Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
+ 1 за Мистър Банкс  Save mr.Banks филма е много добре направен хареса ми и Том Ханкс как играе препоръчвам.

# 451
Явно ми има нещо със зрението. Ако още един каже, че в тази сцена Лео става сух в косата (костюма му си е сух през цялото време, не го броя) утре отивам при специалист.  hahaha Joy

Shocked Ама ти вярно си за специалист. Очен. Като влезе през врата си е вир вода! Остави косата, гледай костюма. Виж точно на втората минута от клипчето как се дипли мокрия костюм по него. И в джобчето кърпичката става на затъкнат мокър парцал. После, като се облегне до часовника, костюмът е сух! (За кърпичката не гарантирам.) Ама, ха!
(Това за мен си е Бонд момент. И костюмът да ти е мокър, важното е мартинито да ти е сухо. Акаша няма да забележи!  Flutter)

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 19:21 от Flip Flop Fantasy

# 452
  • В Космоса
Въй, за 4-ти път да ме карате да се кьоря, значи! Crazy

Ще имам посещение при очния. Sad Мокър костюм не виждам. Отивам да потърся в тубата пак тази сцена с по-хубаво качество, че се притесних.

Флип-флоп, а за косата какво ще кажеш?

# 453
  • Варна
Цитат
(Това за мен си е Бонд момент. И костюмът да ти е мокър, важното е мартинито да ти е сухо. Акаша няма да забележи!  Flutter)
  Joy

# 454
  • В Космоса
Оф, аз се отказвам. ooooh!
Понадиплени са му панталоните, после на часовника поизгладени, ама колко време ми трябваше докато го забележа това, смятай. Иначе нищо друго не ми подсказва да е мокър костюма. Първо помислих, "а ето прозират черните ръкави отдолу и черната кърпа в джоба, значи ще да е мокър", но после и до часовника, като е изгладен пак прозират, тъй че, не знам вече. Laughing

# 455
  • вятър в маслините, вятър над хребета
(Това за мен си е Бонд момент. И костюмът да ти е мокър, важното е мартинито да ти е сухо. Акаша няма да забележи!  Flutter)
Днес си решила да ме свършиш май rotfImao

Акаша, на екрана в Аймакс-а всичко се вижда до най-малкия детайл Wink.

странно ми е да не хареса човек Лео, не говоря за мъж, това е твърде субективно, а за актьор,
Аурора, на мен друго ми е странно- откъде това убеждение, че всички трябва винаги и навсякъде да го харесваме Леонардо? Ми аз никого не харесвам абсолютно навсякъде- никого. Дори и Гордън-Левит ( него споменавам, понеже тук някои живеят със заблудата, че той ми е най-любимият актьор) Mr. Green.

# 456
  • София
Коментирате една от най-слабите сцени в "новия" Гетсби.
Докато същата сцена във филма с Р. Редфорд е с акцент на жест, поглед, изпълнени с напрежение, от които ти спира дъха, то в новата цялата сцена е пълна пародия, като не визирам само техническите пропуски.

# 457
Някой да е гледал "Крадецът на книги"? Отзиви?

# 458
Имам идея, дайте да заснемем някаква детективска поредица от рода на "Мис Марпъл" с Акаша в главната роля. Crazy
След два часа оглед трупа на застрелялия се лорд Тиквеник, примерно, я питат дали могат да изключат самоубийство:
- А, ама той уmрял ли е?! Нее, не е вярно, той така си гледа просто.
След още два часа:
- Добре де, може и да е умрял, сега да не искате и да се навирам и трупове да огlеждам! Хейтъри такива!
На следващия ден:
- Офталмологът каза че добре си виждам, но да съм спряла да пия! Оня може и да беше умрял, но определено не беше мокър! Я, сипете по едно! Flutter

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 20:35 от Flip Flop Fantasy

# 459
Явно с Акаша имаме един и същ диоптър. Laughing

# 460
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някой да е гледал "Крадецът на книги"? Отзиви?
Ако не ми се изтегли един с Матю, тази вечер ще гледам Grinning

# 461
  • в сърцето на един мъж...
Мокър, мокър, та чак ризата му, черна при това прозира hahaha hahaha hahaha hahaha И изведнъж застава до камината и хоп, сух Joy Сори, Акаша, даже не бях чела спора, като се загледах по клипа, супер недомаслено е това.
А Лео аз го харесвам, но не в тия бози, дето се снима напоследък - най-любим ми е в "Авиаторът" - и си ми беше за оскар, ама не му дадоха, тва е... Следващия, който харесах, беше "Кървав диамант". Та не е като да го хейтя Wink

# 462
  • В Космоса
Явно с Акаша имаме един и същ диоптър. Laughing

Ох, толкова е успокояващо да не си сам в късогледството си!

Джапанке, кво се майтапиш на мой гръб, бе! Crossing Arms Иначе това ми хареса
Цитат
- А, ама той уmрял ли е?! Нее, не е вярно, той така си гледа просто
hahaha

Joy

Гея, до камината пак прозира. Peace

# 463
  • в сърцето на един мъж...
Е тъй де, от мокър, изведнъж сух Grinning Явно като е стоял до камината и е изсъхнал, пича Mr. Green Нищо, че не е запалена hahaha

# 464
  • В Космоса
Нищо не разбирам, нали прозира когато е мокър? Ако до камината е сух, защо пак прозира? Thinking

Егати мистерията!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт