Отговори
# 225
  • В света на мечтите... ❤
Лека,Ирче,да спиш в кош и да сънуваш Керем за разкош  Hug Hug Hug

Абе аз си легнах ,ма ко мой да ми кажете къв беше адреса дет снимат ПО, чи замислям другата седмица една екскурзийка до Туркето и мой да ида  да намеря Ча и да си го доведа дет му е мястото тук у диспансера Wink

Профи е джи пи еса в темата,питай нея,мила  Hug

Йо,ми както викаш могат да му дръпнат по едно сънче  Joy

Ко,стана бе то май свърши  Joy аз докат пиша изтървах края  Joy

# 226
А ПО гледахте ли го?  newsm78 Как беше епизода? Тояа побъркания кво направи на Серка опа Мира  Joy Joy

Аз го гледах тук там,ама не ми хареса серията особено,а този лудия още нищо не й е направил на Мира,ама тя като най-последната апталка отиде накрая при него,след като видя баща й да се целува с лелята на Мерт,понеже Яман не си беше у тях тогава   ooooh!

Защо като,след като  hahaha hahaha hahaha hahaha
Джейн,моля като се споменаваш ,уточнявай се душицо,че само ти там го зяпаш,може и аз ама на 3D,ми го играе той,за такъв вид тв да там го зяпа,а ти си гледай HD-то и дерзай  hahaha hahaha
Аз само на живо го гледам, няма HD, 3D, 4D, само натюрел Керо Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Лека нощ!

Дани, стига си го предлагала Керо  Crossing Arms

# 227
Абе аз си легнах ,ма ко мой да ми кажете къв беше адреса дет снимат ПО, чи замислям другата седмица една екскурзийка до Туркето и мой да ида  да намеря Ча и да си го доведа дет му е мястото тук у диспансера Wink

Ели Hug за адреса Профи ще те светне Peace

# 228
  • София
момичета шоуто битти Stop и аз ви казвам лека че много ми се приспинка нещУ Peace
хайде лека на всички Peace
Йо Hug преди няколко странички пуснах епизода на ПО Peace ако си го изтървала можеш да си го пуснеш Peace

Ооо Жани сега мисля направо да легна  Tired ама ще го видяа къде е и утре ще го прегледам на 2 на 3  Hug Hug Hug

# 229
  • У дома :)
Абе аз си легнах ,ма ко мой да ми кажете къв беше адреса дет снимат ПО, чи замислям другата седмица една екскурзийка до Туркето и мой да ида  да намеря Ча и да си го доведа дет му е мястото тук у диспансера Wink

Веднага ти го давам  Mr. Green Ама без Ча да не си се върнала  Naughty Joy Joy

Tuzla, Posthane Mh,
Saglik sokak, Istanbul
Medcezir set place

Слънчице мое как те обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря и на другите Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Айде лека на всички щот всички ши лягаме smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

# 230
Слънчице,много любима песничка за поздравче за лека нощ,мерсии  Hug Heart Eyes

Хайде сега да кажа,на Жани,Ели,Джейни и на теб Слънчице,лека и прекрасни сънища,милички   Hug  smile3524 smile3524 smile3524  Hug

Скивах Диди и Габи на балкона,затова и на вас,милички лека и прекрасни сънища  Hug Hug Hug

Ако има и други будни,лека и мека и на тях  Hug Hug Hug

# 231

Дани, стига си го предлагала Керо  Crossing Arms

Е,па то насън само бе,мила,не се ядосвай  Hug ,в сънищата всеки може да присъства  Joy Joy Joy

# 232
  • София
 Shocked А видях линка, който Жани е пуснала и е в тибето, нали ги бяха изтрили  newsm78

Елчо  Heart Eyes  Hug Hug Дани  Heart Eyes Hug Hug Джейн  Heart Eyes Hug Hug Ирче  Heart Eyes Hug Hug май сме това, ако съм пропуснала някой  Hug Hug Hug Hug Hug лека нощ отново  Hug Hug

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Натюрел,ама у сънел  hahaha hahaha hahaha
ай лека пак Hug Hug

# 234
  • Още у мъглата ...
Лелееее, никой не остана, докато ви изчета Laughing

Мерси за пожеланията за лека нощ  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ и на вас  Hug Hug Hug Hug

# 235
  • Още у мъглата ...

Ай, лека  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 236
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ммммм, любимото ми положение в диспансера - profi_1 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
 Joy Joy Joy   Мой си прайми кот си исками. Mr. Green

Не можах да гледам ПО, не можах да гледам и Беяз шоу. Прочетох всичко, което сте писали и долу-горе картинката ми се изясни.

Хазалчето е много сладка, това не са никакви паласки Naughty, татуировката прилича на слонче, но много ме подразниха обувките й. Скъсяват оптично краката. Можеше да си обуе нещо, като на онази стара лисица Аслъ.

Ели, щом мислиш да отскачаш до комшиите следващите редове са за теб. Hug

Това е описанието.  Wink
Thanks to Ilona for the info
"Ok, for who wants to visit the set. The villa where the trailer was shot and where probably the outside shootings will be is in Tuzla, between Posthane Mh and the business peninsula. Rauf Orbay Cd, Saglik sokak, first house on left side. Tuzla is on the Asian side of Istanbul close to Sabiha Gökcen Airport.

Отбелязала съм къщата в картата на Гугъл. Синьото пинче съм го сложила в нейното дворче до басейна пред тераската на Яманчо.   Laughing
https://maps.google.bg/maps/ms?msid=208720773569284394264.0004e3 … d69fee4&msa=0

Хайде успех, и да донесеш снимки с автограф от там!  Hug

И последно - да скоча у дълбокото. Никак не ми хареса телефонният разговор между Ча и Гизем, който Ирчето е превела. Отвратена съм от начина, по който й говори. Все пак не смятам, че е бил дилър, по скоро е осигурявал себе си и евентуално купона у тях. Ако е пласьор при всички случаи следва да си понесе наказанието. Дай боже да не е така, да си е извлякъл поуки и да продължи да ни радва от екрана защото е страшно талантлив.  Praynig Поведението му след януарските събития показва, че върви в правилната посока и дано наистина да е така. Не ми се иска след време да се разбере, че има нещо скрито и нещата са продължили да бъдат лоши. Дано, ако досега не е разбрал колко са тежки, да се е отрезвил напълно след вчерашния разпит в съдебната зала. А, ако се научи и на малко джентълменско поведение, ще бъде още по-добре. Peace

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 04:18 от profi_1

# 237
  • По света и в нас.
Добро утро.
В този мразовит ден да сложим по едно топло кафе
Скрит текст:
и ви пожелава хубав ден.
Днес е Андреевден! Ако има именници -Честит празник!
Аз отлепям за тръстиката и ще ви хвърлям по едно око. Peace[/color]

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф,значи не си наясно какво е паласка  NaughtyЩом съм го казала,значи съм видяла и преценила много добре,Хазал има отпуснат корем,ако ще и 20 човека да спорят с мен,ако беше стегнат,нямаше да се подава така отстрани,и корема е най-трудното място за стягане ,за човек който тренира,позволи ми да имам някаква представа  Peace
Добро утро  Hug Hug

# 239
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
добро утро

Общи условия

Активация на акаунт