Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 329
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 870
  • SF
Кюрпанова,за какви съмнения говориш?  newsm78
Аз се съмнявам ,че имаш съмнения  Laughing

Съмнения, че ще направят изложба. Laughing

# 871
малко клюки от къщата:

Райна се обясняваше пред Ели и финдо, че не била си паднала по него, а просто го защитила, че някой (май Денди) го бил нарекъл квадратен  Mr. Green

той да не се притеснява от нея, тя така си се майтапела, закачала...

и го резнаха  Mr. Green

а преди това ЗД разказваше на Маги, колко Къци я дразнел в къщата и с кеф обясняваше, как му развалили ананаса, който той мислел да изяде и от сорта  Mr. Green

и на тази май не и е минало, като на Радевата  ooooh!

все повече ме разочарова това момиче  Confused

# 872

а преди това ЗД разказваше на Маги, колко Къци я дразнел в къщата и с кеф обясняваше, как му развалили ананаса, който той мислел да изяде и от сорта  Mr. Green

и на тази май не и е минало, като на Радевата  ooooh!

все повече ме разочарова това момиче  Confused
тя като крещеше просташки на Къци това според нея беше нормално,ама като  на нея и правеше номера Джийсън - оо,как може простак,тъпак ...

# 873
Киро и Златка Райкова. Simple Smile

# 874
  • SF
Райна все пак била психолог  Joy

Кали философ  Mr. Green

ЧЗ - икономист  Grinning

...  младата ни интелигенция кърти!?! 

ето на това аз викам чалга, сиреч менте! всичко е подменено с изкуствена обвивка!

нямам против изпълнителката Райна, или танцьорката Райна, ама хайде малко да изчака за психолог!!!

Eeee…, ти се сети кога да се възмущаваш! След като всичките ни плеймейтки, миски и певици завършиха психология, право, прочетоха томовете на Достоевски, а някои даже и история на изкуството.
Сетете се за една без висше образование.

# 875
Някои дори и на музикалната академия се нахвърлиха  hahaha
Аз Райна не мога да си я  представя да работи всеки ден от 9 до 17 часа и в края на месеца да чака да си вземе заплатата. При това да е подчинена на някой шеф, който да й казва какво да прави. Каквато е люта македонка, до няколко дни му е свила сармите и си е вдигнала чантата.
Явно и не разчитат на тези дипломи или си мислят, че като станат на по 40-50 и вече не им се кълчи по кръчмите ще им влязат в употреба. Само не знам като не си го практикувал как ще стане това.

# 876
Целуват ли се? Popcorn

# 877
  • SF

Ники Кънчев го обяви многократно ,че Вип Брадър 2013 е най-рейтингов Вип Брадър .Новината ,че не само Вип Брадър е  най-рейтингов  в часовия си пояс ,но и Нова тв за първи път е по -гледана като общ рейтинг от БТВ/ бе многократно  обявявано с гордост официално по новините на Нова

Тези изявления не се правят, за да радват зрителя, а за рекламодателите.
И вестниците са със 6-цифрени тиражи, ама уж. Даже сами си изкупуват тиражите, за да се кефят рекламодателите. Всякакви такива "официалности" (аз не съм го чувала, ама щом ти така казваш) си имат своя смисъл.
Иначе Ники Кънчев, ако го слушаш, това е най-успешният, най-емоционалният, най-рейтинговият, най-най-сезон на сезоните… Миналата година същото беше и покрай Фънки, Къци, годежът и сълзите на Мариана Попова, трепетите на Златка към Багата и т.н. и т.н. После в Ол старс близначки и Стойка крякаха, викаха, Боби и Цецка се влюбваха, другият уж ревнуваше, Панайот вкара майка си в къщата… Най-емоционалното беше и там.
Не се притеснявай. И следващият сезон на ББ ще бъде същият.
И няма да излезе продуцент в новините и официално да ти обяви "ние се провалихме, аз съм некадърен".

# 878
"Тва не сме го учили"
Пенка /ц/
 Joy

# 879
  • SF
Някои дори и на музикалната академия се нахвърлиха  hahaha
Аз Райна не мога да си я  представя да работи всеки ден от 9 до 17 часа и в края на месеца да чака да си вземе заплатата. При това да е подчинена на някой шеф, който да й казва какво да прави. Каквато е люта македонка, до няколко дни му е свила сармите и си е вдигнала чантата.
Явно и не разчитат на тези дипломи или си мислят, че като станат на по 40-50 и вече не им се кълчи по кръчмите ще им влязат в употреба. Само не знам като не си го практикувал как ще стане това.

А Черната вече направи изказването "Представяш ли си!? Някои хора цял месец работят за заплата!!" (това беше по повод, че си провалят мисиите и нямат волята да си заслужат храната).

# 880
Стига, бре. Как ще  го пусне това русото в устата си. Кой го знае къде е било.

# 881

Ники Кънчев го обяви многократно ,че Вип Брадър 2013 е най-рейтингов Вип Брадър .Новината ,че не само Вип Брадър е  най-рейтингов  в часовия си пояс ,но и Нова тв за първи път е по -гледана като общ рейтинг от БТВ/ бе многократно  обявявано с гордост официално по новините на Нова

Тези изявления не се правят, за да радват зрителя, а за рекламодателите.
И вестниците са със 6-цифрени тиражи, ама уж. Даже сами си изкупуват тиражите, за да се кефят рекламодателите. Всякакви такива "официалности" (аз не съм го чувала, ама щом ти така казваш) си имат своя смисъл.
Иначе Ники Кънчев, ако го слушаш, това е най-успешният, най-емоционалният, най-рейтинговият, най-най-сезон на сезоните… Миналата година същото беше и покрай Фънки, Къци, годежът и сълзите на Мариана Попова, трепетите на Златка към Багата и т.н. и т.н. После в Ол старс близначки и Стойка крякаха, викаха, Боби и Цецка се влюбваха, другият уж ревнуваше, Панайот вкара майка си в къщата… Най-емоционалното беше и там.
Не се притеснявай. И следващият сезон на ББ ще бъде същият.
И няма да излезе продуцент в новините и официално да ти обяви "ние се провалихме, аз съм некадърен".

Естествено. Какво очаквате- да излезе и да каже, че е провал ли? Всяка телевизия си хвали нейното. Аз веднъж включих на "Музикална академия" и Иван и Андрей се опитаха да ме убедят, че това било най-гледаното предаване според рейтингите  Joy Дори не знам за какво се разказваше в него.

# 882
Стига, бре. Как ще  го пусне това русото в устата си. Кой го знае къде е било.

А да! Той нали затова се пеняви, че искал на двете му ръце да има по една плейметка, пък те на домакини ще му се правят Grinning

# 883
И аз не знам как стават тези магии, как не ги ловят регистри тези частни вузове, но въпросният си купи директно магистър (2 години програма, на която не е стъпвал), без никакъв бакалавър и никога не е имал бакалавър от никъде. В България явно всичко може. Та така за заведението, което споменахте, че ЗлаткаР била завършила.  Peace

# 884
Бебеее, колко е специално това Бебее... newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт