Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 880
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 285
момичета,тези от вас които днес бяха на преглед,как си записахте час за следващия път?имаше бележка горе при Соня ,че канцеларията не работи?
долу на регистратура си запиши час  Wink

# 286
Аз още мин. седм си взех и за следващата, отделно може да се отиде и утре,а можело май и долу на регистр.наистина.

Вече миналите от реда си, кога ви дадоха т.нар.карта и направление за хоспис?  А кога се ходи за последно при лекаря?

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 18:38 от xtna007

# 287
момичета,тези от вас които днес бяха на преглед,как си записахте час за следващия път?имаше бележка горе при Соня ,че канцеларията не работи?
долу на регистратура си запиши час  Wink

Ясно ама те от къде ще знаят,че трябва да ми дадат за сл.седмица ,питат ли за ЕГН,виждат ли някакво инфо за бременната.Не знам как стоят нещата и за това питам,защото вече съм в 9-ти и не знам дали има някакви изследвания ,които се правят.еТа се чудя дали да ходя на място или да се обадя само.Ще се пробвам да звъня на Соня на стационарния.....ако е на работа де  Rolling Eyes

А относно направлението за хоспитализация и картона за водене на бременността не са ми ги дали още,но предполагам защото още при мен не е ясно дали ще раждам нормално или секцио,защото беболина не ще да се обръща   Crossing Arms

# 288
  • Варна
Соня е на работа, просто има някаква проверка последните няколко дни. На регистратура мисля че не виждат инфо за нас, така че едва ли ще знаят кога да ти дадат час, по-скоро мини през Соня утре или другата седмица - понеделник, вторник...за по-сигурно, щом си в 9-ти вече ....и успешно раждане  Hug

# 289
Соня е на работа, просто има някаква проверка последните няколко дни. На регистратура мисля че не виждат инфо за нас, така че едва ли ще знаят кога да ти дадат час, по-скоро мини през Соня утре или другата седмица - понеделник, вторник...за по-сигурно, щом си в 9-ти вече ....и успешно раждане  Hug

bouquet  bouquet  bouquet

# 290
Всички ли тук са имали уговорка с доктора или има и някой отишъл , когато е дошъл момента на късмет?
Д-р Славчев например дава ли нощни дежурства?

# 291
Всички ли тук са имали уговорка с доктора или има и някой отишъл , когато е дошъл момента на късмет?

Доктор Славчев не работи в родилното, а в гинекология. Съответно не дава дежурства в родилното. Ако искаш да е той трябва да говориш с него и след това си плащаш за избор на доктор  Peace

# 292

Доктор Славчев не работи в родилното, а в гинекология. Съответно не дава дежурства в родилното. Ако искаш да е той трябва да говориш с него и след това си плащаш за избор на доктор  Peace

Божеее, хем това го знам и нещо съм изперкала  ooooh!

Не, не държа на някой определен, мисля да отида просто така. Благодаря за напомнянето Wink

# 293
Днес д-р Славчев има рожден ден Mr. Green Нека е жив и здрав, щастлив, успешен и все така човечен и отзивчив!   bouquet

# 294
  • Някъде там
Честит рожден ден докторе!!! Бъдете жив и здрав, все така всеотдаен към професията си и внимателен към пациентите си!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 295
  • Варна
Да ни е жив и здрав доктора, все така всеотдаен и човечен, честит рожден ден!!!

# 296
Да е жив и здрав доктора,много здраве и за дечицата му желая   bouquet  .Удовлетворение от работата и много щастливи пациентки  Flutter

..ама как го измислих само  Laughing

# 297
  • Варна
Честит рожден ден на любимия ми лекар, да е жив и здрав, много професионални и лични успехи му желая!

# 298
Да е жив и здрав доктора! Пожелавам да бъде все такъв прекрасен и хуманен лекар, да са живи и здрави всичките му близки! Думи нямам да изкажа колко съм доволна от него! Един страхотен човек, професионалист в областта си! Платих си за избор на лекар, защото само на него имах доверие и бях много спокойна,че раждам с него. Благодарение на него малкото ми момиченце се роди живо и здраво. Когато започнах да напъвам , тя излизаше с първия напън и с втория се връщаше обратно. Напъвах, колкото можех, но тя все се връщаше,цепанаха ме, но и това не помогна, докато доктора не започна да ми натиска корема, за да може да излезе! Оказа се,че пъпната й връв е била увита около вратлето и я е дърпала назад и ако не беше навременната намеса на доктора можеше детето да се задуши. Безкрайно съм благодарна за отношението му, за шева, който ми направи и не си личи изобщо, за това,че идваше всеки ден да ме види как съм! И десет деца да имам пак при него ще родя!

# 299
Оооо вчера бях на преглед и не знаех, че е имал рожден ден  Embarassed Да е жив и здрав, пожелавам му също от сърце щастие, каквото той носи на толкова много хора /офф разчуствах се / Та,  Hug newsm76 newsm59 Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт