Огледален Свят и всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~222~

• 24 720
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • У дома :)
Булка,тва единия другия не моа му издиря името  Mr. Green

Дай да помагаме Hug Hug Hug

# 661
Мариетче Hug Heart Eyes ти отде съ шмугна и тъ изтървах newsm78
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 662
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хай добър ден, хубавелки  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Констатирам и установявам всички преди, сега и после  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ни е честит новия месец, пълен с празници и веселба  Laughing Party Party Party

Подготвила съм ви да си гледате календарчето ФЕмирско  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Днес пак ме юркат да се красотня, та ще съм на прескоци   261uu  261uu
Чао за сега  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габче, е как можа толкова красив декемврийски календар да избараш!!! БРАВО  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 663
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
А бе ся ми дойдИ на акъла ,ако ида у ТуркетУ и намеря ЧатУ и ако се снимам с негУ после мой и да го цуня щот кат гледам на видеото сичките фенки го целуват, то и аз кат ФеритУ тряя си зема едно такоз щот ни мой му стигна устенцата,все пак съм кинта и двайсет Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май ми стана нещо  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy Joy

ЕлиJoy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 664
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ами в навалицата от титли, не мога да се видя  Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 665
който гледа вампитата може да помогне  Mr. Green

# 666
Ай фтиам на свинско и винско Mr. GreenАко съм в прилично състояние по-късно па ши дойда  Mr. Green

който гледа вампитата може да помогне  Mr. Green

Ай ся и ти, и без да ги гледам мой са пробвам Mr. Green
Метни една снимка де,тия дето ги публикува бяха на едно и също ашкъмче,нали newsm78

# 667
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Гюнайдъъъъъъъънннннн  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey
как е хавата в първия ден на декември Flutter Flutter Flutter бая поспаланки не са се събудили още,ама на станалите гушки за све Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
нема да вЪ констатирам по отделно,че шЪ пропусна някой Joy Joy Joy Joy Joy
страхотни кайвета и закусчица,през всичките минах да си взема по малко Peace Peace Peace Peace
ЕлитУ ги е натворила едни от грозни по.... Hug Hug Hug Hug
Наденце Hug с тая дозичка 'апченца деня ми ще е супер бе такова 'апче го гълтам от раз Joy Joy Joy
от мен едно предколедно колажче и хубав макар и студен декемврийски ден на всички Heart Eyes Heart Eyes

п.п. Линко Hug и аз не се сещам за тая снимка на баба Реза бе къз  newsm78 newsm78 newsm78

Жани, много много много хубаво предколедно колажче,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
# 669
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя пък лудия доктор от Вампирите,пуууу баси паразита  ooooh! ooooh!
И на мен за Пол ми стана много гадно,едно че е млад,едно че ми изглежда много весел човек и много харесвам Бързи и Яростни,направо много гаден живот  ooooh! ooooh!

# 670
  • някъде из Врачанско
здравейте,ONE665, pavlina ruseva, Джери 54 (+ 1 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
 Hug Hug Hug-знам, че има доста нинджи и ги поздравявам, всички сте установени
торти за диспансера първо:
Скрит текст:

Ренка-само за теб
Скрит текст:

малко коледен дух от гръцките фенове
Скрит текст:
хайде и малко по темата, едни вечни приятели, турското фенче пише "Ах какви дни бяха"

# 671
  • някъде из Врачанско
малко ще спамя, ама новата тема е виновна, то не са коледни колажи и романтични напеви

това е от фейса на огледален свят, а сега ще пуста и нещо, което Снежи и пуснала във фейса
Скрит текст:

това пожелателно нещо го крада от Мариетка,ама вече се мръква ,но има време още да мързелуваме
Скрит текст:

# 672
  201uu  201uu

">#t=170[/video]

# 673
http://f1301.hizliresim.com/15/m/j396q.gif  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 674
ох същия  Heart Eyes златна си ми и туйтъра му издирих вече съм спокойна  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт