Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 341
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 720
Аз пък смятам ,че мисиите в БГ брадър също показват кои квартиранти са с приоритет в шоуто
не може мисията на Киро да е унизителна за него- да го карат да се облече и да се гъзи с прашки като педал,
а Златка да ни я представят като СУПЕР ЗЛАТИ ,която ЩЕ СПАСИ СВЕТА
някак много плоско...що не я накара и нея да сложи прашки и да прави стрийптийз?
После що Киро саботирал мисиите ,ами аз съм на негова страна да ви кажа .
На едни се дават мисии,с които да станат смешни и да изглеждат унизително,а на други - не ....двоен аршин.КАкво е вашето мнение?
Хареса ли ви Супер Злати ,която ги СПаси и даже 10 кила месо им дадоха заради нейната всеотдайност ?Не мислите ли ,че пак е манипулация към зрителите подсъзнателно да гласуват за Златка...

# 721
Аз пък смятам ,че мисиите в БГ брадър също показват кои квартиранти са с приоритет в шоуто
не може мисията на Киро да е унизителна за него- да го карат да се облече и да се гъзи с прашки като педал,
някак много плоско...що не я накара и нея да сложи прашки и да прави стрийптийз?
На едни се дават мисии,с които да станат смешни и да изглеждат унизително,а на други - не ....двоен аршин.КАкво е вашето мнение?
Хареса ли ви Супер Злати ,която ги СПаси и даже 10 кила месо им дадоха заради нейната всеотдайност ?Не мислите ли ,че пак е манипулация към зрителите подсъзнателно да гласуват за Златка...

е нали им чистят имиджа.. то е ясно, че ББ и той изпълнява мисия.

# 722
Хипопотамка, абсолютно съм съгласна!  Peace

Ако бяха дали мисия на ЗР, ЧР или Маги да се разкарват по прашки друга песен щяха да пеят.  Мисията на Златка  Райкова трябваше да бъде мисловна, а не Супер .... не знам си какво. Да бяха я дали на Пенка и тя щеше да се справи, в никакъв случай не я оправдавам за невежеството, но още от началото се знае, че е неграмотна и точно снощи трябваше да се покаже това и качество.

# 723
На Киро каквато и мисия да му дадат, и Супермен да го спретнат, пак си остава селския бек.    Laughing
Пенка нито отрича, че е циганка, нито се сърди когато я наричат такава............
Аа, разсърди се, това й беше една от причините да номинира Златка, нарекла я циганка.   Laughing

# 724
  • Никога на земята...
После що Киро саботирал мисиите ,ами аз съм на негова страна да ви кажа .На едни се дават мисии,с които да станат смешни и да изглеждат унизително,а на други - не ....двоен аршин.КАкво е вашето мнение?Хареса ли ви Супер Злати ,която ги СПаси и даже 10 кила месо им дадоха заради нейната всеотдайност ?
Съгласна съм  Peace
Както унижиха Пенка с неграмотността и,която е ясна на всички и се опитаха да възхвалят Златка Д.,че е научила елементарни неща.Която пак се изложи със столицата на Италия.

# 725
  • Ню Йорк
Аз пак продължавам да се чудя за Людмилчо. Той сега нали тръби навсякъде, че поведението му било мисия. То добре мислия, ама защото тогава го изгониха, явно се е престарал. И от друга страна, толкова правдоподобно се правеше на луд, че ако е било мисия излиза, че е по-добър актьор и от Джак Никълсън  Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 15:28 от Галактическа принцеса

# 726
ДБЛ твърди, че е било мисия, но поставена от кого? Надали от Биг Брадър. Много се изложи това момче, в началото ми беше забавно да го гледам, но накрая.. Sick

# 727
Аз пак продължавам да се чудя за Людмилчо. Той сега нали тръби навсякъде, че поведението му било мислия. То добре мислия, ама защото тогава го изгониха, явно се е престарал. И от друга страна, толкова правдоподобно се правеше на луд, че ако е било мисия излиза, че е по-добър актьор и от Джак Никълсън  Mr. Green

Да бееее, извънземните ми говорят. Мисия друг път, иска му се.

# 728
Аз пък мисля, че много не му се получи на Брата противопоставянето между Златките и Пенка ...

Аз поне повече виждам приликите, отколкото отликите, и това определено не е в полза на плеймейтките  Peace

Сценката със "сантименталния" Хининус, който си чакаше Пенка Grinning ме впечатли.
Масово съквартирантите се трогнаха от Хининус, не от липсата на Пенка ...  
Може ли едно животинче да ни научи на човещина?

# 729
ДБЛ твърди, че е било мисия, но поставена от кого? Надали от Биг Брадър. Много се изложи това момче, в началото ми беше забавно да го гледам, но накрая.. Sick

от РА  hahaha

# 730

Абсолютно те подкрепям! И нещо повече, "подаръка" от нейния любим Георги, беше повече от предвидим, че е любовно писмо.

И тук трябва да си зададем един лек алегоричен въпрос: Не е ли цялото поведение на Златка съставено от Поведение+Мисия+Любовно писмо, един инструмент в ръцете на продуцентите, чрез които не само подсъзнателно, ами направо чисто съзнателно да преюдицират и преекспонират образата на личността на Златка с една единствена цел, тя да бъде издигната до ниво на преуспялост?

Това си е чистата истина, поне според моето скромно мнение.

# 731
На Киро каквато и мисия да му дадат, и Супермен да го спретнат, пак си остава селския бек.    Laughing
Пенка нито отрича, че е циганка, нито се сърди когато я наричат такава............
Аа, разсърди се, това й беше една от причините да номинира Златка, нарекла я циганка.   Laughing

Беше не проста обида, обикновенна, а съставна "гадна циганка" и "мръсна циганка".
Пенка по-скоро на тези определения наостри внимание и я номинира, а не че е казала, че е мангасярянче.  Naughty

Източник: Видеото на номинациите на Пенята.

# 732
Мръсна или гадна,все си е циганка.А и при Гала каза ,че не се обижда.То и какво да се обижда ,от истината ли?
И без това доста си измисля и лъже,то и е в кръвта  Sick

# 733
Сценката със "сантименталния" Хининус, който си чакаше Пенка Grinning ме впечатли.

И на мен  Tired
Другото беше тъпотия до шия.Изобщо не се впечатлявам от знанията на Пенка.Такива като нея с лопата да ги ринеш.И не само при циганите.
А мисията на Златка беше ''детска радост''  ooooh!

# 734

И на мен  Tired
Другото беше тъпотия до шия.Изобщо не се впечатлявам от знанията на Пенка.Такива като нея с лопата да ги ринеш.И не само при циганите.
А мисията на Златка беше ''детска радост''  ooooh!

Детска радост + отвратително лиготене на самата Златка. Можеше, къде къде по-нормално да я изиграе. Но тя не може да бъде голямата актриса, вие как мислите, дали не е правила чупки и стойки и пред бившите си приятели ( известни с физическото си насилие спрямо нея) ?

Само искам да направя кратка вметка, по отношение на Райна, как мислите, щом един толкова широко скроен човек като Константин, не е успял да я изтърпи, защо за отвратителен характер би могла да има тя?

Относно красотата на Райна:

Ако това е красива жена, здраве му кажи..

Общи условия

Активация на акаунт