Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 432
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Някой имал ли е проблем с отварянето на клипчето от ФМ? Опитах с няколко плейъра, но постоянно дава грешки. А толкова много исках да изгледам клипчето от ФМ. Sad

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 19:46 от mimi.nikolova

# 106
Здравейте,
Някой имал ли е проблем с отварянето на клипчето от ФМ? Опитах с няколко плейъра, но постоянно дава грешки. А толкова много исках да изгледам клипчето от ФМ. Sad

Аз ползвам PotPlayer и съм нямала проблеми.    Не е много известен, но за момента не съ попадала на формат, който не разпознава http://potplayer.en.softonic.com/

# 107
Welcome! Aми тя милaтa отдaвнa е свикнaлa зa всичко към нея дa се обръщaт Simple Smile пък и специaлно зa болничните нямa към кого друг (мисля) Simple Smile

# 108
Обаче 5-6 пъти звъня,не ми отговаря.Някакъв график за работно време знаете ли,за да не се получи така че й звъня извън работно време? Rolling Eyes

# 109
мисля, че няма работно време, тя Соня си работи там. Аз съм звъняла преди обяд, обикновено на 2рия, 3-тия път се свързвам.

# 110
Втори ден звъня настоятелно,отказва ми  Rolling Eyes Ако отида в деня,в който ми трябва болничен и чакам пред кабинета,дали ще ме приеме?При нея записват ли се часове?В понеделник ако отида примерно?Много ми е важен този болничен,защото една фирма ми прави услуга и ме наема и трябва да изляза болничен веднага..

# 111
Не разбрах как ти отказва...
Соня е на работа всеки ден, Славчев петък и събота, не би трябвало да ти откаже болничен, но ще трябва да прередиш някоя от чакащите (доста дълго) мами с час.

# 112
Отхвърля ме на телефона....

# 113
Не знам защо така не вдига. Може да е в отпуска. Може да се обадиш на регистратура за повече информация.

# 114
В събота и двамата бяха на работа. Ако е много заета затваря телефона, ако си спомни звъни, а ако ли не, пробвай пак през неколко часа

# 115
  • Варна
Соня е на работа, днес бях там. Но доколкото разбирам е вече почти невъзможно да се свърже човек с нея по телефона. Имам приятелки, които с дни не успяват, на мен до сега не ми се е налагало да звъня и затова нямам опит. По-лошото е, че чувам, че и пред стаята й някой път се чака с часове...
Но за болничен няма нужда да се уговаряте по телефона мисля. Ако е говорено вече, просто в деня отиваш и чакаш направо за Соня. Даже се оказва, че май може направо в 101 кабинет да идеш (носи си картона/амбулаторната карта) и да питаш дали трябва да минаваш през Соня или те направо ще ти го издадат. Соня ме прати там така или иначе.
Имай предвид, че ще се наложи да идеш да си го вземеш на другия ден - мен ме сюрпризираха.
Успех! Simple Smile

# 116
Соня е на работа, днес бях там. Но доколкото разбирам е вече почти невъзможно да се свърже човек с нея по телефона. Имам приятелки, които с дни не успяват, на мен до сега не ми се е налагало да звъня и затова нямам опит. По-лошото е, че чувам, че и пред стаята й някой път се чака с часове...
Но за болничен няма нужда да се уговаряте по телефона мисля. Ако е говорено вече, просто в деня отиваш и чакаш направо за Соня. Даже се оказва, че май може направо в 101 кабинет да идеш (носи си картона/амбулаторната карта) и да питаш дали трябва да минаваш през Соня или те направо ще ти го издадат. Соня ме прати там така или иначе.
Имай предвид, че ще се наложи да идеш да си го вземеш на другия ден - мен ме сюрпризираха.
Успех! Simple Smile

Така ще направя.Тъкмо вече щях да пиша смс  Mr. Green
Амбулаторната карта имаш предвид-здравния картон,но аз нямам попълвано нищо в него относно бременността или той е нужен за вписване на болничния просто?
Благодаря за насоките   bouquet

# 117
  • Варна
Успех! Simple Smile

Така ще направя.Тъкмо вече щях да пиша смс  Mr. Green
Амбулаторната карта имаш предвид-здравния картон,но аз нямам попълвано нищо в него относно бременността или той е нужен за вписване на болничния просто?
Благодаря за насоките   bouquet

За болничния ти трябва. Simple Smile А ако имаш късмет, жената от 101 ще те накара да си напишеш местоработата, позицията и телефона на корицата отпред с назидателен тон. Отдавна не се бях чувствала като ученичка без домашно.  Laughing

# 118
Здравейте. Казвам се Рени. На 19 години съм. Нуждая се от спешна консултация с гениколог и мои приятели ми препоръчаха д-р Славчев. Бихте ли ми казали дали работи без направления...тъй като съм студентка и няма как да взема направление...не съм от Варна. И ако работи без направление,бихте ли ми казали колко е цената за преглед. Благодаря ви много! Лека вечер! Simple Smile

# 119
  • Варна
Да, работи и без направления - медицински център Св.Анна в двора на болница Св.Анна (Окръжна болница). Преглежда петък и събота. Мисля, че е 30 лв прегледа.
Обачеее, последно като бях там миналата седмица за ЖК, разбрах че часове за преглед при него има чак за началото на май месец. Така че зависи можеш ли да чакаш.

Общи условия

Активация на акаунт