Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 954
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
А секциото го води Славчев?
Не, Папазов.

# 511
  • Където си поискам:)
Момичета, опитвам се да се свържа със Соня за да си запиша час при д-р Славчев, но 2 пъти безуспешно.
Исках той да ми води ЖК...

# 512
ехеее, цели два пъти безуспешно Simple Smile
ако искаш той да ти води ЖК, ще трябва да се заредиш с доста търпение Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 19:06 от жабурана

# 513
да, може би Ви звучи смешно, но.. вие по колко пъти звъните??

# 514
  • Варна
Много звъня аз. По 10 пъти на ден, докато ми вдигне...
п.п. Смайлче,
радвам се да прочета такава хубава новина при теб.

# 515
Благодаря Ви!
А като започне раждането на доктора пак по 10 пъти ли му звъните? Mr. Green

# 516
  • Варна
На доктора не, но Соня е писала и преди, че е заета и понякога не може да отговори,затова да сме по-настоятелни.

# 517
Благодаря ти  bouquet

# 518
  • Варна
Звъни на регистратура, там по-лесно става записването на час. За да си запиша час при Соня ми се е налагало и повече от 10 пъти да звъня.

# 519
Звъни на регистратура, там по-лесно става записването на час. За да си запиша час при Соня ми се е налагало и повече от 10 пъти да звъня.

И аз бях звъняла десетина пъти на Соня и накрая се обадих на регистратура, където ми записаха час след 2 седмици.

# 520
да и аз така днес се уредих с час чак за 03.04. ... до колкото разбрах док. щял да отсъства следващата седмица..

# 521
да и аз така днес се уредих с час чак за 03.04. ... до колкото разбрах док. щял да отсъства следващата седмица..
Да отсъства ли Shocked. А тези (сред който съм и аз), който имат час за женска консултация? Прегледът ми е много важен, защото ми предстои пътуване в чужбина, а съм рискова бременност.

# 522
Опс! Моят час е за 13 март, което е тази седмица  Embarassed.

# 523
за тази седмица не знам... аз по принцип питах за 20-21 на регистратура и ми казаха, че не може защото щял да отсъства и първата възможност е за 03.04

# 524
Благодаря Ви!
А като започне раждането на доктора пак по 10 пъти ли му звъните? Mr. Green

На мен ми се е налагало да звъня на доктора няколко пъти. И никога не ми е вдигал, но аз и не настоявах. Като раждах пак не ми вдигна  Mr. Green . Бил в операция та за това, но в крайна сметка дойде Hug

Общи условия

Активация на акаунт