Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 457
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • вятър в маслините, вятър над хребета
http://www.imdb.com/title/tt0452623/?ref_=nv_sr_1 - благодаря за препоръката. Размисли ме сериозно този филм и ми хареса Peace
Па моля Hug. Любимият ми Афлеков филм се очертава този Heart Eyes.

# 526
Най- сетне гледах The Secret Life of Walter Mitty имах големи очаквания и се оправдаха.
Страхотна режисура на Стилър, напомня ми малко Kirk Jones с Everybody's fine. Ще го гледам и на кино задължително. Проста история, но поучителна, филм без жанр. Нито захаросан, нито смешен, просто красив.  Peace

# 527
Austenland - много сладко, романтично, забавно и красиво филмче. Идеално ми дойде в облачния следобед  Laughing Препоръчвам, особено на феновете на Джейн Остин и костюмните филми  Hug

Къде го гледа? На кино ли? Не го намирам по бг тракерите  Rolling Eyes
(извинявам се, знам, че не обичате да молим за линкове, ама.....)

# 528
  • Бургас / София
Аз не съм гледала всички филми на Том Харди, но от това което съм гледала и то не е малко останах с впечатление е че е много добър, но чак пък колкото Лео, не. Гледала съм го в  Бронсън, Inception,  Черният Рицар, Шпионски Свалки, Беззаконие, Бойна Кръв . Може би от такъв вид филми няма как да се открои таланта му, ако има някои важен филм които съм му пропуснала кажете  Peace . Темата се превърна нещо като спор ми се струва, а аз си казвам мнението гледала съм и на двамата много филми, но чак пък всички не съм  Shocked

# 529
  • в сърцето на един мъж...
cityofangels, препоръчвам ти да гледаш тези двата Stuart: A Life Backwards, The Take. И моля ви, спрете да правите сравнения, двамата са на съвсем различна плоскост. Най-малкото Харди е брит актьор. Играе по съвсем различен начин Peace Ето ти още нещо интересно, което си заслужава да бъде видяно - The Virgin Queen, Colditz
Trust me, няма го по бг тракерите, има го в пиратите. За съжаление обаче линк не мога да дам Embarassed

# 530
  • В Космоса
Аз ти препоръчвам
The Virgin Queen
Stuart: A Life Backwards
и  The Take задължително.

# 531
  • Бургас / София
Ще ги гледам непременно  Hug

# 532
  • срещу двата комина :)))
Austenland - много сладко, романтично, забавно и красиво филмче. Идеално ми дойде в облачния следобед  Laughing Препоръчвам, особено на феновете на Джейн Остин и костюмните филми  Hug

Къде го гледа? На кино ли? Не го намирам по бг тракерите  Rolling Eyes
(извинявам се, знам, че не обичате да молим за линкове, ама.....)

свалях го от Piratebay, само там го имаше и с английски субтитри. Ако искаш, ще дам линк  Peace

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 21:29 от Mrs.Turner

# 533
  • Варна
Най- сетне гледах The Secret Life of Walter Mitty имах големи очаквания и се оправдаха.
Страхотна режисура на Стилър, напомня ми малко Kirk Jones с Everybody's fine. Ще го гледам и на кино задължително. Проста история, но поучителна, филм без жанр. Нито захаросан, нито смешен, просто красив.  Peace

свалях го от Piratebay, само там го имаше и с английски субтитри. Ако искаш, ще дам линк  Peace
Ъ, как да попитам ...  Rolling Eyes Това като на трейлъра ли е или има нещо повече от гнусната физиономия на Бен Стилър?

# 534
  • Belgium
Ъъъ, темата се е превърнала в бойно поле, докато изровя заглавието на приятното парижко филмче, което исках да изтегля, бая ровене ми се отвори.

Аз препоръчвам Last Vegas (http://www.imdb.com/title/tt1204975/?ref_=nv_sr_1) - един уморен, но не и изчерпан Робърт Де Ниро, типичен непослушен старец, който бяга от къщи в лицето на Морган Фрийман и един нечовешки лъскав, да не кажа лачен Майкъл Дъглас, но тази роля така да му отива  Laughing Не е шедьовър, но е разтоварващ, без да накъртва с клишета за старческите забавления. Има и бонус - в него не играе Лео, та няма да предизвика полемики  Wink

# 535
  • Варна/Лондон
Направо ме е страх вече като чуя Де Ниро в някой филм.  Laughing

# 536
  • София
Гледах "Rust and Bones" (2012)

http://www.imdb.com/title/tt2053425/?ref_=rvi_tt
На мен тематиката ми е много тежка - изобщо не обичам филми с болести, липса на крайници и т.н. Много ме натъжават и психясвам след тях. Все повече се убеждавам, че обожавам Марион Котияр и почти само заради нея продължих да гледам от травмата нататък. Дори успях да се изненадам от себе си. Натовари ме, както обикновено става, но... липсата на мелодраматичност и занижените нива на сълзи и сополи направиха от лентата интересна любовна история. При това история за онази любов, която идва изведнъж, но остава.
Препоръчвам, но имайте предвид, че все пак филмът е френски, доста натуралистичен и е важно да се подбере подходящ момент. 

# 537
Богиня, ако не харесваш Стилър, по- добре недей, главен герой е, много му се показва мутрата  Laughing  Peace
Утре планирам Вълка да изгледам Mr. Green

# 538
  • Варна/Лондон
Богиня, ако не харесваш Стилър, по- добре недей, главен герой е, много му се показва мутрата  Laughing  Peace
Боги, с две думи- недей, просто го пропусни. Аз не го, но и да бях, все тая. Нищо особено.

# 539
  • Варна
Боги, с две думи- недей, просто го пропусни. Аз не го, но и да бях, все тая. Нищо особено.
Данке.
Знаех си, че това е правилното решение.

Общи условия

Активация на акаунт