Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Ъъ, не знаех, че Даниел Дей Луис е умрял Thinking

Сигурно защото е жив.  Mr. Green

# 586
  • Варна
Ъъ, не знаех, че Даниел Дей Луис е умрял Thinking

Сигурно защото е жив.  Mr. Green
Joy

# 587
  • в сърцето на един мъж...
Ами значи имаме претендент за титлата най-добър жив актьор Wink

# 588
Ами значи имаме претендент за титлата най-добър жив актьор Wink

Аааа, ти да видиш!  Mr. Green Peace

# 589
  • Бургас
Да се върнем към филмите.
Онзи ден гледах за кой ли път "Усещане за жена". Ал Пачино е повече от великолепен!

# 590
  • София
чакай, а Том Харди? smile3534
шегичка, де Wink сега сериозно, кой е знаковия филм с Том Харди да взема да го изгледам, защото от Инсепшъна не го помня този момък Wink

# 591
  • в сърцето на един мъж...
Той е втория smile3534
Иначе ако се върнеш малко по-напред, в моя пост с филми има няколко наистина добри негови филми. Бих ти препоръчала Стюърт Peace

# 592
  • София
чакай, а Том Харди? smile3534
шегичка, де Wink сега сериозно, кой е знаковия филм с Том Харди да взема да го изгледам, защото от Инсепшъна не го помня този момък Wink

Опитай с The Take - минисериал е.
И Warrior http://www.imdb.com/title/tt1291584/?ref_=nv_sr_1

# 593
  • Варна
В "Стюърт" Харди е повече от чудовищен Mr. Green

# 594
  • В Космоса
"Стюърт" и The Take  и от мен! Невероятен е! Heart Eyes

# 595
  • София
Акаша! Накичила си се любимите ми издания а приказки! Преиздадоха ги скоро абсолютно същите като едно време!

# 596
  • В Космоса
Да, Ване, и на мен са ми любимите! Имаме ги още, ако племенниците ми не са ги съсипали, че сестра ми ги налази. Много се зарадвах, че са ги преиздали! Heart Eyes

# 597
  • Ямбол
И аз ги имам нейде тези приказки.  Simple Smile  Сетих се сега. Прекрасни!  Heart Eyes

# 598
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Wolf of Wall Street
Евала им на "Парамаунт", че са продали това си отроче за 11 Оскарови номинации. Умение се изисква за това!
И на мен го продадоха съвсем успешно. След трейлър, пълен с Макконъхи, си купих чинно билет за кино в премиерната седмица. И получих ... пет минути Макконъхи Mr. Green.

За филма няма да се разпростирам, защото по ред причини не мога да си съставя категорична позиция. През повечето време си мислех "Какво, по дяволите, още правя в този салон?", но пък изтраях и последният час ми хареса и осмисли преживяното преди това.
Леонардо ми хареса много. Изпипана роля от-до. Като точеше лиги на стълбището на голф-клуба, си помислих "Ехх, пак гледам "Защо тъгува Гилбърт Грейп", двайсет години по-късно Laughing.
Съпругата- много, много ми хареса. Точно така винаги съм си представяла русата акула- красива и още нещо. "На мама  и писна да носи гащички" Crazy
Джона Хил- откога, за Бога, дават номинация за Оскар, ако изядеш златна рибка? Не за друго, ами да изям и аз Mr. Green.
Специално  Heart Eyes за Дюжарден.
Макконъхи- преспокойно след неговите пет минути монолог с мартини първите две третини на филма можеха да бъдат доволно съкратени. Идеално ги резюмира, без напъна на цялата дружина по-натам.

п.п. не мога да се отърся от мисълта- това вече съм го гледала. Казваше се Filth. И ми хареса повече.

п.п.1 залата беше пълна и излязоха само десетина човека. Останалите видимо се забавляваха повече от нашата двойка, това сигурно е показателно за нещо.

п.п.2 бутилка и половина вино- толкова ни беше необходима, за да устискаме до финалния час. Заслужаваше си.

# 599
  • Ямбол
Tочно за "Разврат" си мислех, след като изгледах "Вълкът". За мен - той е по-добрият филм.  Peace Героят на Макавой ми беше в пъти по-интересен. А не съм му фенка на актьора.  Peace Гледала съм много малко филми с него, все костюмки. Така че, нямаше как да съм подготвена за подобен сюжет. Очарова ме.

Лео беше блестящ, но не мисля, че това беше неговата роля. Вълкът, според мен, трябва да има и подобаващо хищно излъчване, а Лео ми беше миличък.  Blush Според мен идеален за ролята беше Матю, а защо не и Чарли Шийн. Той идеално би се вписал ролята в на Вълкът.  hahaha

Започнах сериозно да се разочаровам от американското кино напоследък.  Confused Добре че правят все още добри сериали.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 04:25 от DimiLoca

Общи условия

Активация на акаунт