Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 964
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Виолина, а вие имахте ли уговорка с него за раждане?

По принцип Соня вече не записва часове по тел. Аз се обадих преди около 3 месеца за пръв път и ми каза да се обадя на регистратура и да не я притеснявам, затова не вдига. А иначе, когато прегледа при лекаря приключи, слизаш при нея да ти нанесе данните в компютъра и там ти дава час за следващата консултация. Но първия път ми каза да си запиша на регистратура.

# 526
Виолина, а вие имахте ли уговорка с него за раждане?
.........

Да, имах. След като не ми вдигна му написах съобщение, че пътувам към болницата. В ОБ ме питаха дали имам уговорка с лекар, след което и те почнаха да му звънят, но и те нямаха успех. После се оказа, че е бил в операция. Забравих да кажа, че раждах нормално. Лекарят все пак дойде, аз вече бях в родилна зала. 
При мен нещата с раждането се получиха много бързо. Аз в 15:00 пътувах към болницата. В 16:35 родих  Grinning

# 527
  • Варна
И аз от Соня знам, че д-р Славчев няма да го има на 20-21 /още на 20.02 ми го каза/

# 528
  • Варна
По принцип Соня вече не записва часове по тел. Аз се обадих преди около 3 месеца за пръв път и ми каза да се обадя на регистратура и да не я притеснявам, затова не вдига. А иначе, когато прегледа при лекаря приключи, слизаш при нея да ти нанесе данните в компютъра и там ти дава час за следващата консултация. Но първия път ми каза да си запиша на регистратура.
Това е полезна информация, благодаря за нея.

# 529
  • Варна
Ако имате уговорка се съмнявам да не се обади, дори да не вдигне на момента.  Като започна моето раждане му звъннах 2 пъти, не ми вдигна, уговорката беше ако не вдига да му пиша смс , писах му и ми се обади веднага. Дойде 10 мин след мен в болницата  Peace

# 530
  • Варна
Когато контракциите ми станаха на 3 мин. му се обадих, не ми вдигна, но беше в операция и веднага след нея ми се обади. Винаги, когато съм му званяла и не ми е вдигал, след това ми се е обаждал  Rolling Eyes

# 531
  • Варна
Да, на мен също ми каза, " по-добре пиши смс" , защото понякога няма как да вдигне, като е на операция. Досега съм имала 3 питания по време на бременността - писах смс, веднага ми отговори. Едното беше за едни приятели, които щяха да идват за Нова Година, но казаха, че лекарите се съмняват едното дете да не е със скарлатина. Питах го опасно ли е, каза - да. По-добре не рискувай.  

# 532
  • Варна
След като вече Соня не записва часове, дали от регистратура са започнали да дават часове за събота? Преди не даваха, а на мен сега с бебето само в събота ми е удобно.
Също, когато се ходи на платен преглед, на него ли се плаща или долу на регистратура?
А за цитонамазка резултатите откъде се вземат?

# 533
  • Варна
След като вече Соня не записва часове, дали от регистратура са започнали да дават часове за събота? Преди не даваха, а на мен сега с бебето само в събота ми е удобно.
Също, когато се ходи на платен преглед, на него ли се плаща или долу на регистратура?

При него се плаща, но той преглежда и с направление. Резултатите от цитонамазка се взимат от Соня. Ако има нещо те праща горе при доктора.

# 534
А освен 20 и 21 знаете ли кои други дни ще отсъства?

# 535
  • Варна

Дават, аз от регистратура си записах час за миналата събота. Резултати - при Соня   Peace

# 536
  • Варна
Аз поне не знам за други  Peace

# 537
Аз поне не знам за други  Peace

Имам предвид, че може да е в отпуск и ден-два преди или след тези дати. Rolling Eyes

# 538
Във салончето преди кабинета на Соня има списък с отпуските на лекарите и администрацията като отида пак ще погледна защото забравих датите но месецът го запомних ЮЛИ бяхя 6 дни а датите във втората половина на месеца мисля.Който ходи може да ги види!

# 539
Здравейте! Да попитам и аз ,ако д-р Славчев се падне в отпуска, когато трябва да раждам и имаме уговорка какво става???Кой ще ме изражда??Той дали ще дойде??Как стоят нещата тогава?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт