Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми хареса, още от първата глава на книгата се сетих, че ще я филмират, много е кинематографично податлива. Адаптатора, хич не се е озорил. Mr. Green

# 31
  • в морето до колене
На мен ми хареса, още от първата глава на книгата се сетих, че ще я филмират, много е кинематографично податлива.

Ако става дума за "Милдред Пиърс", то романът е филмиран още през 1945 година и Джоан Кроуфорд има Оскар за ролята на Милдред. И двете поддържащи женски роли също са били номинирани. Аз си направих труда да погледна оригиналната филмова адаптация - малко е поовехтеличка за днешните вкусове, но силата на женските роли си личи дори при онези актьорски похвати, които са били модерни тогава (доста мелодраматична изглежда актьорската игра от днешна гледна точка).
Но това е наистина много благодатно произведение за жени актриси. Не са много такива за жалост.

И още като се разбра, че НВО ще правят мини-сериала и Кейт ще играе, никой не се съмняваше, че ще се получи добре.

Упс, забравих да кажа, че началният пост на темата изглежда много симпатично.  Mr. Green
Благодаря, Тина.   bouquet

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 19:13 от мячик

# 32
The Truth About Emanuel - Трилър за едно толкова изгубено в себе си момиче... вярвам, че някъде това може и да е истинска съдба. Много мислих след като го гледах, натъжи ме и ме развълнува. Елементът на психарията не липсва естествено, но някак го очаквах при наличието на Кая Скоделарио в каста.

+1
Много приятна изненада отново от Грегорини след Tanner Hall

Филмът и мен ме накара да се замисля.
Харесаха ми и моментите на черен хумор, без които поне за мен филма, щеше да е нетърпимо натоварващ.

# 33
  • срещу двата комина :)))
Одет, аз също ти бях пуснала два линка за филма  Peace

# 34
  • No Line On The Horizon
Нищо интересно не съм гледала наскоро, но да не изпускам темата  Simple Smile

# 35
  • В един копнеж!
JFC и Parkland

# 36
  • в морето до колене
Parkland знам какво е... но JFC ме озадачава.  newsm78

# 37
  • София
Навярно има предвид JFK, някак тематично ги свързвам.

# 38
  • В един копнеж!
Опа, да-JFK! Тематиката и на двата е за убийството на Кенеди.

# 39
Geia, Joy, и ти, мила Акаша, благодаря от сърце! Свалям, свалям и съм сигурна, че си заслужава чакането.
Mrs. Turner  благодаря  и на теб, но съм изпуснала. Изгубих сестричка преди две седмици и не съм влизала. Надявам се да не съм те обидила.
P.s Чела съм Милдред Пиърс, чудна книга, сега ще се възползвам от филма с удоволствие!

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 19:39 от Oдет

# 40
  • срещу двата комина :)))
Geia, Joy, и ти, мила Акаша, благодаря от сърце! Свалям, свалям и съм сигурна, че си заслужава чакането.
Mrs. Turner  благодаря  и на теб, но съм изпуснала Embarassed Останах без сестричка преди две седмици и не съм влизала. Надявам се да не съм те обидила.

не си разбира се  Hug

# 41
  • в сърцето на един мъж...
И аз съм писала за Милдред Пиърс - много хубав сериал е, аз го изгледах буквално на един дъх. Въпреки че е дълъг, не съм се отегчила нито за минута, а Кейт е убийствено добра там.
Одет, няма проблем, радвам се, че си го намерила. Хубав и нестандартен филм е.

# 42
Geia, благодаря за препоръката и аз! Филмът е свален и само чака да бъде изгледан Hug

Записвам се в новата тема и с Monsieur Lazhar(тук актьорът в главна роля беше невероятен!!), без да има никаква сюжетна връзка, то ми напомни за Les choristes. И двата филма горещо ги препоръчвам Peace

# 43
  • София
Благодаря за темата сега разбрах, че е починал Пол Уокър в автомобилна катастрофа, голяма трагедия Sad . Нека да почива в мир харесвах го много..

RIP  Flowers Rose Flowers Rose
Те май бяха почнали снимките на 7-мия филм.
Дали ще го прекратят   Thinking

# 44
  • София
Края на света- голяма идиотщина, започва като Ергенски запой и преминава в някаква страшна фантасмагория, всичко примесено с английски хумор. Преди месец гледах Това е края, който е същата простотия само че с извънземни, но като че ли ми беше една идея по забавен.

Общи условия

Активация на акаунт