Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 897
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 120
Красива или не - Маги има интересно и характерно лице,
ЕЕЕЕЕЕ да за да не кажем че е грозна ,казваме ,че има" характерно лице" и я бутаме в кюпа с красавиците
Айде молим ,за мене си е грозна !Не ми е интересно лицето и ,да характерно маймунско е ...не че нещо ,ама нито е красива,нито е млада ,къде се бута при красавиците ?От суета и мания за известност ...
Че Русата е загубила с новото си носле перверзното си излъчване , кой знае -може наистина това  да доведе до промяна в нрава и и вече да стане целомърдена девица .Не се знае ,може и друга операция да си е направила за възстановяване на някоя ципа...но това да не са го излъчили още ,айде малко материал за жълтата преса Simple Smile))))))Подходящо заглавие :"Кой ще бъде избраникът на З.Р ,който ще отнеме девствеността И ?"А още по-гледано ще е ако е в ефира на ББ

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 23:11 от hipopotamka

# 121
  • SF

ЕЕЕЕЕЕ да за да не кажем че е грозна ,казваме ,че има" характерно лице" и я бутаме в кюпа с красавиците
Айде молим ,за мене си е грозна !Не ми е интересно лицето и ,да характерно маймунско е ...не че нещо ,ама нито е красива,нито е млада ,къде се бута при красавиците ?

Красотата на Маги идва от там, че някой гениален водещ като Н точка К точка се е изоквал от ефира "Екзотичната красавица, прекрасната и неповторима Маги Желязковаааааа". Или Гала "Здравей, както винаги изглеждаш страхотно!  bouquet" , "Не, ти изглеждаш по-страхотно!"… и т.н.
А Маги е била МИСИС БЪЛГАРИЯЯЯЯЯ!
Все пак да ви кажа, че аз лично познавах един музикант, който искаше да я… Много екзотична му била.

# 122
Днес живото никакво го няма,май  newsm78
Сигурно до утре вечер ще е така,да съберат матр'ял

# 123
# 124

Айде молим ,за мене си е грозна !Не ми е интересно лицето и ,да характерно маймунско е ...не че нещо ,ама нито е красива,нито е млада ,къде се бута при красавиците ?

Красотата на Маги идва от там, че някой гениален водещ като Н точка К точка се е изоквал от ефира "Екзотичната красавица, прекрасната и неповторима Маги Желязковаааааа". Или Гала "Здравей, както винаги изглеждаш страхотно!  bouquet" , "Не, ти изглеждаш по-страхотно!"… и т.н.
А Маги е била МИСИС БЪЛГАРИЯЯЯЯЯ!
Все пак да ви кажа, че аз лично познавах един музикант, който искаше да я… Много екзотична му била.

Е нормално като е известна и рекламирана за екзотична да му се прииска на човека ,ама ако не беше известна надали щеше да и обърне внимание....ей тука се крие май отговора защо някои хора толкова държат да са известни ...
и Пенка сега като вече са я давали по телевизията смятай колко мъже ще я пожелаят ....като екзотична перла,нищо че е черничка

# 125
Все ми е тая колко е начетен Киро след като се държи като пълен простак.  ooooh!
newsm10 newsm10 newsm10  може много да си начетен,много да си чел,да си супер образован и пак може да не си интелигентен............Киро определено страшно ме разочарова,пълен кретен.
 Моето мнение е,че в къщата момичетата са долу горе хубавки/Пенка не я включвам никъде/,но няма определено красавица,на която да не можеш да й се нагледаш..........
 За Маги-мисля,че нагласена става,ама негримирана,по-добре да следва примера на Лилито и да спи с грим,да ходи постоянно нагримирана.......поне докато е в ББ Laughing

# 126
  Пенка - пипната или не,  с или без преса - няма хирургичен метод или гримьор, който да прикрие увисналото чене и промени някак изражението на отсъстващо присъствие /извинете за тавтологията/ - така характерно за етноса ѝ.  Mr. Green

Banshee, в десятката! smile3521

# 127
  • UK
запис да не ви изпусна

# 128
Девойки, моля позволете да си имам собствено мнение, плиийз!  Praynig Wink
В никакви кюпове не я бутам Маги, нито се впечатлявам от мнението на НК - него се старая даже и не го слушам, когато мога  Sick , но ако срещна за пръв път Маги и З.Райкова ,  физиономията, която ще запомня няма да  е тази на русото Зъ.   Peace

# 129
Девойки, моля позволете да си имам собствено мнение, плиийз!  Praynig Wink
В никакви кюпове не я бутам Маги, нито се впечатлявам от мнението на НК - него се старая даже и не го слушам, когато мога  Sick , но ако срещна за пръв път Маги и З.Райкова ,  физиономията, която ще запомня няма да  е тази на русото Зъ.   Peace
е да аз така съм я запомнила понеже прилича на маймуна повече от нормалните жени,ама питай мъжете коя биха предпочели - 90 % ще пожелят русото пиленце

# 130
пенка да си ходи

# 131
да ви кажа мисля си ,че повечето от известните които са участвали в шоуто по-скоро не са спечелили от него ами им е понавредило на имиджа ,не ги разбирам защо се бутат вътре да се унижават ,не вярвам толкова да са прегладнели
все пак в живота не всичко е пари
чудя им се на акъла

# 132
 Banshee,разбира се,че ще имаш собствено мнение.......всяка една от нас има PeaceЕто на мен пък РЗ ми харесва външно,говоря сега за външността............Райна също е хубавичка,но винаги ми е смешно,че моят мъж й вика,че имала физиономия на козичка Joy

# 133
Девойки, моля позволете да си имам собствено мнение, плиийз!  Praynig Wink
В никакви кюпове не я бутам Маги, нито се впечатлявам от мнението на НК - него се старая даже и не го слушам, когато мога  Sick , но ако срещна за пръв път Маги и З.Райкова ,  физиономията, която ще запомня няма да  е тази на русото Зъ.   Peace
е да аз така съм я запомнила понеже прилича на маймуна повече от нормалните жени,ама питай мъжете коя биха предпочели - 90 % ще пожелят русото пиленце

А защо трябва аз да питам мъжете извинявай?   newsm78  
Как предлагаш да стане - да направя анкета ли, що ли, че  и после да се коригирам, съобразно резултатите - тъй ли?  Laughing  

А ето Райна какво е успяла да направи от иначе приятното си лице  Confused

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 23:42 от Banshee

# 134
нещо съм ви изпуснала...

Общи условия

Активация на акаунт