Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 938
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте, може би не е тук мястото да задам въпроса си ,но ако някой може да даде съвет ще съм благодарна. В девети месец съм ,разболях се ,с болки в в гърлото и лоша суха кашлица,задушлива,доста се напрягам при изкашляне,има ли някаква опасност, за плацентата да се отлепи или пък да предизвикам раждането от това напрежение в корема когато кашлям
Тази кашлица е много неприятна. Не е по темата за раждането, но може да я облекчиш с дихателни упражнения. Прочети в нета, аз препоръчвам метода на Бутейко  Peace. Бързо оздравяване!

els84 не се безпокой, д-ра е отговорен човек  Simple Smile.

# 451
Телефона, доколкото знам го вдига дори и през ноща. Няма как да не дойде, осен ако не е извън Варна. Единствено да не се падне да изражда друга жена, но знам от други момичета, че дори и да е така, най - малкото ще дойде да те прегледа и да те зашие ако има нужда. Така че не се притеснявай Simple Smile

Много ти благодаря.  Hug

# 452
Здравейте, може би не е тук мястото да задам въпроса си ,но ако някой може да даде съвет ще съм благодарна. В девети месец съм ,разболях се ,с болки в в гърлото и лоша суха кашлица,задушлива,доста се напрягам при изкашляне,има ли някаква опасност, за плацентата да се отлепи или пък да предизвикам раждането от това напрежение в корема когато кашлям
Тази кашлица е много неприятна. Не е по темата за раждането, но може да я облекчиш с дихателни упражнения. Прочети в нета, аз препоръчвам метода на Бутейко  Peace. Бързо оздравяване!

Не оспорвам отговрността на доктора, просто виждам колко е зает и колко много пациентки има

# 453
  • Варна
Леко раждане и здраво бебче съвсем скоро ти желая Simple Smile

# 454
Аз имах нормално раждане при него.Вдига си телефона и посред нощите Simple Smile При мен и в 2 и 3 часа през нощта. Вторият път ми каза вече да отивам към болницата. Когато пристигнах той вече беше там:)

# 455

благодаря ти ще потърся инфо веднага, една позната си е предизвикала коотракции и раждане с такава кашлица в деветия месец и ме прит

# 456
  • Варна
Лошо, и аз от 4 дни съм със същите симптоми, още като стана започва гадната кашлица, сополи, силни болки в гърлото. Много е гадно.

# 457
Много неприятно съчетание бременна и болна Sad

# 458
Привет.
В коя г.седмица се записахте на ЖК при д-р Славчев?
  bouquet

# 459
11-та г.с.

# 460
Благодаря.  bouquet

# 461
За мен това е най - добрият лекар. Родих нормално и бързо (за 3 часа ), мисля че това се дължи на факта, че бях изключително отпусната, защото му имам доверие.
Благодаря Ви д-р Славчев за това, че помогнахте на прекрасното ми момиченце да се появи на този свят.

# 462
  • Варна
За мен това е най - добрият лекар. Родих нормално и бързо (за 3 часа ), мисля че това се дължи на факта, че бях изключително отпусната, защото му имам доверие.
Благодаря Ви д-р Славчев за това, че помогнахте на прекрасното ми момиченце да се появи на този свят.

Все едно чувам себе си Simple Smile И аз бях така Simple Smile  И за мен това р най - добрия лекар. Няма да спра да го препоръчвам с две ръце и да съм му благодарна, че направи раждането ми прекрасно изживяване!!!

# 463
  • Варна
Хайде да се включа и аз към феновете на доктора Simple Smile  Родих преди 4 дни, буквално го вдигнах от банкета по случай празника им (21.01), дойде за има няма 20 мин, бях супер спокойна и родих за точно 2 часа...всичко беше перфектно. Благодаря ви, докторе, няма такъв ЧОВЕК просто   bouquet

# 464

Не оспорвам отговрността на доктора, просто виждам колко е зает и колко много пациентки има

Els84 Имах абсолютно същите притеснения като теб, дали докторът ще ми вдигне тела си като дойде време да раждам. Затова бих те посъветвала, ако не си родила вече де Simple Smile, следващата консултация да му кажеш, че се притесняваш и да си размените телефоните. При мен така стана. Докторът ми записа номера. Може и само, за да ме успокои да ми записа тела не знам, ама като дойде време да раждам ми вдигна тела Simple Smile) На мен ми изтекоха водите, но нямах контракции и въпреки това с индуцирано раждане има няма след 4 часа държах вече бебчо Simple Smile))) Ако не си родила, леко раждане и не се притеснявай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт