Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 269
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде на път....
Лео е  душичка, ............. бих хапнала от пиците обаче.  Laughing

И аз затова де..... Wink

# 211

след толкова хирургични намеси, е нормално да е станала по-хубава, но не променя манталитета

и за съжаление

Именно, по манталитета им ще ги познаете, ако перифразираме мъдростта от Светото писание. Simple Smile

ЧЗ също има доста хирургически интервенции, които са позаличили до някаква степен циганските ̀и черти, но няма как да се скрие простотата, първичността и грубостта, типични за този етнос.

# 212

след толкова хирургични намеси, е нормално да е станала по-хубава, но не променя манталитета

и за съжаление

Именно, по манталитета им ще ги познаете, ако перифразираме мъдростта от Светото писание. Simple Smile

ЧЗ също има доста хирургически интервенции, които са позаличили до някаква степен циганските ̀и черти, но няма как да се скрие простотата, първичността и грубостта, типични за този етнос.

Joy Joy Joy

# 213
Подкрепих Пена, другите двама дали са в къщата или не, все ми е тая.

# 214
В понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ ще станем свидетели на вторите Елиминации за Big Brother All Stars 2013. След като Джийсън Брад Люис напусна шоуто преждевременно, застрашените от изгонване останаха трима: Пенка Георгиева, Лео Бианки и Златка Райкова. Всеки от тях ще се изправи пред индивидуално предизвикателство, с което да докаже пред цяла България, че е достоен да продължи напред и да се бори за голямата награда в шоуто – скъп джип оборудван с всевъзможни екстри.

Италианецът Лео Бианки ще се подложи на тест по български език и култура. Big Brother ще му покаже 10 български поговорки, като във всяка от тях ще има по една липсваща дума.

Ромката Пенка Георгиева също ще се изправи пред образователно предизвикателство. То ще затрудни не само нея, но и аристократа Денди, който ще се превъплъти в ролята на неин учител. Разполагайки с учебници и помагала за 4-ти клас, Денди ще трябва да провери и да опресни знанията на младата миска. Как ще се справи Пенка и ще заслужи ли дипломата си за начално образование ще разберем утре, в лайв епизода на Big Brother All Stars 2013.

Ще се справят ли Пенка и Лео със своите задачи, каква ще бъде индивидуалната мисия на Златка Райкова и кой ще напусне Къщата на Big Brother All Stars 2013, може да разберете в понеделник от 20.00 ч. само в ефира на Нова ТВ.

Гости-коментатори в студиото ще бъдат участниците във VIP Brother 2013 – Йоко Захариева и Пламен Медаров, певицата Кали и продуцентът Маги Халваджиян.

# 215
Подкрепям Лео и РЗ. Радвам се, че Джийсън го натириха, крайно време беше психото да напусне. Дано да получи нужната му помощ.

# 216
Здравейте! Някой ще може ли да коментира какво дават в живото излъчване.  Praynig На работа съм и не мога да го гледам.

# 217
Е Райна ще сваля плитките най накрая,пети ден,бравоо! newsm44 newsm44 newsm44

# 218
ББ да вземе да им спретне един кОнкурс за красота. Толкова миски има вътре.

# 219
Здравейте! Някой ще може ли да коментира какво дават в живото излъчване.  Praynig На работа съм и не мога да го гледам.
Ели и Маги си говорят в пушалнята,обяснява за татуировката си "Азис",Райна отиде с Пенка в тоалетната да и разплита плитките,Маги е махнала мъха по лицето на Пенка и сега е с маска на лицето,Киро е в изповедалнята,чистиха преди обед,а Лео прави хляб.

# 220
Ели и Маги си говорят в пушалнята,обяснява за татуировката си "Азис",Райна отиде с Пенка в тоалетната да и разплита плитките,Маги е махнала мъха по лицето на Пенка и сега е с маска на лицето,Киро е в изповедалнята,чистиха преди обед,а Лео прави хляб.

Много ти благодаря.  Peace

# 221

То, ако съдим  по същите  признаци - ето още една циганка Shocked  и още една  Wink

Не всички с по-тъмна кожа са цигани, а между ромите пък има и албиноси Wink

Доколкото схващам логиката на аргументите ти, за негър пък сигурно ще дадеш следния пример:

Скрит текст:

Е, айде сега с твоите камъни по моята глава  Wink
мне, опитах се да вникна в твоята "логика"  Simple Smile
но виждам, че не ми е по силите и се отказвам    Laughing Wink 
Бъди здрава - хубав ден!  Laughing

# 222
# 223

Е, айде сега с твоите камъни по моята глава  Wink
мне, опитах се да вникна в твоята "логика"  Simple Smile
но виждам, че не ми е по силите и се отказвам    Laughing Wink 
Бъди здрава - хубав ден!  Laughing

Ако си блондинка, няма да приемам твърде навътре намеците ти. Simple Smile

# 224
Привет и в новата седмица!    Hug
Крайно време беше да натирят психопата.Още при изцепката с лампата трябваше да види входната врата отвън.Идиот!Жал ми е за родителите му....от малко населено място, сигурно не смеят да се покажат пред съседите си от срам, че са отгледали и "възпитали" подобно ...... изчадие.
Съжалявам за силните думи, но на мен от екрана ми дойде в повече, не знам вътре как са му "дишали флуидите".Супер негативно човече.

Силно се надявам довечера и Пена да си ходи.И от нея струи само омраза, негативизъм, досада и простотия.Достатъчно такива срещам навън, по улиците, и от екрана да ме залива още става твърде много.
Като ще ме развличат, поне да го правят с нещо качествено, а не с тъпотии.

Общи условия

Активация на акаунт