Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Джо, все още не схващам логиката ти, 5 страници да призоваваш да се спре и да продължаваш да дълбаеш дори и след абсолютно странични коментари  Thinking

Гея
Скрит текст:
Лео си има достатъчно, други стойнотни филми в които прави страхотни роли от същия период като Животът на момчето, Баскетболни дневници или Пълно затъмнение... Гилбърт е най-споменаван и най-популярен заради Номинацията.

# 511
  • В Космоса
.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 14:52 от Акаша

# 512
  • на село
Тема за недомислици във филмовите ленти?
Че както сте я подкарали, не мога да си избера филм за довечера  Laughing

# 513
Же, намини през Малинака, там има доста ненамясто   Joy Joy Joy

# 514
А, Джой, хич не ми прехвърляй вината за дребнавия спор само на мен. Grinning Аз въобще не бях забелязала тази подробност - това какво ти говори? Ти и там 4-те човека дето сте се хилили явно много внимателно под лупа сте изучавали всеки детайл, не аз. И понеже го изтъкна, след като изложи видео материал от сцената, аз реших да се загледам дали е така.
Извинявам се, че продължавам с това, но не е честно аз да изляза само дребнавата накрая.
Цитат
Какво е дребнавото, че на някой му е направило впечатление и му е било смешно?
Дребнавичко си е. Говорим за актьора и за неговите способности, а изведнъж мокър бил, пък после изсъхнал... Wink

Пийс! (Или мир, ако не ви харесва чуждицата) Peace Grinning

Не стига че си дребнава, ами си и войнстващо късогледа. Не, та, не. Аз на мокрото - сухо няма да кажа. Да дойде модератор да изтрие, като ви пречи тлкоз.

# 515
Мисля, че цялото това втренчване в костюми и коси -сухи , мокри, зализани, стана вече ужасно досадно.... Tired
Някой може ли да ме светне кои са номинираните с Оскар филми и кои стават за гледане?

# 516
  • в морето до колене
Номинациите за Оскар ще ги обявят след около половин час, buttinsky.

# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, ти няма ли да спреш? За костюма нямаше да се говори и досега, ако не беше решила да обясняваш първо как не било вярно, после как сме хейтили, понеже сме го видели, сега как ние сме били виновни за целия цирк. Аман!

Цитат
Какво е дребнавото, че на някой му е направило впечатление и му е било смешно?
Дребнавичко си е. Говорим за актьора и за неговите способности, а изведнъж мокър бил, пък после изсъхнал... Wink
Аз за актьора не съм говорила, говорех ЗА ФИЛМА. На вас все ви е Лео в акъла- аз и на Харди, и на Бейл , и на Дей-Дей щях да се смея в такъв цирк.

Стига ли ти толкова обяснение? Или и този си пост ще трябва да ти изяснявам? Понеже на мен не ми пречи, мога да си ти отговарям до сто и едно и обратно, ама околните не са длъжни да търсят препоръки за филми из тая плява.

# 518
  • В Космоса
Спрях, изтрих. А тонът ти не ми харесва!
Бях спряла и преди това, но ти реши да се върнеш на въпроса и да кажеш завоалирано, че не ти си дребнавата, а "някой друг".

# 519
Твоят тон също не ми харесва. И?
Лично не казах за теб, че си дребнава, но да- влизаш в числото Laughing. От което не изключвам и себе си- то едното повлича другото.

# 520
  • В Космоса
Дайте за Оскарите да говорим. Или то май си имаше тема?И без дребнави спорове! Joy

# 521
В съседство. Почнаха.

# 522
  • В царството на игрите:)
Здравейте дами!!! Laughing
Честно да ви кажа, не знам за какво говорите, ама аз да си кажа, че гледах два филма:
http://www.imdb.com/title/tt0452623/?ref_=nv_sr_1 - благодаря за препоръката. Размисли ме сериозно този филм и ми хареса Peace
и http://www.imdb.com/title/tt2194499/?ref_=nv_sr_1 - актьорите ми бяха много сладки в този филм и затова го и догледах с удоволсдтвие, а иначе самия филм.... newsm78...не ми беше много таман, но пък нещата се компенсираха Grinning

# 523
  • София
Ето ги номинираните http://oscar.go.com/nominees
Много се радвам за Джона Хил за поддържаща роля, пораснал ми се видя във филма.
И за още един се радвам, ама не смея да кажа Simple Smile

# 524
  • в сърцето на един мъж...
Ето ги номинираните http://oscar.go.com/nominees
Много се радвам за Джона Хил за поддържаща роля, пораснал ми се видя във филма.
И за още един се радвам, ама не смея да кажа Simple Smile

Кажи си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт