Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 405
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 705
# 706
А аз защо чух как Райкова казва че е бременна вече във Вип Брадъра  newsm78 Седяха отвън и тя си каза,а другите й се радваха,пискаха....емоция голяма беше.
После пък като я видях в едната мисия как се мята и хвърля в играта се позачудих  newsm78 Снощи в късния не беше ли тя дето си поиска фолиевата киселина,че й свършила  newsm78

Пенка....аз мисля така: ако види другата страна има надежда и шанс за нея. Гледах я с Карбовски на морето и ми се струва че се държи както се очаква от нея. Много малко от това поведение показа,което ми говори че не й е точно естественото.

Подразни ме едно обаче- снощи Кънчев като анонсираше кои са номинираните и ги изреди:Златка Райкова,ромката Пенка, за Лео не помня какво беше...НО Златка си е Златка Райкова,а Пенка е май ромка преди да е човешко същество.Не можа ли й нея с фамилията й да я спомене или сериозно се бяха заели именно нея да набият на очи ....

# 707
Направо се чудя на някои хора, кой Биг Брадър гледат?  Tired

# 708
  • линията между противоположните крайности
има предаване в момента. злата черната мести и крие  луканки някакви. божееееееееееее...тези  хора дишат и живеят само за да ядат Simple Smile

# 709

Подразни ме едно обаче- снощи Кънчев като анонсираше кои са номинираните и ги изреди:Златка Райкова,ромката Пенка, за Лео не помня какво беше...НО Златка си е Златка Райкова,а Пенка е май ромка преди да е човешко същество.Не можа ли й нея с фамилията й да я спомене или сериозно се бяха заели именно нея да набият на очи ....

Ако виждаш нещо нередно в това, че Пенка е наречена "ромка", подай сигнал ето тук:
http://www.bghelsinki.org/bg/

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 14:12 от Храбина Кóзел

# 710
На мене това щастие и приповдиганато настроение на Лео ми идва в повече.
Някак фалшиво и преиграно ми идва на моменти .
Сега някой да не ми скочи само моля  Peace

В университета ми има италианци и те далеч не са толкова усмихнати и ведри постоянно .

Ако наистина е такъв то това е просто от характера му . А не защото бил италианец или незнам си какъв.

А за снощният лайф не знам какво да кажа обърнаха го на политически дебати.

Не знам на Пенка кой е виновен за необразователноста но затова, че за тия 2 дни, не е научила поне с кой границим ,и какво е станало 681 година си е виновна тя.

# 711
Мега скучни. Всички спят, Черната крие луканките пак.

# 712
  • Пловдив

Ако виждаш нещо нередно в това, че пенка е наречена "ромка", подай сигнал ето тук:
http://www.bghelsinki.org/bg/

На Златките казват фамилиите, защото са двете с еднакви първи имена.
А Пенка повече от достатъчно се постара да се набие в очи, така че не виждам причина да се обвинява Ники Кънчев за това.

# 713
Пенка нито отрича, че е циганка, нито се сърди когато я наричат такава, нито някой казва лъжа. Не разбирам защо трябва да се приема дискриминиращо. Все едно популярни хора от други етноси- арменци, турци, руснаци и прочие да се сърдят, че са такива.

# 714
Мега скучни. Всички спят, Черната крие луканките пак.
+ видео
http://www.dailymotion.com/video/x17xy2a_flashplayerplugin-11-9- … 2-41-00_lifestyle

# 715
Не...съвсем нямах предвид дискриминация  Peace

Направо се чудя на някои хора, кой Биг Брадър гледат?  Tired

Мен ли имаше предвид? За бременността на Златка ли? Може да не съм разбрала,да....аз си циркулирам около тв-то и може да не съм чула как требе  Peace

# 716
Пенка нито отрича, че е циганка, нито се сърди когато я наричат такава, нито някой казва лъжа. Не разбирам защо трябва да се приема дискриминиращо. Все едно популярни хора от други етноси- арменци, турци, руснаци и прочие да се сърдят, че са такива.
американците го приемат като обида....думата с Н-не се приема добре Shocked

# 717
американците го приемат като обида....думата с Н-не се приема добре Shocked

Да, защото американската нация е позована на друг принцип, но в България има различни етноси и те се изучават още в училище.

# 718
Не съм сигурна,е това му е истинското поведение ,не може 24 часа в денонощието да си ухилен . На мен ми е фалшиво, кой каквото ще да казва.

Да щях да съм в еуфория ама нямаше да съм нахилена постоянно .

# 719

Общи условия

Активация на акаунт