Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 933
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 435
По спомен още веднъж кръв и урина, както и микробиологично изследване на влагалищен секрет.

# 436
Благодаря за бързият отговор. Питах понеже гледам да се окомплектовам за раждането и четох,  че ми трябвали предишни изследвания. Но, аз не ги пазя и бях решила,  че ще си направя нови. Добре е,  че ще ми пуснат такива изследвания.

# 437
Благодаря за бързият отговор. Питах понеже гледам да се окомплектовам за раждането и четох,  че ми трябвали предишни изследвания. Но, аз не ги пазя и бях решила,  че ще си направя нови. Добре е,  че ще ми пуснат такива изследвания.
При Соня ги има изследванията на всички.Един месец преди термина ти можеш да си вземеш от нея картата за наблюдение и направлението за приемане в болницата-в тях са включени предишните изследвания.На мен са ми правени само 2 пъти като втория беше в 7 месец и свършиха работа в болницата.Леко раждане и здраво ,хубаво бебче  Hug

# 438
  • Варна
Не, д-р Славчев ме регистрира в базата. Аз отидох директно в деня преди секциото да ми оформят документите и после вечерта постъпих.

Значи ако ще си да кажем на 5ти на секцио, предния ден отиваш вечерта и те настаняват и т.н., така ли?

# 439
  • Варна
Да, отиваш сутринта в 10 часа в приемния кабинет с всички документи. Попълвате документацията, дежурният лекар те гледа на ехограф и те пускат да си ходиш. Вечерта между 7 и 8 се връщаш вече с багажа и те настаняват в реанимация. Вечерта слагаш една свещичка Ева Кю и на сутринта пак. Слагат ти катетър и влизаш в операционната.

# 440
  • Варна
Благодаря ти Мар бея Simple Smile

# 441
Здравейте, бих искала да попитам какви документи са нужни за да ме заведат за женска консултация. Говорих с д-р Славчев и той иска само направление от личния лекар, но да не пропусна още нещо питам и вас. Бладодаря предварително.

# 442
Здравейте, бих искала да попитам какви документи са нужни за да ме заведат за женска консултация. Говорих с д-р Славчев и той иска само направление от личния лекар, но да не пропусна още нещо питам и вас. Бладодаря предварително.

Само това ти трябва

# 443
Искам да попитам някой раждал ли е етествено при д-р Славчев и как е протекло всичко, т.к на мен ми предстои точно това след няколко седмици? Кога му позвънихте, вдигна ли си веднага телефона, след колко време дойде в болницата и т.н

# 444
Здравейте, може би не е тук мястото да задам въпроса си ,но ако някой може да даде съвет ще съм благодарна. В девети месец съм ,разболях се ,с болки в в гърлото и лоша суха кашлица,задушлива,доста се напрягам при изкашляне,има ли някаква опасност, за плацентата да се отлепи или пък да предизвикам раждането от това напрежение в корема когато кашлям

# 445
  • Варна
И аз бях болна 10 дни и ме мъчиха същите терзания. Тогава даже не бях влязла в 9 мес. Е , нищо не ми стана, така че спокойно. Peace

# 446
  • Варна
Els84 когато влезеш в деветия месец прегледите ще зачестят на всяка седмица. Докторът ще те преглежда за разкритие. При мен беше така: в началото на деветия месец отидох и бях с 1,5 см, разкритие. Питак го дали мога да му званя по всяко време и той каза  - да и, че ако не ми вдигне Соня винаги знае къде е. След една седмица отидох пак на преглед и вече бях с 3, 5 см разкритие, при което той ми каза, че може да ме приемат всеки момент в болницата, а и малкия беше с много ниско прилежаща глава. Каза ми да се разхождам много. Мен много ме притесняваше факта, че могат да ми изтекат водите и че няма да успея да стигна до болницата, но докторът ми отговори да не се притеснявам и че раждането не запчвало веднага с изтичането на водите. След този преглед ходих още два пъти този път през ден на прегледи отново за разкритие. Не се притеснявай ако не се пада петък или събота - преглежда в Гинекологията на ОБ. След последния такъв преглед, който беше в 7 сутринта, след който аз отидох да се разхождам, почти веднага почнаха контракции през 3 мин и в 14 00 ме приеха да разждам. Дори и да не вдигаше след това задължително ми звънеше. Той си беше на работа в Гинекологията този ден, така че не съм го чакала да идва беше си там. Само като наближи да раждаш на някой преглед задължително му напомни, че искаш той да те изражда. И дано да не се падне да изражда друго момиче, когато ти почнеш да разждаш, защото е страхотен лекар и професионалист. Дано съм ти била полезна. Успех Simple Smile

# 447
  • Варна
А и забравих да кажа, че не ми бяха изтекли водите, пукнаха ми ги в болницата!!!

# 448
Els84 когато влезеш в деветия месец прегледите ще зачестят на всяка седмица. Докторът ще те преглежда за разкритие. При мен беше така: в началото на деветия месец отидох и бях с 1,5 см, разкритие. Питак го дали мога да му званя по всяко време и той каза  - да и, че ако не ми вдигне Соня винаги знае къде е. След една седмица отидох пак на преглед и вече бях с 3, 5 см разкритие, при което той ми каза, че може да ме приемат всеки момент в болницата, а и малкия беше с много ниско прилежаща глава. Каза ми да се разхождам много. Мен много ме притесняваше факта, че могат да ми изтекат водите и че няма да успея да стигна до болницата, но докторът ми отговори да не се притеснявам и че раждането не запчвало веднага с изтичането на водите. След този преглед ходих още два пъти този път през ден на прегледи отново за разкритие. Не се притеснявай ако не се пада петък или събота - преглежда в Гинекологията на ОБ. След последния такъв преглед, който беше в 7 сутринта, след който аз отидох да се разхождам, почти веднага почнаха контракции през 3 мин и в 14 00 ме приеха да разждам. Дори и да не вдигаше след това задължително ми звънеше. Той си беше на работа в Гинекологията този ден, така че не съм го чакала да идва беше си там. Само като наближи да раждаш на някой преглед задължително му напомни, че искаш той да те изражда. И дано да не се падне да изражда друго момиче, когато ти почнеш да разждаш, защото е страхотен лекар и професионалист. Дано съм ти била полезна. Успех Simple Smile

Аз вече съм в 9 месец и ходя всяка седмица Simple Smile Говорих, че искам при него да родя, разпитвах го за контаркцииите, кога да му звъня и други подробности около раждането. Каза ми като ми почнат контарциите на 6-7 мин да му звънна и да отивам към Родилното и да кажа че имам уговорка с него. Но притесненията ми са дали ще си вдигне телефона, дали ще дойде, дали няма да е зает и други такива Simple Smile

# 449
  • Варна
Телефона, доколкото знам го вдига дори и през ноща. Няма как да не дойде, осен ако не е извън Варна. Единствено да не се падне да изражда друга жена, но знам от други момичета, че дори и да е така, най - малкото ще дойде да те прегледа и да те зашие ако има нужда. Така че не се притеснявай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт