl, аз ти говорех за лична лекарка, защото останах с впечатление, че не ти дава направления и т.н.И не мога да повярвам, че не можеш да си намериш друг личен лекар.При нас явно понеже е голям град и има конкуренция, та не само че ще се избият да те прилапат нови джи пи та, а и се самопредлагат.Моя приятелка си ги сменя почите всяка година, щом й откажат направление с мотива, че е свършило и тя менка лекаря, защото нали знаеш, че за ВСЯКА бройка взимат от държавата по 500лв!
  Хайде, кажете с какви щампоани или сапуни се къпете, ако имате сърбежи?
  Някой от вас ходи ли в клиника София?

# 211
Може ли лекар, кото не работи със ЗК да издава болничен?

# 212

Не съм сигурна, но мисля че не, но нека каже някой който е по- запознат

# 213
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

На мен болничните ми се издават от клиника Щерев, където ЖК не е по ЗК ... Та - може! Иначе съм записана и по ЗК, но там не съм ходила от 2 месеца - много незнаещ лекар  ooooh! Ходя само, за да му кажа - в този триместър се правят тези изследвания и ми дай направляние ... Как оцелява този доктор - не знам ...

# 214
Какво става? Къде се изгубихте всички  Thinking

# 215
Оо,Иветка,събота и неделя тук е мъртвило  Crazy

# 216
Оо,Иветка,събота и неделя тук е мъртвило  Crazy
Не е лъжа как може такова безобразие  Laughing
След някой друг месец ще искаме да седнем да пишем но няма да можем Simple Smile  Laughing

# 217
  Здравейте момичета! Ето станах да се разходя до..... и мислех пак да си легна, но не ме свъртя и седнах да ви прегледам набързо.Иветка, разкажи ти нещо!
  Да ни е честит 8 декември на всички настоящи, минали , че защо не и бъдещи студентки!  party006 newsm35 newsm36

# 218
Честит празник мили мами!!!
Аз отивам на гости на мама и тати да си ме поглезят малко Simple Smile

Хубав и усмихнат ден!

# 219
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!
Да вис е оплача - тази сутрин ми падна пломбата на единия кътник (горен). Дега овен, че имам яма в зъба, тябва да ходя на зъболекар - второто ми по омразност нещо след вземането на кръв.
Вие пиете ли нещо за зъбите? Имам на предвид да са по-здрави  и дасе запазят през бременността. Аз освен витамините за бременни нищо друго не пия, ама и тях толкова редовно ги пия.
Четох, че в тия седмици бебето точи най- много калции и ето - падат пломби вече  Cry

# 220
  • Варна
Честит празник!
Снощи седнах да си чета една от любимите ми книги, следях си я още като беше фенфикшън (любителски роман) и се отнесох до 2 часа. Преводът е доста ала-бала, но като ми е толкова акъла четох та четох. Днес станах в 10 и светът ми е крив. Сега диктувам на първолака, пуснах го в голяяяямо междучасие и после пак "Лейла, ела и налей айран"  Joy
Аз понеже съм досадно същество пак ще си пея за секцио. Та се чудех то не стига, че съм станала орангутан космат ами сега като ми ударят един бръснач и на корема, после тия косми как да ги уморя форевър? Не ми се смейте, моля.. То мозък не ми остана функциониращ вече. То наводнения, логопед, некадърни даскалици, бременности, амнио, нишки, секцио и още сто простотии.
Снежи, трябваше да отида ми чистят зъбен камък, но не отидох. няма пари никакви в момента, а и май оттървах когато трябваше.
Аз най-мразя гинеколог и зъболекар. Sick

# 221
  • Шумен

Ооо и аз съм така, от началото на годината се канех да ида на зъболекар, че не съм ходила отдавна и имам някой друг кариес за правене и само отлагах. Сега пък бременна още повече ме е страх да ида, направо като видя машинките и  #Crazy не знам какво ми става.
Честит празник и от мен на всички студентки.   bouquet

# 222
  • Бурса
Честит празник и от мен! Някак ми се доизлиза, ама по скоро е защото се подсещам за минали 8-ми декември, колегите, купон...  Laughing сега ще ми отмине мерака след малко и ще си мисля пак за бебешки покупки хихи. Аз съм до никъде между другото, все си казвам че има време а и ММ е такъв че иска в последния момент да купуваме от суеверие. Но хубавото е, че не се притеснявам, ако се наложи ще ходи сам да купува и да му мисли тогава Wink

Красе и на мен малко ми се повиши окосмяването по корема, ама тайничко се надявам да поопадат от само себе си след раждането Simple Smile поне стрии нямам (все още).

snejinka_82 и аз не пия нищо освен витамините за бременни, но гледам да пия мляко и да ям сирена за калция. Тук ми казаха че много добър източник на калций е пармезана. Малко скъпичко може би идва за България, но понеже сме в Италия и се възползвам да си хапвам, най-вече с някаква паста или като добавка към салата.

# 223
  • Варна

Ооо и аз съм така, от началото на годината се канех да ида на зъболекар, че не съм ходила отдавна и имам някой друг кариес за правене и само отлагах. Сега пък бременна още повече ме е страх да ида, направо като видя машинките и  #Crazy не знам какво ми става.
Честит празник и от мен на всички студентки.   bouquet
Аз  изкарах голям късмет, оправих 5 кариеса и възпалени венци, точно преди да забременея. Така се случи. Иначе, не знам как бих изкарала с подобни зъби цяла бременност

# 224
Здравейте, момичета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Hug
Искам да ви питам, някоя от вас яде ли по време на бременността семена от чиа и знаете ли как се консумират и дали може бременни да ги хапват. Питам, защото нали ми е по-нисък хемоглобинът  и една позната ей сега ми каза, че за качване на хемоглобин
 са много полезни, та се чудя дали мога да ги ползвам през бременността  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт