Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 905
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Съгласна съм с всичко казано в предния пост - няма грешка доктора, каквото ми е казал всичко е излезнало вярно, евала за което. За 2Д-то също, и на 4Д да отидеш, измерванията и самия преглед се прави в режим 2Д, а 4Д-то е за кеф на родителите.Не е важен ехографа, а док да гледа и вижда каквото трябва Simple Smile

# 361
  • Варна
Мерси много за отговорите. Сега ми е по- спокойно и нямам търпение да отида утре.

# 362
  • Варна

Брано на мен от кога се каня и ги изтървах хаха. А дали казаха през декември ще има ли такива отворени врати или ще запиват под елхата хехе. Може ли малко инфо за там как е обстановката, всичко на един етаж ли е, бебчетата при кого стоят, по колко човека са в стая.? А дали ви дадоха и списъците са нещата които искат?

Foxyleidy можеш да се обадиш и да питаш за декември ще има ли ден на отворените врати или чак за януари. Иначе всичко е на един етаж, приемната е в коридора, още като пристигнеш в родилно, после в ляво е манипулационата, където те слагат на системи записват разни данни, след това предродилната зала с едно от от онези легла - магарета. От нея директно с евлиза в родилна която е много широка като операционна. Това е от едната страна на дълъг коридор, а от другата му страна са стаите на родилките и стаите на бебетата, които са 3-4 и се наричат Бокс. Стаите на родилките са с по 2 легла. Има и една с 3 легла. Има и 2 Вип стаи, които се заплащат по 50 лв на ден. Актуалния списъкс  нещата е още като пристигнеш в родилно с асансьора на стената в коридора, както и инфо с лекарите и правилата в родилно. Бебетата са при майките през деня, за кърмене, а през нощта от 0 до 5ч ги взимат за да може майката да поспи.

# 363
Здравейте.  Wink
Четох много положителни коментари за д-р Славчев и май ще се ориентирам към него.
Работи по Здравната каса, нали?
Интересувам се, дали дава болнични още в ранна бременност (за цялата бременност), ако бременната желае, дори и да няма (Дай Боже) медицински причини?

Благодаря.   bouquet

# 364

Интересувам се, дали дава болнични още в ранна бременност (за цялата бременност), ако бременната желае, дори и да няма (Дай Боже) медицински причини?

Такива въпроси не е удачно да се задават тук... Само доктора може да ти каже дали ще ти даде болничен  Peace

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 13:52 от Espresso

# 365
 newsm74

Такива въпроси не е удачно да се задават тук... Само доктора може да ти каже дали ще ти даде болйничен  Peace
newsm74 и аз смятам, че само доктора може да ти отговори на този въпрос

# 366
  • Варна
Знам, че много момичета са го измолвали за такава услуга и вече почти не дава. В една от темите Соня (мед. лице, което работи с него) каза изрично, че бременните не сме болни, а просто бременни! И с тази реплика искаше да каже точно това - Спрете да идвате и да искате болнични, без да има причина!

# 367

Брано на мен от кога се каня и ги изтървах хаха. А дали казаха през декември ще има ли такива отворени врати или ще запиват под елхата хехе. Може ли малко инфо за там как е обстановката, всичко на един етаж ли е, бебчетата при кого стоят, по колко човека са в стая.? А дали ви дадоха и списъците са нещата които искат?

Foxyleidy можеш да се обадиш и да питаш за декември ще има ли ден на отворените врати или чак за януари. Иначе всичко е на един етаж, приемната е в коридора, още като пристигнеш в родилно, после в ляво е манипулационата, където те слагат на системи записват разни данни, след това предродилната зала с едно от от онези легла - магарета. От нея директно с евлиза в родилна която е много широка като операционна. Това е от едната страна на дълъг коридор, а от другата му страна са стаите на родилките и стаите на бебетата, които са 3-4 и се наричат Бокс. Стаите на родилките са с по 2 легла. Има и една с 3 легла. Има и 2 Вип стаи, които се заплащат по 50 лв на ден. Актуалния списъкс  нещата е още като пристигнеш в родилно с асансьора на стената в коридора, както и инфо с лекарите и правилата в родилно. Бебетата са при майките през деня, за кърмене, а през нощта от 0 до 5ч ги взимат за да може майката да поспи.

супер си благодаря ти много!!

# 368

Такива въпроси не е удачно да се задават тук... Само доктора може да ти каже дали ще ти даде болничен  Peace

Прави сте, не съобразих.
Скрит текст:
Работата ми е свързана с полагане на нощен труд и имам колебания, дали е добре да работя или не, като може би клоня към това да не работя. Не съм сигурна, но ще се консултирам.
Не знам дали бих понесла добре нощните смени и как ще се случват нещата. Ако някой желае, нека ми пише на лично мнението си.
Hug

# 369
Здравейте, записвам се и аз да следя темата. Някой може ли да ми помогне с работното време на доктора?

# 370
  • Варна
Петък и събота, по цял ден. Хубаво е да си запишеш час  Peace .

# 371
Момичета, някоя от вас носила ли е при д-р Славчев спермограма за разчитане  newsm78

# 372
  • Варна
Здравейте отново, да питам някоя мама която е родила 2 пъти - ако първия път е било секцио по наложителни причини, и втория път ли и препоръчват секцио?

# 373
Не съм раждала, но съм чела и чувала, че е по - добре да е пак със секцио, но има и жени родили нормално.. рядко обаче.

# 374
  • Варна
Здравейте отново, да питам някоя мама която е родила 2 пъти - ако първия път е било секцио по наложителни причини, и втория път ли и препоръчват секцио?

Това може да ти го каже само док - имат значение доста фактори като примерно колко време е минало, как е направена първата операция, как е зарастнало, каква е сегашната ти Б, защо се е наложило преди секцио и т.н. Има и случаи на нормално родили след първо секцио, но са доста редки, като цяло се препоръчва пак да е секцио.

Общи условия

Активация на акаунт