Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • В царството на игрите:)
          Филм , който не трябва да се пропуска !

http://www.imdb.com/title/tt1396226/?ref_=fn_al_tt_1

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=352474&hit=1               Twice Born / Venuto al mondo / Да дойдеш на света (2012)

Страхотен!!!! И да не харесвам много Пенелопето, просто в някои филми е възхитителна и този е един от тях! Peace

# 136
  • Бургас / София
Gravity: Определено ми хареса филма, а и в космоса много добре беше направено. Само Сандра Бълок не ме кефи, нищо непредвидимо не беше филма, но волята и желанието за оцеляване винаги ме е впечатлявала. Подобен филм беше и 127 часа, ама играта на Джеймс Франко няма как да се сравни с тази на Бълок и все пак му давам оценка 7/10 . Гледах го на компютъра, ама трябва да се гледа на кино . Хареса ми, че е час и 20 минутки, а не някои баламоч за 2 часа .

# 137
  • на североизток
Наскоро се натъкнах на филма "Кадилак Рекърдс" и останах доволна. Разказва историята на черната музика. Препоръчвам!

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Gravity: Определено ми хареса филма, а и в космоса много добре беше направено. Само Сандра Бълок не ме кефи, нищо непредвидимо не беше филма, но волята и желанието за оцеляване винаги ме е впечатлявала. Подобен филм беше и 127 часа, ама играта на Джеймс Франко няма как да се сравни с тази на Бълок и все пак му давам оценка 7/10 . Гледах го на компютъра, ама трябва да се гледа на кино . Хареса ми, че е час и 20 минутки, а не някои баламоч за 2 часа .
Изключително интересно сравнение, никога не би ми хрумнало. Най-малкото защото "127 часа" беше за мен поне много по-земен и реалистичен филм. Наистина история за оцеляване, без наложени пластове философия и претенции. Всъщност Дани Бойл винаги разказва истории без мисъл за достигане на кой знае какви висоти на коно-изкуството.

# 139
  • Бургас / София
127 часа е много по добър филм, а и Дани Бойл все пак, но пак на същата тематика, а именно оцеляването и каква е нашата воля за оцеляване ? Имаме ли нужда от това оцеляване, както беше във филма Гравитация. Фантастиката, която имаше правеше филма красив, без тази фантастика надали щеше да е хубав филма, а и Бълок не ме кефи.. За протокола да отбележа аз не обичам фантастики, но заради положителната му оценка го гледах  Simple Smile . Но за сметка на това обичам космоса  Mr. Green . Прекалено дълбоко навлизам във филмите, ама гледам всички детайли  Rolling Eyes

# 140
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Основната тема на "Гравитация" съвсем не е оцеляването. Поне според мен.

# 141
Куртизанка, http://www.imdb.com/title/tt1534089/?ref_=fn_al_tt_1, препоръчвам, в четири части е. Така ми задържа интереса, чак не е за вярване Laughing Маратон ще си правя днес Wink

# 142
  • Бургас / София
Основната тема на "Гравитация" съвсем не е оцеляването. Поне според мен.
Еми те хората са си го написали драма, фантастика и трилър. Драмата с героите и страха за смъртта, повече е фантастикатаа, а трилъра е целият космос, но е и красиво  Mr. Green . Това са си моите разбирания, става филма..

# 143
Пина- документален филма за немската хореографка Пина Бауш. Много ме впечатли, силно креативна личност, хореографиите които прави са много интересни и въздействащи.

О, да, много любим Heart Eyes! Филмът беше невероятен и като идея, и като изпълнение. Имаш чувството, че си там, на сцената. И самата Пина остави у мен усещането, че е била много силна личност.

# 144
  • София
Пина- документален филма за немската хореографка Пина Бауш. Много ме впечатли, силно креативна личност, хореографиите които прави са много интересни и въздействащи.

О, да, много любим Heart Eyes! Филмът беше невероятен и като идея, и като изпълнение. Имаш чувството, че си там, на сцената. И самата Пина остави у мен усещането, че е била много силна личност.

Аз нищо не знаех за нея и случайно попаднах на този трейлър, наистина е впечатляващо  Heart Eyes

# 145
  • на североизток

Аз нищо не знаех за нея и случайно попаднах на този трейлър, наистина е впечатляващо  Heart Eyes

А откъде може да се изтегли?

# 146
  • София
Аз си го свалих от арена.бг с български субтитри, довечера мога да дам линк.

# 147
  • на североизток
Намерих го в другата Замунда Mr. Green и субтитри има. Веднага ще го гледам!

# 148
  • срещу двата комина :)))
Току-що изгледах Don Jon - много интелигентно и приятно направен филм. Много се смях, но и накрая почти не се разплаках. Много добре представени бяха нюансите на всичко, което се случваше. Доволна съм и препоръчвам  Peace

# 149
И аз гледах Надцакването на кино,  хареса ми.
Сега съм си свалила Дон Джон, дано да е интересен и той.

Общи условия

Активация на акаунт