Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 797
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 105
Не защитавам Лияна, но защо за Златка Р. никой не говори как сключи църковен брак с оня нарко- барон Павел, до като жена му беше бременна?

Защото целта е да се ни се покаже колко е целомъдрена ,умна ,добра и красива и как вече жадува да стане майка .

# 106
# 107
Златка Райкова е била омъжена?  newsm78 Сигурни ли сте?

# 108
 Слагам Цитат от един друг сайт "Към Никол - Никол, къде видяхте драма и злоба? Там има два типажа - единият е на простовати, неграмотни с купени дипломи, с много грозни визии в реалния живот, но евтини женици със съмнителен морал, които нямат ден трудов, живеещи от просията на любвниците си, другите проявяват и отстояват своя характер и позиция от реалния си живот, но за разлика от първите те нямат претенцията, че са ВИП, те са това,което са и не се превземат за разлика от другите. Е, кой е за предпочитане?"

# 109
Вървят слухове, че ще вкарват Светлана незнам коя си... Някаква плеймейтка  Naughty и ще ме изгубят тотално

В кое риалити е участвала?
В никое,поне аз не знам.

Мис Плейбой е за 2009 и е спрягана за любовница на Гонзо.
Още в началото споменаха за влизането и в къщата,но така си остана.

# 110
Когато е без грим ЧЗ е ужасна. Дебела, пореста, груба кожа. Не мога да отрека,че има чар., който идваше от непринуденото и поведение и усмивката. Беше проста, но имаше нещо симпатично в нея . Сега е  Sick Маги е доста повехнала в лице, но има най-хубаво тяло от златките. ЧЗ е едра, а сега и е напълняла, РЗ е ниска и трътлеста, не е дебела, но няма финни кости и дълги крайници. Райна е най- натурална от тях. Всичко и е хубавко, не красиво, но пък няма стил и това рязваля цялостното излъчване. Пенка е нормално цигане. Виждала съм наистина красиви ромки, тя не е такава, но е млада и може да понесе подобрение.
Така, изказах се, не им завиждам и сега си лягам с чиста съвест.

# 111
  • SF
Мис Плейбой е за 2009 и е спрягана за любовница на Гонзо.
Още в началото споменаха за влизането и в къщата,но така си остана.

Аааааа, това е тази с кривите очи.
Но условието не е ли да е риалити звезда?! newsm78

# 112
Може да бъркам, но дали тази не участваше в Черешката с Николчето и Ласкин.

# 113
Може да бъркам, но дали тази не участваше в Черешката с Николчето и Ласкин.

Наистина много помниш ,Бианка  Simple Smile

Ето я

Кюрпанова ,утре при Гала ще дават продължението на разговора с Мариан Simple Smile

# 114
Не виждам смисъл да вкарват още една златка. newsm78

# 115
Аз предлагам да вкарат Мира Радева, НИдялко и Панайот , ама да ги затворят в апартаментчето , тогава ще има шоу  Laughing

# 116
Не виждам смисъл да вкарват още една златка. newsm78

Държава на Златките,Сезонът на Златките...... ooooh!

Може и Тоцка да пуснат ,никаква я няма този сезон  Joy

# 117
Красива или не - Маги има интересно и характерно лице, Златка Райкова обаче напълно се е обезличила с тези интервенции - сега е поредната измита и незапомняща се блондинка, изкарана от конвейра на д-р Едикой си (без да му правим реклама - пари си има достатъчно Wink ). Преди това  изглежда доста по-секси и с едно определено мръснишко излъчване и то въпреки гърбавия нос, или може точно заради него, Wink  което сега никакво го няма.  Златка Димитрова не ми е неприятна - каквито и намеси да има, поне е запазила повече от собствените си черти. Peace   Райна не ми харесва определено  - простее ми и има някакво  враждебно излъчване и темерутски поглед. Confused   Пенка - пипната или не,  с или без преса - няма хирургичен метод или гримьор, който да прикрие увисналото чене и промени някак изражението на отсъстващо присъствие /извинете за тавтологията/ - така характерно за етноса ѝ.  Mr. Green
пп. как да пропусна да плювна и аз - сега ми е паднало.   Embarassed  Laughing

# 118
Когато е без грим ЧЗ е ужасна. Дебела, пореста, груба кожа. Не мога да отрека,че има чар., който идваше от непринуденото и поведение и усмивката. Беше проста, но имаше нещо симпатично в нея . Сега е  Sick Маги е доста повехнала в лице, но има най-хубаво тяло от златките. ЧЗ е едра, а сега и е напълняла, РЗ е ниска и трътлеста, не е дебела, но няма финни кости и дълги крайници. Райна е най- натурална от тях. Всичко и е хубавко, не красиво, но пък няма стил и това рязваля цялостното излъчване. Пенка е нормално цигане. Виждала съм наистина красиви ромки, тя не е такава, но е млада и може да понесе подобрение.
Така, изказах се, не им завиждам и сега си лягам с чиста съвест.

Joy Joy

# 119
Красива или не - Маги има интересно и характерно лице, Златка Райкова обаче напълно се е обезличила с тези интервенции - сега е поредната измита и незапомняща се блондинка, изкарана от конвейра на д-р Едикой си (без да му правим реклама - пари си има достатъчно Wink ). Преди това  изглежда доста по-секси и с едно определено мръснишко излъчване и то въпреки гърбавия нос, или може точно заради него, Wink  което сега никакво го няма.  Златка Димитрова не ми е неприятна - каквито и намеси да има, поне е запазила повече от собствените си черти. Peace   Райна не ми харесва определено  - простее ми и има някакво  враждебно излъчване и темерутски поглед. Confused   Пенка - пипната или не,  с или без преса - няма хирургичен метод или гримьор, който да прикрие увисналото чене и промени някак изражението на отсъстващо присъствие /извинете за тавтологията/ - така характерно за етноса ѝ.  Mr. Green
пп. как да пропусна да плювна и аз - сега ми е паднало.   Embarassed  Laughing

Точно на време и на място  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт