Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 236
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 990
Хонорарите на звИздитИ :
Скрит текст:

Кой каза ,че не е видял ЗДимитрова да се смее ? newsm78
Току що се кикотеше като луда  Simple Smile

Сядам и пиша статията не за 60, ами за 120 бона. Глупости на търкалета.
Сигурно и Парис е взела там шест цифрената сума, може, но не и по нашите ширини с този стандарт на живот.

# 991
Не мога да повярвам,че някой би дал на Златка такъв хонорар. Това е абсурдно!

# 992

Новия  трейлър и трети последни номинации лайв епизода довечера

Премълчани истини излизат наяве в номинациите 'очи в очи' довечера.

# 993

голяма смешка тоя брадър, и много глупаци накуп  Mr. Green

Много глупаци на какво?

накуп Есме, НАКУП  Mr. Green

# 994
Много е смешно, когато започнат да се пишат тези хонорари. Видяла Златка 60 000 лева, че от ББ да й дадат.

# 995
май пак нищо интересно не е ставало днес  Simple Smile

# 996
Като гледам нищо не съм пропуснала от дейлито днес.

Русата се хвана с това малкото- Георги, защото то горкото хич не е наясно с кого си има работа. Обаче може точно, то да я сложи на мястото. Като стане велик боец, мацките ще му се въртят една след друга. Това да я видим Злата, дали нещата в този живот не се връщат?
На нея всичките й връзки са били или със семейни мъже, или с отнети такива.

# 997
Не мога да разбера ,защо така се подценява РЗ от някои.
Ако се съди по мъжете , с които и преписват авантюри и връзки ,то тя си е типична мъжемелачка ,а не лесна празноглава пикла за секс.Тя е като "лошите" момчета ,които жените истински  обичат ,но опитните знаят ,че не могат да го имат за дълго.Нямам съмнения ,че РЗ може да накара всеки мъж да направи, каквото тя пожелае и най -малкото е да се ожени за нея.Факта ,че се е задържала дълго  като любима на нарко бос и е  жонглирала с  интереси на мутрите му , конкурентите му политици и няколко  наши и комшийски тайни служби  говори за наистина КЛАСНА/много интелигентна жена/.
Според мен, тя  е избрала Георги ,защото и е омръзнало да играе роли  и  се съобразява с характерите на бивши  половинки и желае да го моделира  така ,че той да се съобразява с нейния характер .За сега се справя чудесно и  ще се разделят само ,ако и омръзне или не прави достатъчно пари

# 998
Ако се съди по мъжете , с които и преписват авантюри и връзки ,то тя си е типична мъжемелачка ,а не лесна празноглава пикла за секс.Тя е като "лошите" момчета ,които жените истински  обичат ,но опитните знаят ,че не могат да го имат за дълго.Нямам съмнения ,че РЗ може да накара всеки мъж да направи, каквото тя пожелае и най -малкото е да се ожени за нея.Факта ,че се е задържала дълго  като любима на нарко бос и е  жонглирала с  интереси на мутрите му , конкурентите му политици и няколко  наши и комшийски тайни служби  говори за наистина КЛАСНА/много интелигентна жена/.
Според мен, тя  е избрала Георги ,защото и е омръзнало да играе роли  и  се съобразява с характерите на бивши  половинки и желае да го моделира  така ,че той да се съобразява с нейния характер .За сега се правя чудесно и  ще се разделят само ,ако и омръзне или не прави достатъчно при

Joy Joy Joy

Съгласна съм само с последния абзац. Другото може да се погледне и под друг ъгъл и да се коментира доста по-различно. Наркобосове, престъпници, тип Божиновци- няма за какво да й ръкопляскам. А и интелекта й се вижда колко е  Stop
С две думи- момиче от каталог.

# 999
 newsm78  Значи ако не си "ръшнала" ъндърграунда, "поомела" политическите среди, плюс няколко тайни служби за разкош, то значи не си никаква жена камо ли пък интелигентна?
 От подобни жени могат да се възхитят само мъже,които искат да начешат егото и да избият комплексите си  и малки момиченца лишени от морални ценностти, които искат   да са богати, без да си мръднат пръста за това. ooooh!

# 1 000
Ако се съди по мъжете , с които и преписват авантюри и връзки ,то тя си е типична мъжемелачка ,а не лесна празноглава пикла за секс.Тя е като "лошите" момчета ,които жените истински  обичат ,но опитните знаят ,че не могат да го имат за дълго.Нямам съмнения ,че РЗ може да накара всеки мъж да направи, каквото тя пожелае и най -малкото е да се ожени за нея.Факта ,че се е задържала дълго  като любима на нарко бос и е  жонглирала с  интереси на мутрите му , конкурентите му политици и няколко  наши и комшийски тайни служби  говори за наистина КЛАСНА/много интелигентна жена/.
Според мен, тя  е избрала Георги ,защото и е омръзнало да играе роли  и  се съобразява с характерите на бивши  половинки и желае да го моделира  така ,че той да се съобразява с нейния характер .За сега се справя чудесно и  ще се разделят само ,ако и омръзне или не прави достатъчно пари

Мъжемелачката е жена, която минава през мъжа и след нея не остава нищо читаво по него.
Тя го унищожава емоционално, често и финансово, и след това си тръгва съвсем спокойно и без никакви поражения по себе си.

А пораженията при Русата Златка са повече от очевидни - счупен нос, нови цици, за финансовото и състояние няма какво да се коментира, при положение, че определено НЕ е влязва в ББ , за чест и слава.
И във никакъв случай, не е по-голямо от това на бившите и гаджета/любовници/тъпкачи.

Относни бъдещите планове с/за Георги, тя многократно спомена в "Горещо", че вижда в него, добра перспектива, за спечелването на големи награди - не каза турнири, състезания и прочие, а именно материалното с финансово отражение - награди, на чист български - кинти!

За мен, винаги съм твърдял, че РЗ е чиста проба боклук.
Дори на истеричната и с тотално объркан мироглед Черна Златка, ценностната и система е на по-високо ниво.

# 1 001
Според мен, тя  е избрала Георги ,защото и е омръзнало да играе роли  и  се съобразява с характерите на бивши  половинки и желае да го моделира  така ,че той да се съобразява с нейния характер .За сега се правя чудесно и  ще се разделят само ,ако и омръзне или не прави достатъчно при

Joy Joy Joy

Съгласна съм само с последния абзац. Другото може да се погледне и под друг ъгъл и да се коментира доста по-различно. Наркобосове, престъпници, тип Божиновци- няма за какво да й ръкопляскам. А и интелекта й се вижда колко е  Stop
С две думи- момиче от каталог.

Момичетата по каталог никой не знае кой и кога е спал с тях ,а Златка е имала явна и продължителна връзка с наркобос , а неслучайно тези мъже са най-интересните  и ВАЖНИ персони на последните 2 века .Разликата между секс и връзка ОГРОМНА

Скрит текст:
Въпреки ,че не понасям Лияна не мисля ,че
 най-милото  и достойнството на жената е между краката и

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 16:49 от smile_smile

# 1 002
Според мен, тя  е избрала Георги ,защото и е омръзнало да играе роли  и  се съобразява с характерите на бивши  половинки и желае да го моделира  така ,че той да се съобразява с нейния характер .За сега се справя чудесно и  ще се разделят само ,ако и омръзне или не прави достатъчно пари

Мъжемелачката е жена, която минава през мъжа и след нея не остава нищо читаво по него.
Тя го унищожава емоционално, често и финансово, и след това си тръгва съвсем спокойно и без никакви поражения по себе си.

А пораженията при Русата Златка са повече от очевидни - счупен нос, нови цици, за финансовото и състояние няма какво да се коментира, при положение, че определено НЕ е влязва в ББ , за чест и слава.
И във никакъв случай, не е по-голямо от това на бившите и гаджета/любовници/тъпкачи.

Относни бъдещите планове с/за Георги, тя многократно спомена в "Горещо", че вижда в него, добра перспектива, за спечелването на големи награди - не каза турнири, състезания и прочие, а именно материалното с финансово отражение - награди, на чист български - кинти!

Дори на истеричната и с тотално объркан мироглед Черна Златка, ценностната и система е на по-високо ниво.

Никой човек не е боклук
Скрит текст:
Според накоЙ друг всяка жена ,която не носи забрадка /фередже е БОКЛУК .
Според други всяка жена ,която не е имала минимум 7 гаджета преди 1  брак е малоумна

Морал или  ценностна система е относително понятие и всеки измерва по свой личен критерий.
За мен черната Златка е много по-простовата и открита.
Интересни  са ми  по-сложни  многопластови  играчи в ББ

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 16:46 от smile_smile

# 1 003
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Никой човек не е боклук
Скрит текст:
Според накоЙ друг всяка жена ,която не носи забрадка /фередже е БОКЛУК .
Според други всяка жена ,която не е имала минимум 7 гаджета преди 1  брак е малоумна

Скрит текст:
Морал или  ценностна система е относително понятие и всеки измерва по свой личен критерий.
За мен черната Златка е много по-простовата и открита.
Интересни  са ми  по-сложни  многопластови  играчи в ББ

Ти си най.

# 1 004

Довечера звездите на шоуто ще се потопят в екзотиката с новата Номинационна игра, наречена „Лято по никое време“. Капитани на хавайските отбори ще бъдат Райна и Маги Желязкова.

Tехните съотборници ще трябва да покажат истински умения в носенето на коктейли, преминавайки през басейн пълен с препятствия и още много предизвикателства.

На финала на трасето Съквартирантите ще се сблъскат с друга задача, която изисква съобразителност и бързина на ума, предлагайки различни фрази от родния език.

Кои звезди ще пренесат най-много коктейли и какви умения ще представят в седмичната Мисия, ще видите тази вечер в лайв изданието по Нова ТВ.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт