Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 191
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 185
  • UK
Денди днеска се доближава до формата си от онзи лайф
щом и на Райнето каза,че няма хубави крака...

# 1 186
Само не знам продуцентите как ще разделят Хюндая между Черната и Русата Патка.
Всъщност ако му сложат един волан и от дясно и ги сложат и двете да карат, те и двете ще се на@@@т от кеф, че са спечелили. И без това имат повече морал, отколото акъл.

# 1 187
  • гр. София
Нямам съмнения ,че РЗ може да накара всеки мъж да направи, каквото тя пожелае и най -малкото е да се ожени за нея.

Аз пък имам. Поне от мъжете в моето обкръжение никой не би я погледнал за нещо повече от секс за 1-2-3-5 пъти. Въпрос на принципи и достойнство.  Peace

е това малко ли е, то от секс се почва,после не се знае

Ами малко е, да. За връзка/любов се изискват доста повече неща. Пак казвам, говоря за мъжете, които аз познавам, има и по-повърхностни мъже.

# 1 188
  • Никога на земята...
За момент не гледах, ама какво стана - не зачетоха номинацията на Финдо за ЗР ?!

Аха, това е някаква новост, май - ББ "сви" номинация hahaha
Май и във ВБ не приеха на Тервел една номинация. Peace

# 1 189
  • София
Денди голям комплексар се оказа!
Липсва му секс!

Със сигурност няма толкова партньори, като Златките... да се чуди човек при такова количество и разнообразие в секса, откъде тези комплекси... че и непрекъснато реват... или се хилят... циклофрения...  Mr. Green Mr. Green

# 1 190
  • Варна
Точно пък Стойко да говори за липса на характер и отстояване на позицията....
Ако не се лъжа и на него не му зачетоха номинация, но май го накараха да избере друг човек...Точно такава мъка му бяха обясненията, като на Финдо...само дето последния е и грозен.

# 1 191
Не съм останала с впечатление Киро да иска от Златките да се разхождат голи.
Мисля,че той се дразни на лицемерието им.

Той си каза, че е очаквал да види "плеймейт", но остана разочарован.Човека май си е влязъл с намерението да си рекламира бизнеса и около него да пърхат полуголи Златки.

# 1 192
Всъщност ако му сложат един волан и от дясно и ги сложат и двете да карат, те и двете ще се на@@@т от кеф, че са спечелили. И без това имат повече морал, отколото акъл.
А, не си в час.  Peace Черната е Фродо, а Русата е нейният Самознай. От Райкова се очаква само да помогне на Димитрова да стигне до финала, но крайният победител трябва да бъде и ще бъде Златка Димитрова, по сценарий.

# 1 193
  • гр. София
От днес няма да бъда ПОСЛОВИЧНА........ (Финдо).........  Joy Joy Joy Joy

Глупавичък си е, но пък е толкова добродушен, че му прощавам.  Heart Eyes

# 1 194
Хайде сега да си кажем кое ни дразни повече, лансирането на Златките от НК и продуценти или самите те като хора вътре в къщата.

Мен ме дразни първото, което не означава, че държанието им вътре е винаги лошо и неправилно.

# 1 195

Peace много точно  Joy

# 1 196
Златка Р - тя ли вкара тоя лаф "анцунг" ?
За "анцунг" се говореше много още от виповете. Най-сетне се намери един Денди да поправи някого.

На мен Финдо много ми харесва като характер, точно защото избягва конфронтации, макар че със сигурност има вътрешна сила да се бори страшно - поне тези неща се видяха и двете при неговото участие в Сървайвър. А и смятам, че понякога точно най-силните хора са най-миролюбиви, получава се естествено. От друга страна, бабаити като Киро по-скоро изглеждат по-слаби с тази бабаитщина.

# 1 197
Момичета,понеже не гледах....какво е направил Денди,кой е унижил,за някакво унижение говореха newsm78 newsm78

# 1 198
За момент не гледах, ама какво стана - не зачетоха номинацията на Финдо за ЗР ?!

Аха, това е някаква новост, май - ББ "сви" номинация hahaha
Май и във ВБ не приеха на Тервел една номинация. Peace

Така ли беше?? Без значение, малко се размиват критериите, по които ББ приема разните номинации Tired

# 1 199
А, не си в час.  Peace Черната е Фродо, а Русата е нейният Самознай. От Райкова се очаква само да помогне на Димитрова да стигне до финала, но крайният победител трябва да бъде и ще бъде Златка Димитрова, по сценарий.

Аа, ясно!  Sunglasses Абе усещам, че са с някаква човеколюбива и велика мисия, но все ми убягва каква. И Кънчев се напъва да я обясни, ама и той не успява.

Общи условия

Активация на акаунт