Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 808
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 90
А един пакет как изглежда? Например на нормална коса предполагам я прави малко по-гъста и по-дълга? Или може да промени цялостно прическата -от пършива и къса,на гъста и дълга.
Опитвам се да си представя как ще изглежда, ако ги свали. Crazy

Тук мисля че е с нейната си коса
Скрит текст:

[/spoiler]

Тука си е и с нейния нос  hahaha

# 91
Денди се вписваше много по-добре в Шатрата /предполагам сте го гледали/ , при братята роми Mr. Green , отколкото в ББ .... падна ми в очите,имах го за възпитан и интелигентен мъж.

# 92
  • Ню Йорк
Тия теми никнат като гъби Wink Едвам нацелих къде да пиша.

# 93
Ще доизгледаме докрай сценария на ББ

# 94
Много кофти снимка на Златка, прилича на цигане.

Аз сега се размислих за тая нейна коса. Тя винаги е с добре стилизирана коса, за разлика от другите жени. Има ли общо с явно изцяло изкуствената и коса?  Thinking
Или просто си е договорила ежедневно посещение на фризьор.

# 95
Много кофти снимка на Златка, прилича на цигане.

Аз сега се размислих за тая нейна коса. Тя винаги е с добре стилизирана коса, за разлика от другите жени. Има ли общо с явно изцяло изкуствената и коса?  Thinking
Или просто си е договорила ежедневно посещение на фризьор.

Възможно е да има. Прикачената коса е обработвана все пак.

# 96
Не ви дочетох страницине в новата тема,но да си кажа: 3-те Златки изглеждата ,така  че след сумати подобрения   да не дава господ да ги срещаш на смрачаване без грим!
Пенка засега няма нищо барано по нея, така че и дума не може да става за сравнения! Като я пипнат оттук-оттам не се знае какъв ще е ефекта!
 Едно предимство,което има пред другите: кожата й  е в пъти по-хубава от на онези под тоновете  маджун!

# 97
В смисъл лягаш,ставаш - все с прическа?
То ще излезе практична работа. Laughing

Ей на, да видите като дават Златките за пример, какво става. Joy

# 98
Не ви дочетох страницине в новата тема,но да си кажа: 3-те Златки изглеждата така след сумати подобрения  да не дава господ да ги срещаш на смрачаване без грим!
Пенка засега няма нищо барано по нея, така че и дума не може да става за сравнения! Като я пипнат оттук-оттам не се знае какъв ще е ефекта!
 Едно предимство,което има пред другите: кожата й  е в пъти по-хубава от на онези под тоновете  маджун!
Черната Златка я видях на живо и честно казано я помислих за ц...ка.И като попитах момчето до мен,абе тая откъде ми е позната по физиономия той вика това е Златка ,и много се смяхме ,понеже честно казано доста е невзрачна и доста пъпчива.По нищо не може да кажеш ,че е секс символ ...или красавица.
Явно е доста фотогенична.Има такива хора,които на снимки излизат по-добре отколкото са в дейсвителност и обратно - има красиви жени ,но нефотогенични.
А за Пенка ,не смятам че е красива ,но е по-млада ....което си е коз.

# 99
 Laughing На фотогеничността напоследък помага и фотошопа!

# 100
Вървят слухове, че ще вкарват Светлана незнам коя си... Някаква плеймейтка  Naughty и ще ме изгубят тотално

# 101
  • София
Да не изпусна дискусиите тук.

На мен Пенка не ми харесва, но ако не се държаше толкова откровено просташки, нямаше да ми пречи.

Маги Желязкова ми харесва като цяло, вкл. и стилът и на обличане, но тези дни четох разни неща за нея в една друга тема и се шокирах.

Златките... ми ЧЗ я приемам, според мен е добра душа, макари да истерясва на моменти (тов амомиче ако не се погрижи за това на 40 ще е изперкала). РЗ ми харесва външно сега, за разлика от преди. Но явно яко се прикрива в къщата.

Райна ме кефи каква е бойна.

Денди ми е супер противен открай време. Киро също. Ели също.

# 102
  • SF
Не защитавам Лияна, но защо за Златка Р. никой не говори как сключи църковен брак с оня нарко- барон Павел, до като жена му беше бременна?

Защото това не го знаем.  newsm78
Сигурно ли е или е някаква ваканционна шега. Сега е модерно когато ходиш насам-натам през летните отпуски, да се жениш. Това означава да се облечеш с красива рокля и да се снимаш с букет и гадже пред някоя забележителност. Целувки, размяна на пръстени, пожелания и обещания и после вечеря в някой готин ресторант. По случай 10-годишнината от брака ви, можете да се ожените отново в 10 европейски столици.

# 103
  • SF
Вървят слухове, че ще вкарват Светлана незнам коя си... Някаква плеймейтка  Naughty и ще ме изгубят тотално

В кое риалити е участвала?

# 104
На мен ми е супер грозна Пенка...особено , когато влизаше в къщата бях  Shocked С времето малко и посвикнах с физиономията, та сега не се плаша толкова

+1

Общи условия

Активация на акаунт