Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 839
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък случайно гледах някакво пряко предаване в което Киро ме изненада със знанията си по най-различни теми - физика,химия,география,не очаквах да чете толкова и да води толкова интересни разговори и да се интересува от проблемите на човечеството.
За съжаление предаването е силно манипулирано и се излъчват само откъси ,които манипулират мнението на зрителите - например Киро го показват като празноглав идиот и това е образа ,който искат да ни вменят ,че представлява.Определено и аз го смятах за тъп ,смешен и скучен ,и ако не бях попаднала случайно на това нощно предаване директно и на този разговор и досега щях да го смятам за тъп спортист.Но няма нищо общо с Багата и другите от тоя тип- много е начетен .
Затова манипулирането на зрителите ми се изясни още повече.
Така че смятам ,че Джийсън е бил платен да извърши определени провокиращи действия в къщата според сценария ...много добър артист и ролята му пасна идеално.
Така ,че не се вживявайте много - Златките ни ги изкарват променени,израснали и не само красиви домакини ,но много май им се иска да ни ги покажат и умни и че не се интересуват само от външния си вид,затова ги гледаме само с анцузи и разчорлени  ,но даващи всичко от себе си в чистенето и готвенето .За мене това наистина е малко пресилено.Незнам тая черната кой стои зад нея ,че само ни я пробутват във всяко предаване и лозунгите ,че е много добър човек ,макар и глуповата и не особено атрактивна постоянно ни се набиват :"Злати може да е тъпа,но е много добър човек ","Злати може да е пъпчива ,но е много добър човек" .
Но както каза Денди - това не е шоуто аз съм добър човек ,а игра ...
и в тая игра дори да се прикриваш зад някакъв друг образ май пак си личи...
а най-вече си личи как искат да манипулират зрителите ....интересно какъв е сценария предварителния,какво се очаква като краен резултат от шоуто...

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 21:51 от hipopotamka

# 76
  • Ню Йорк
Все ми е тая колко е начетен Киро след като се държи като пълен простак.  ooooh!

# 77
Маме    bouquet

За Лео гласувах.  Rolling Eyes

# 78
според мен такъв искат да ни го покажат ,ако бяха изрязали кадрите с пиенето и пикаенето в мивката ....а бяха сложили умните му приказки,сега мненията щяха да са други
Simple Smile)))))))
мисля,че Джийсън беше прав в едно- трябва да гледаме зад нещата ,там е истината

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 22:03 от hipopotamka

# 79
Киро има някакви енциклопедични знания, това не го прави начетен. Явно по цял ден гледа NG.

# 80
не той си каза ,че много чете още от малък крадял книги от библиотеката и определено не е повърхностен и не е толкова суетен ,колкото се опитват да ни го показват,не е тъпака дето само мисли за тялото си и за външния си вид,ако беше такъв нямаше да се сдушат с  Денди ,а щеше да е при Финдо и манекенките и да тича по пътечката с тях  и да ги пощипва по задничетата

# 81
Те, не се опитват да ни го показват. Той е този, който се показва с крокодилските обувки, с кожите, с ланците и пурите.

# 82
  • някъде там
цоп

# 83
А един пакет как изглежда? Например на нормална коса предполагам я прави малко по-гъста и по-дълга? Или може да промени цялостно прическата -от пършива и къса,на гъста и дълга.
Опитвам се да си представя как ще изглежда, ако ги свали. Crazy

Тук мисля че е с нейната си коса

# 84
А един пакет как изглежда? Например на нормална коса предполагам я прави малко по-гъста и по-дълга? Или може да промени цялостно прическата -от пършива и къса,на гъста и дълга.
Опитвам се да си представя как ще изглежда, ако ги свали. Crazy

Тук мисля че е с нейната си коса

Не, не е. Нейната коса е много тънка, а и тя каза, че не е.

# 85
Те, не се опитват да ни го показват. Той е този, който се показва с крокодилските обувки, с кожите, с ланците и пурите.
по дрехите посрещат по ума изпращат
човека се поддържа ,но не е празноглав за разлика от плеймейтките,които сега в опитите си да минат за поумнели дори са захвърлили луксозните си дрешки и  са понаучили някоя столица пак са трагично смешни
аз съм приятно изненадана от Киро и това ,че се е напил и се е изпикал в мивката ,понеже му е писнало да се прави на маймуна с ластичните вериги не може да ме накара да го смятам за простак,
ако не бях чула разговора му и разсъжденията му за живота сигурно сега щях да го смятам за малоумен тъпак ,признавам ...но на пияна глава всеки се държи така ....дори се питам - не им дават ядене ,но гледам пиене им се доставя в доста големи количества- и това е пак манипулация на сценаристите - като пиеш на гладно да те хване по-бързо и да правиш простотии,за да има материал после за  епизодите
и вече с тия караници за храната сценаристите би трябвало да се замислят малко да разнообразят ,че все едно и също става във всеки формат ...скука - все караници за яденето ....тъпотия - кой ял ,кой пък не мил чиниите ,кой останал гладен .....беше интересно в началото ,ама вече мисля ,че се изтъркаха ,трябва да им измислят друго наказание

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 22:21 от hipopotamka

# 86
  Аз пък се сетих пак за Денди. Той колко време остана в Къщата при предния ВБ? Имам спомен,че бързо бързо си отиде и пак имаше алкохолни излияния. След това водеше някаква рубрика "Фешън полиция" или нещо подобно. Преследваше по коктейли разни звИзди и коментираше абсурдните им тоалети. Нямам добро впечатление от първия ВБ за него. Сега като влезе ми изглеждаше свеж и пълен с лафове и мъдрости, но след снощи мнението ми се обърна на ( как беше  Wink Wink) 360 оборота.

И там имаше едни пиянски изцепки-беше се напил и с още някой се изпикаха отвън в двора до къщата Joy

# 87
не той си каза ,че много чете още от малък крадял книги от библиотеката и определено не е повърхностен и не е толкова суетен ,колкото се опитват да ни го показват,не е тъпака дето само мисли за тялото си и за външния си вид,ако беше такъв нямаше да се сдушат с  Денди ,а щеше да е при Финдо и манекенките и да тича по пътечката с тях  и да ги пощипва по задничетата

Аз пък, никой никого никъде не видях да пощипва, а гледам внимателно...  Thinking

# 88
  bouquet, леле 6 страници докато се запиша  #Crazy

# 89
При Денди всичко е поза. Той си е пълен простак. Имала съм възможност да го наблюдавам от близо- ами, келеш си е. Влязъл е в някаква роля с тези псевдо аристократични маниери и това му осигурява участия по разни халтурни предавания. Всъщност, той и с нищо друго не се занимава. 

Общи условия

Активация на акаунт