За съжаление предаването е силно манипулирано и се излъчват само откъси ,които манипулират мнението на зрителите - например Киро го показват като празноглав идиот и това е образа ,който искат да ни вменят ,че представлява.Определено и аз го смятах за тъп ,смешен и скучен ,и ако не бях попаднала случайно на това нощно предаване директно и на този разговор и досега щях да го смятам за тъп спортист.Но няма нищо общо с Багата и другите от тоя тип- много е начетен .
Затова манипулирането на зрителите ми се изясни още повече.
Така че смятам ,че Джийсън е бил платен да извърши определени провокиращи действия в къщата според сценария ...много добър артист и ролята му пасна идеално.
Така ,че не се вживявайте много - Златките ни ги изкарват променени,израснали и не само красиви домакини ,но много май им се иска да ни ги покажат и умни и че не се интересуват само от външния си вид,затова ги гледаме само с анцузи и разчорлени ,но даващи всичко от себе си в чистенето и готвенето .За мене това наистина е малко пресилено.Незнам тая черната кой стои зад нея ,че само ни я пробутват във всяко предаване и лозунгите ,че е много добър човек ,макар и глуповата и не особено атрактивна постоянно ни се набиват :"Злати може да е тъпа,но е много добър човек ","Злати може да е пъпчива ,но е много добър човек" .
Но както каза Денди - това не е шоуто аз съм добър човек ,а игра ...
и в тая игра дори да се прикриваш зад някакъв друг образ май пак си личи...
а най-вече си личи как искат да манипулират зрителите ....интересно какъв е сценария предварителния,какво се очаква като краен резултат от шоуто...