Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 964
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Питай го. Доколкото знам, изпраща своите колеги, на които много вярва - д-р Нешев и д-р Жеков.

# 541
Аха ясно .Благодаря за инфото Simple Smile Но аз нищо не съм чела за тези доктори ,дали някой знае някакви отзиви за тях  Нешев и Жеков?И другото което е ,ако той ги препрати по негово желание , аз пак ли плащам за избор на лекар ,защото той ще ми е препратил някой от неговите доктори??? newsm78 newsm78 newsm78

# 542
Той може само да ги препоръча, а Вие изберете ли определен лекар, то разбира се, че се плаща избор. Нешев е млад (към 30 г.) лекар, много внимателен и мил, обяснява подробно (това са ми впечатленията по време на втория ми престой в ОБ преди 1г. 8 м.).
Жеков е колега на Славчев от клиника Гинекология в ОБ, т.е. не е на щат в Родилното, а само ако е налице платен избор. Нямам лични впечатления.

# 543
Искам да разбера дали този Нешев и Жеков държат до последно на нормалното раждане или винаги  са за секциото?? newsm78 newsm78 newsm78 Искам поне единия от тези доктори да държи като Славчев до последно за нормалното раждане.

# 544
  • Варна
Аз съм била Жеков дълго време, но тогава не бях бременна. Нямам лоши отзиви, но определено не е моят тип лекар.

# 545
 Benny G не те разбрах Жеков изражда само ако е платено иначе по спешност не така ли ??? newsm78
Emily_D възрастен ли е доктор Жеков??  newsm78

# 546
  • Варна
Д-р Жеков работи в клиника Гинекология, а не в Родилно, следователно няма как да се озове в Родилно, освен ако не е избран в екип. А за избор на екип се плаща. Същото се отнася и за д-р Славчев. Дали ще се отзоват по спешност е въпрос на предварителна договорка, ако в момента са в операция трудно ще стане, явно в този смисъл имат уговорка "да се заместват" така да се каже.

# 547
  • Варна
Нешев е много готин доктор Wink Поне от това, което видях преди 2 мес. Simple Smile Не ме е израждал, но ме прие вечерта преди секциото.

# 548
  • Варна
Д-р Нешев е невероятен! Наистина е млад и много симпатичен, надявам се и занапред да остане толкова внимателен. Той ме оперира като втори лекар със Славчев и понеже работи в отделението идваше да ме посещава, носеше ми информация за бебето от Неонатологията, обади се на Славчев пкато имах малък проблем. Изобщо имам много добри впечатления от него.

# 549
А някой да има наблюдения или отзиви за д-р Жеков ??

# 550
  • Варна
Мисля че малко размихте темата - това е тема за д-р Славчев, има тема за Окръжна болница, има тема и за лекарите, там може да прочетете и обсъдите впечатления за тях  Peace

# 551
Някой знае ли от колко до колко часа се раздават болничните на регистратурата в сградата на Славчев???

# 552
Тел. на регистратура - 052 821 661

# 553
Колко струва преглед без направление? Не за ЖК, а нормален гинекологичен за цитонамазка например?

# 554
  • На брега на морето
Разбрах, че Соня има нов номер моля ако някой го има, да ми го прати, за да мога да си запазя час.

Общи условия

Активация на акаунт