Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 830
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 990
Не се плаща, ако си осигурена. Има опашки много, да. На мен не ми е пречело, защото бях в болничен. Ако работиш, може да си вземаш часове за събота.

# 991
Здравейте, мами. Минавам в темата само, за да се похваля, че благодарение на д-р Славчев, вече гушкам едно мъничко човече вкъщи. Раждането ми беше тежко, с доста разкъсвания, защото госпожицата се оказа доста едра, но д-р Славчев  беше до мен през цялото време, включително и след това, когато вдигнах висока температура. Всеки ден е минавал да ме прегледа.
Искам само да кажа, че който реши да му се довери, било то за ЖК или за раждане, просто няма да сбърка.

# 992
  • варна
А каква е цената за преглед при д-р Славчев с включена ехография?
Имам предвид без направление.

# 993
  • Варна
Здравейте и мен ме интересува цената на прегледа при д-р Славчев и кога и къде приема. Благодаря Simple Smile

# 994
Здравейте и мен ме интересува цената на прегледа при д-р Славчев и кога и къде приема. Благодаря Simple Smile

Приема в МЦ Света Анна на ъгъла на ген Колев и Цар Освободител в петък и събота.
http://sveta-anna2001.com/Page/1.12.1/
Цената е около 30лв, но не знам дали е само преглед или +УЗ.

# 995
  • Варна
Много ти благодаря, ще звънна и ще попитам и да си запиша час Simple Smile

# 996
  • варна
Преглед+уз на тел на регистратура ми казаха 35лв. Аз не стигнах до там, направо си дадох направлението за следене.

# 997
  • Варна
Аха ясно, еми супер цената не е висока, аз освен преглед искам и да се консултирам с него относно раждането, вече съм в 9 месец и чакаме тук до няколко седмици появата на второто ни детенце, а моята аг ми каза миналата седмица че водите ми започнали да намаляват... И за това искам и второ мнение от специалист че тя ее много зле горката и не и вярвам особенно .. Simple Smile

# 998
  • Варна
О, ако Нешев може да Ви прегледа и аз горещо го препоръчвам Simple Smile
Иначе ако имате нерви да чакате без час при Славчев, той няма да Ви върне - чудесен е

# 999
Имам една молба към всички мами моля ако някой може да ми каже от къде мога да си закупя специален биберон за цепнатина на небцето от 0-6 месеца ако някой знае нека ми пише ще бъда много благодарна трябва ми спешно.

# 1 000
Здравейте! Тъй като ми предстои операция при д-р Славчев , моля за мнения , какви са впечатленията Ви от лапароскопските операции и наблюдението след това.Ще бъда много благодарна за бързи отговори,тъй като лапароскопията е идния понеделник.Става въпрос за кисти,ендометриоза и сраствания . Благодаря ви предварително ! 

# 1 001
  • Варна
Отличен хирург е! Няма от какво да се притесняваш, в сигурни ръце си Simple Smile Преди 5 г. ми прави лапаро по спешност. Той и проф. Корновски ми спасиха живота тогава ...

# 1 002
Здравейте и лека бременност на всички момичета bouquet искам да знам вие кога отидохте за първи път заедно с таткото на преглед при доктора, аз съм в самото начало , но таткото много се вълнува и иска да идва.Притеснявам се о доктора да не реагира нещо лошо Laughing

# 1 003
Здравейте и лека бременност на всички момичета bouquet искам да знам вие кога отидохте за първи път заедно с таткото на преглед при доктора, аз съм в самото начало , но таткото много се вълнува и иска да идва.Притеснявам се о доктора да не реагира нещо лошо Laughing

Нищо няма да каже доктора, не се притеснявай Simple Smile Аз влязох с таткото, когато вече трябваше да се уточнява раждането. За мен няма смисъл да влиза. Прегледа е има-няма 5 мин и доктора си гледа и ако има нещо ти казва, ако имаш въпроси ти отоваря и това е. Ти и таткото надали ще разберете, това което се вижда на видеозона. Вече е въпрос на личен избор дали ще присъства на прегледа. Лека бременност и безпроблемно раждане от мен  Simple Smile

# 1 004
Благодаря ти  bouquet може би защото ми е първа бременност и се вълнуваме малко в повече  Joy ще видим как ще процедираме с прегледите запред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт