Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 264
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 080
хареса ми Денди, за пореден път! Само заради това мога да му простя грешките Simple Smile

# 1 081
ОХ Вихрето почва пак защитата на двете момичета

# 1 082
Киро може да е с изпотена риза, ама как хубаво го рекна за материалното  Stop

И кога някой ще попита НК не е ли водещ, който трябва да коментира безпристрастно??

Кънчев съвсем е олекнал като водещ - чак и сватовник го играе, изпрати Миро да купува пръстен за Златка ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 083
ех ,сега ще настройват публиката срещу Денди и Кирето и ще се възхваляват Златните момичета

# 1 084
  • Никога на земята...
Денди е уникален  Joy
В студиото нищо ново-излагат се в жалките си опити да изкривят реалността.
Направи ми впечатление,че докато Денди номинираше,Златка Р. се смееше,а Златка Д. гледаше много лошо. Laughing

# 1 085
  • UK
аз дами в къщата не виждам

# 1 086
  • Ню Йорк
Доста просташко от страна на Денди, разочарована съм от него, но е обяснимо - пак е пиян  ooooh!

# 1 087
Въпросния Миро,май трябва първо да се разведе и тогава да купува пръстени. Grinning

Киро много ме дразни! ooooh!

# 1 088
Интересен беше Денди и злобен на моменти, но единствената мебел там май е Финдо.

# 1 089
Денди с тия номинации, все едно им оскуба удължените коси на супергърлите Mr. Green

# 1 090
Според мен РЗ не се смееше, а гримасничеше както винаги

# 1 091
НК и Патрашкова Sick
Нямат морал-в google има много неща hahaha за двете Златки

# 1 092
Ники Кънчев и Патрашкова показват кои са фаворити на сценаристите ,но Денди ги разби
Браво ,който има уши да слуша,който не - нека да го манипулират !

# 1 093
  • София
Супер Денди, много добър изказ, много ме кефи. 
 Н.Кънчев големи глупости говори.
Това студио не трябва ли да е малко от малко обективно?? Директивата е  да защитава златките с всички сили и да се плюе по всичко друго.

# 1 094
Вихра вместо да пита Денди какво работи, първо да отговори тя какво работи, защото стандартът на живот на Денди е 10 пъти по-нисък от нейния. И не беше ли Кристина Патрашкова тази, която роди лафа за държавата на Златките, а сега е тръгнала да защитава тези разтурикъщи.

Общи условия

Активация на акаунт