Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 405
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 690
Стига с тази Златка.Допреди няколко месеца се влачеше с онази мутра Куката,който имаше жена и дете а преди това и с някакъв Павел (също с дете и жена)Това го знам със сигурност защото  ми е съседка,а и да ви кажа  , че преди 4 години
 лично мъжът ми звъня в една агенция за да я поръча за рожденият ден на свой приятел.
Голям пример няма що и двете са решили да чистят имидж ама май е малко късничко
\
колко й плати мъжа ти и точно какво включваше ангажиемента?

Това и аз го знам  Peace
Той може да я е поръчал, но тя дошла ли е, т.е. изпълнила ли е ангажимента и какво е включвал той?
Йоана ми е ужасно антипатична жена
[/quote
В интерес на истината беше закъснял, тя имаше друг  ангажимент.До колкото си спомням цената беше към 300 лв за 1/2 час, да дойде и да му потанцува като полицайка.Мацката която дойде на нейното място си беше стриптизьорка пратена от същата агенция.
Ха сега да познаем какви танци данси Злати?
Ти така го написа, сякаш са я поръчали за секс услуги за половин час? Какво толкова, че е поръчана да танцува еротично? Нищо фрапиращо не виждам

# 691
Хареса ми Пенка при Гала и със съжаление открих, че снощи сме се разделили с най-интересния персонаж(поне за мен) от къщата..
Не мисля, че Пенка е някаква Златка в зародиш и много се надявам да си остане далече от тази метаморфоза..ще и стискам палци.

П.П. Доколкото разбрах, Пенка е живяла в дом до десетата си година и дотам е била връзката и с училището, след което са я прибрали вкъщи - да се грижи за брат си, а после и да работи.

# 692
Тя Пенчето май наистина полъгва доста - първо била израснала по домовете, после пък в друго предаване каза, че е отгледана само от майка си, после пък - тя се грижила за брат си и накрая - учила до четвърти клас само (а това, че "дори" сричала си било направо постижение за четвърти клас)...
Аз ли не съм наясно, тя ли...? Би трябвало да й е известно, че децата в четвърти клас отдавна би трябвало да могат да четат?!? Дали е стигнала въобще до там?

Аз нямам нищо против Пенка като ромка или за това че послъгва. Въпроса е, че простащината й винаги ще я бута назад. Ето заради това ми стана неприятна. А на моменти си личеше как просто иска да се прави на интересна и се възгордява, че хора като Киро й се кефят. Според мен обаче всички от тяхната си групичка просто я използваха за простотия и й гледаха сеира.
На нея нищо "Златково" обаче не й е чуждо и определено й се иска да е "Златка".

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 12:35 от foxita

# 693
# 694

Миличък той  Heart Eyes Heart Eyes

Все е тъжен

# 695
Много е миличък Хининус. Heart Eyes И ми стана мъчно, как снощи гледаше вратата с очакване като излезе Пенка. Ако може той да спечели ще е прекрасно. Grinning

# 696
Хареса ми Пенка при Гала и със съжаление открих, че снощи сме се разделили с най-интересния персонаж(поне за мен) от къщата..
Не мисля, че Пенка е някаква Златка в зародиш и много се надявам да си остане далече от тази метаморфоза..ще и стискам палци.

Ако имаш син, направо си я взимай за снаха, направо ще е джакпот за сина ти такава красива, работлива и порядъчна циганка. Peace

# 697

Ако имаш син, направо си я взимай за снаха, направо ще е джакпот за сина ти такава красива, работлива и порядъчна циганка. Peace
ПРЕКАЛЯВАТЕ!

# 698

Най-обичам непоискани съвети Tired ...и нямам син, но бих общувала с Пенка Peace

# 699

Най-обичам непоискани съвети Tired ...и нямам син, но бих общувала с Пенка Peace

Житейски опит ли ще обменяте? Или просто искаш да те учи как се оцелява в този мъжки свят? Joy

# 700

Житейски опит ли ще обменяте? Или просто искаш да те учи как се оцелява в този мъжки свят? Joy
И защо не?

# 701
ББ отвори линия и за кучето! Сигурна съм, че ще спечели, а и имаш един СМС от мен!   Flutter

Невероятно.. прецедент в световната история - пожелахте да спечелииии - Хининус!

# 702
Извинете ме, но не разбрах коя Златка иска да забременява/е бременна? Вчера не гледах шоуто

# 703
май и на двете им се бременее, но за ЧЗ става въпрос. А Финдо си изпуснал старта на кануто, защото бил влюбен и си мислил за приятелката си и не чул старта  Joy

# 704
Аха ясно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт