Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Привет  bouquet
Гледах Игрите на глада, и както и о4аквах- хареса ми Peace
Пробвах се с Края на света, но не ме грабна.

# 16
  • Belgium
Тине, супер си подбрала ушаткото Laughing  Hug
Записвам се, да съм първа Mr. Green, след час-два ще допълня и с още няколко отзива.

La delicatesse- много харесвам Одри Тоту (чисто визуално, красива и кокетна е типично по френски Heart Eyes), но рядко харесвам неин филм. Или са твърде откачени, или твърде захаросани. Този беше сякаш към категорията на откачените, но като цяло гледаем и с няколко много нежни момента.

На мен ми хареса и дори не ми беше особено откачен  Laughing

# 17
  • В Космоса

Акаша, Blood от къде или на кино? Тук ми го бяха препоръчвали и преди и не можах да го намеря, като примирено приех, че още го няма по тракерите. Сега обаче реших да питам, защото много искам да го гледам.

От Замунда го изтеглих аз. Peace

Бебе, на мен Апокалипто ми е един от най-любимите филми и много се изкефих, че и теб е впечатлил. Не съм срещала тук коментари за него. Интересно ми е дали се харесва. Thinking

# 18
Благодаря за темата сега разбрах, че е починал Пол Уокър в автомобилна катастрофа, голяма трагедия Sad . Нека да почива в мир харесвах го много..

Горкият, да почива в мир.

# 19
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Одет, аз от Арена го теглих, ако нямаш достъп до Замунда Peace.
Флипче, пробвай и Das Experiment (немската версия)- много е добра. Останах потресена от историята и жестокостта и.

# 20
Любимата ми тема  bouquet

# 21
И аз в Замунда търся. И първия, и този път. Какво не правя като хората? Много се ядосвам на себе си, а вас с глупости занимавам. Извинете ме, момичета, очевидно съм доста смотана.

# 22
# 23
  • в сърцето на един мъж...

И той е?

Одет, понякога има значение ако има апостроф, някое ударение или дори интервал и не може да се намери филма. А може нещо да не си изписала както трябва и затова.

# 24
  • София
През ден гледам по някой филм,но, толкова не са ме впечатлили,че не помня нито едно заглавие.
Благодаря за темата!

# 25
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Проблемът с Blood е, че излизат накуп всички заглавия, съдържащи конкретната дума. Пробвай да добавиш и годината и ще ти ограничи бройката, в която да търсиш.
Не знам как е в Замунда, но в Арена резултатите се подреждат по актуалност, а не по най-точно съвпадение. Сигурно има начин да се променят настройките, но не съм се занимавала да го търся.

# 26
  • В Космоса
И аз в Замунда търся. И първия, и този път. Какво не правя като хората? Много се ядосвам на себе си, а вас с глупости занимавам. Извинете ме, момичета, очевидно съм доста смотана.

Ето го в Замунда:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=362953&hit=1

# 27
  • София
Благодаря за темата!
През седмицата гледах на кино "Игрите на глада - Възпламеняване". Наистина добре направен филм, хареса ми, макар че не съм почитател на жанра.
Сега се връщам да прегледам предложенията ви в новата тема, а за тази вечер съм приготвила Mildred Pierce с Кейт Уинслет - http://www.imdb.com/title/tt1492030/?ref_=nv_sr_2
Надявам се да ми допадне, не съм чела отзиви за него!

# 28
  • Belgium

Сега се връщам да прегледам предложенията ви в новата тема, а за тази вечер съм приготвила Mildred Pierce с Кейт Уинслет - http://www.imdb.com/title/tt1492030/?ref_=nv_sr_2
Надявам се да ми допадне, не съм чела отзиви за него!

Аз съм писала отзиви назад в темите за този мини сериал на HBO. Много е добър, смятам че ще ти хареса. Трябва обаче да си отделиш повечко време, защото е в няколко едночасови, ако добре помня, серии.

# 29
  • София
Благодаря, Лу!
5 части са. Ще го изгледам на два пъти, ако ме увлече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт