Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 274
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 885
Райкова голяма актриса.

# 886
Русата не става за артистка  ooooh!

# 887
Много ми е интересно кога ще прочетем, че с това БЕБЕ са скъсали. Не че й го пожелавам, но като съм слушала други нейни интервюта за бившите й гаджета- то, не е хвалене, то не бяха църковни бракове, то не бяха най-големите любови, всеки път беше, той. Сега пак се е метнала в джаза, та да видим до кога  Thinking

# 888
  • София
ЗР: - Много ми ли(п?)сТва Георги!  Mr. Green

# 889
А да! Той нали затова се пеняви, че искал на двете му ръце да има по една плейметка, пък те на домакини ще му се правят Grinning
На ръцете, не в устата. Mr. Green

Брадърът изглежда все повече като ''На кафе''. Да му закачат руси букли на Кънчев, само това остана. Има си вече набор от безкрайно скучни и безполезни Златки, които да си кани  все ден и те да разказват какви са примерни домакини.
Да спрат само да ни губят времето, лъжейки ни , че гледаме риалити формат.
Аз и най-тъпия филм доглеждам докрая, най-безмислената книга я дочитам, само на ''Титаник'' съм си излизала от салона преди да се удави Ди Каприо, а това ще ми май първия Брадър, който ще зарежа.

# 890
Райкова си противоречи. Хем й било писнало от свалячи, хем нямала търпение, те да я свалят и тя започвала да ги сваля  ooooh!

# 891
А да! Той нали затова се пеняви, че искал на двете му ръце да има по една плейметка, пък те на домакини ще му се правят Grinning
На ръцете, не в устата. Mr. Green

Брадърът изглежда все повече като ''На кафе''. Да му закачат руси букли на Кънчев, само това остана. Има си вече набор от безкрайно скучни и безполезни Златки, които да си кани  все ден и те да разказват какви са примерни домакини.
Да спрат само да ни губят времето, лъжейки ни , че гледаме риалити формат.
Аз и най-тъпия филм доглеждам докрая, най-безмислената книга я дочитам, само на ''Титаник'' съм си излизала от салона преди да се удави Ди Каприо, а това ще ми май първия Брадър, който ще зарежа.

май, май, натам отиват нещата

# 892
 newsm78
и Финдо май е излизал?

или нещо е подразбрал  Mr. Green

"в момента не били читави"  Joy

голяма смешка тоя брадър, и много глупаци на куп  Mr. Green

# 893
  • SF
То не остана.
Тези всичките без един са финалисти!
Нали това е най-важното в ББ - да си себе си и да си финалист. Когато за 4 седмици изгониш на елиминации 3-ма, обезличаваш геройството на финалистите.

# 894
  • SF

голяма смешка тоя брадър, и много глупаци на куп  Mr. Green

Много глупаци на какво?

# 895
Сега може набързо да изгонят 2+2 преди финала, с интензивно гонене през два дена, примерно.
Скрит текст:
"накуп", есме се заяжда за правопиЗ :Р

# 896

Ники Кънчев го обяви многократно ,че Вип Брадър 2013 е най-рейтингов Вип Брадър .Новината ,че не само Вип Брадър е  най-рейтингов  в часовия си пояс ,но и Нова тв за първи път е по -гледана като общ рейтинг от БТВ/ бе многократно  обявявано с гордост официално по новините на Нова

Тези изявления не се правят, за да радват зрителя, а за рекламодателите
.
И вестниците са със 6-цифрени тиражи, ама уж. Даже сами си изкупуват тиражите, за да се кефят рекламодателите. Всякакви такива "официалности" (аз не съм го чувала, ама щом ти така казваш) си имат своя смисъл.
Иначе Ники Кънчев, ако го слушаш, това е най-успешният, най-емоционалният, най-рейтинговият, най-най-сезон на сезоните… Миналата година същото беше и покрай Фънки, Къци, годежът и сълзите на Мариана Попова, трепетите на Златка към Багата и т.н. и т.н. После в Ол старс близначки и Стойка крякаха, викаха, Боби и Цецка се влюбваха, другият уж ревнуваше, Панайот вкара майка си в къщата… Най-емоционалното беше и там.
Не се притеснявай. И следващият сезон на ББ ще бъде същият.
И няма да излезе продуцент в новините и официално да ти обяви "ние се провалихме, аз съм некадърен".

Естествено. Какво очаквате- да излезе и да каже, че е провал ли? Всяка телевизия си хвали нейното. Аз веднъж включих на "Музикална академия" и Иван и Андрей се опитаха да ме убедят, че това било най-гледаното предаване според рейтингите  Joy Дори не знам за какво се разказваше в него.

Тези изявления се правят САМО за зрителите-хвалят се и си правят
пи-ар.
Скрит текст:
Рекламодателите ,разпределят медийните си бюджети, според рейтинга на  всяко предаване измерено от лицензирани агенции -по минути
Когато е слаб рейтинга  на някое предаване обикновено спират предаването /съкращават го/без да тръбят
ТВ7 е нова на пазара и всеки техен  рейтинг различен от 0 могат да обявяват за СВОЙ РЕКОРД.

Вчера на лайфа ми направи впечатление ,че НК умишлено провокира ЙОКО  грозно да обижда Златките.
Пламен Медаров усети какво ще избълва Йоко и се опита да я спре ,но НК прекъсна всички, докато Златките не бяха обявени от "моралната"Йоко  за пропаднали и правещи свирки под път и над път.
Целия ББ е една манипулация  с цел да изкара не само на Йоко злобата и псевдо морала и ,а и от нас

# 897
То не остана.
Тези всичките без един са финалисти!
Нали това е най-важното в ББ - да си себе си и да си финалист. Когато за 4 седмици изгониш на елиминации 3-ма, обезличаваш геройството на финалистите.

Не остана и какво да ми/ни задържи интереса.
Вече не е социален експеримент, а монолог на вагината, егати.
Ще попищи Кънчев колко са променени Златки и за разкош колко са лоши всички други и това е.
Ми професор Вучков е по-приятен за слушане с неговите безкрайни, но за сметка на това разнообразни и колоритни монолози.

# 898
  • SF

Тези изявления се правят САМО за зрителите-хвалят се и си правят[/b] пи-ар.

И тези пи-ари за какво са им? м?

# 899
  • SF
nmruon, shhhhhh Naughty

Скрит текст:
А може и да е  искала да каже "на трета степен" - глупаци3Ама като нямам за какво да се хвана и ставам злобна и заядлива. Иначе съм себе си. Peace

Общи условия

Активация на акаунт