Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 318
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Беше ги скрила, защото тогава имаше, а загубиха мисията и да може да се разпределят добре за цялата следваща седмица. Тя не яде луканки.

# 751

Само искам да направя кратка вметка, по отношение на Райна, как мислите, щом един толкова широко скроен човек като Константин, не е успял да я изтърпи, защо за отвратителен характер би могла да има тя?

Помните ли в първият Vip Brother, като бяха заедно Коцето и Райна, тя как го тормозеше с нейните капризи? " Пиле, това...Пиле, онова..."
Малко след това ги засякох в един хотел, ние бяхме на почивка, те имаха участие. Та в коридора чувам някаква мацка дудне и мърмори. Като се разминаваме, виждам че това е Райна, която пак се оплакваше нещо, а Коцето вървеше след нея с отегчена и отчаяна физиономия. Пак че той  навреме се усети и се разделиха, че иначе горкият той...

# 752
  • somewhere near the sea
Само Людмил твърди, че всичко е било ИГРА, не е споменавал думата "мисия". Игра, която той си измисли и започна от самото начало: "Аз съм дошъл тук да играя, не да ми се перчат разни...с гримовете си..." Това бяха доводите му. Ако беше мисия, продуцентите щяха да дадат отчет за изпълнението ѝ.

Относно Пенка- наистина има по-зле от нея, не само в четвърти, но и в осми клас, повярвайте ми.(То и в темата има неграмотни хора, които са студенти. ooooh!) Като я гледах как не иска да учи, как ѝ се доспиваше, как се инатеше, как гледаше да се измъкне..., не ми обяснявайте, че е защитна реакция на наранено момиче.
Отделен въпрос е къде са зяпали институциите, та са подминали момиче на десет години да живее само и да гледа брат си.
Още някоя и друга година ще си сменя "спонсорите", докато един ден вече няма  да се чуе за нея- ще е потеглила към необятните магистрали на Полша и Германия.
Жалко е наистина и в този смисъл не е нейна вината.
За да не е оff topic ще цитирам откъс от Йовков:

Скрит текст:
Божура не обичаше никого и към нищо не можеше трайно да се привърже. Но у Ганаила тя виждаше всичко, което сама тя нямаше, а искаше да има, харесваше бялата ѝ като мляко кожа, русите ѝ коси, чудеше се на тая чиста благоуханна плът, спотаена в меките гънки на коприната. И ако всичко това беше нещо, което можеше да се открадне, тя би го откраднала на драго сърце.
.........Но понякога тия приказки, тая гавра, с която хората я преследваха, я озверяваше.
- Лош бил - говореше си тя сама на себе си със светнали като на вълчица очи, - пиян бил! Аз тъй го искам! Да пие. Да лудува. Аз тъй го искам! И нека ме бие, нека ме тъпче с краката си. О, Василчо, Василчо...

# 753
Сценаристите някак си не мога да извадят от никой нищо. Верно, че всички се пазят, ама друго се е да ги попровокират малко- я, сватба, я развод, я скандал.

# 754
Тази година Брадърите определено не струват, нито предният, нито този. Не знам какво се е променило, но слаба работа. Миналогодишните и двата бяха пренаситени от емоции и съботия, участниците бяха интересни, до последно имаше какво да се гледа. А тези цял ден ден ги дават как спят или крият храна. Хайде, поде да направят една сватба на Финдо, че нещо да се случи най-накрая.

Да, в цялост е точно така. И все пак All Stars е много по-интересен от Vip Brother.

Дали, защото е по-малко времето, но е по-контрастно и динамично спрямо Vip-а.

От 17-ти декември започна имението "Даутаун", така че, около тази дата според мен ще е и финалът на All Stars.  Naughty

Хора разни и вкусове  така...
За мен ВИП Брадър 2013 бе наистина заслужено най-гледания и рейтингов ВИП Брадър.
Финалната петица особено  Ваня Червенкова,Пламен Медаров ,Мира Радева  бяха най-интересните ,колоритни и силни играчи/ положителни и отрицателни/ за всички сезони.Благодарение на тях и сценаристите на ББ ,  НоваТВ стана най-гледана телевизия  в БГ за 1 път  .
Сегашния сезон ще се запомни като сезона на тъпанарите и според медиите ,а и мен

# 755
  • София
http://life.dir.bg/news.php?id=15657096

Не знам кой е виновен за раздялата им, но изречението как е пощипвал Райна пред жена си, хич не ми хареса.

# 756
Само Людмил твърди, че всичко е било ИГРА, не е споменавал думата "мисия". Игра, която той си измисли и започна от самото начало: "Аз съм дошъл тук да играя, не да ми се перчат разни...с гримовете си..." Това бяха доводите му. Ако беше мисия, продуцентите щяха да дадат отчет за изпълнението ѝ.

Относно Пенка- наистина има по-зле от нея, не само в четвърти, но и в осми клас, повярвайте ми.(То и в темата има неграмотни хора, които са студенти. ooooh!) Като я гледах как не иска да учи, как ѝ се доспиваше, как се инатеше, как гледаше да се измъкне..., не ми обяснявайте, че е защитна реакция на наранено момиче.
Отделен въпрос е къде са зяпали институциите, та са подминали момиче на десет години да живее само и да гледа брат си.
Още някоя и друга година ще си сменя "спонсорите", докато един ден вече няма  да се чуе за нея- ще е потеглила към необятните магистрали на Полша и Германия.
Жалко е наистина и в този смисъл не е нейна вината.
За да не е оff topic ще цитирам откъс от Йовков:

Скрит текст:
Божура не обичаше никого и към нищо не можеше трайно да се привърже. Но у Ганаила тя виждаше всичко, което сама тя нямаше, а искаше да има, харесваше бялата ѝ като мляко кожа, русите ѝ коси, чудеше се на тая чиста благоуханна плът, спотаена в меките гънки на коприната. И ако всичко това беше нещо, което можеше да се открадне, тя би го откраднала на драго сърце.
.........Но понякога тия приказки, тая гавра, с която хората я преследваха, я озверяваше.
- Лош бил - говореше си тя сама на себе си със светнали като на вълчица очи, - пиян бил! Аз тъй го искам! Да пие. Да лудува. Аз тъй го искам! И нека ме бие, нека ме тъпче с краката си. О, Василчо, Василчо...

Ха-ха-ха  newsm62 smile3532, ти ме уби с цитата на Йовков. Утепа рибата, ей!

# 757
Къде пък прочете, че Вип Брадър 2013 се води най-гледания и най-рейтинговия, като до сега Вип Брадър 2012 е обявен за най-силния сезон. Само като се сетя миналата година в темата какво беше и колко е рехаво сега  Tired

# 758
Тази година Брадърите определено не струват, нито предният, нито този. Не знам какво се е променило, но слаба работа. Миналогодишните и двата бяха пренаситени от емоции и съботия, участниците бяха интересни, до последно имаше какво да се гледа. А тези цял ден ден ги дават как спят или крият храна. Хайде, поде да направят една сватба на Финдо, че нещо да се случи най-накрая.

Да, в цялост е точно така. И все пак All Stars е много по-интересен от Vip Brother.

Дали, защото е по-малко времето, но е по-контрастно и динамично спрямо Vip-а.

От 17-ти декември започна имението "Даутаун", така че, около тази дата според мен ще е и финалът на All Stars.  Naughty

Хора разни и вкусове  така...
За мен ВИП Брадър 2013 бе наистина заслужено най-гледания и рейтингов ВИП Брадър.
Финалната петица особено  Ваня Червенкова,Пламен Медаров ,Мира Радева  бяха най-интересните ,колоритни и силни играчи/ положителни и отрицателни/ за всички сезони.Благодарение на тях и сценаристите на ББ ,  НоваТВ стана най-гледана телевизия  в БГ за 1 път  .
Сегашния сезон ще се запомни като сезона на тъпанарите и според медиите ,а и мен

Може би...но по-скоро може би НЕ.
Всяка следваща година, продуцентите в лицето на Николетко, обявяват, че това е най-успешният, най-гледаният, най-емоционалният и така все НАЙ.

А пък колко е така.. и кой следи коефицитент на гледаемост, спрямо прайм-тайм промили... това е малко относително, а пък в България в пълна сила относителност.  Stop

Ако си спомняте, редовно Мичето и Сашка от Х фактор обявяваха предаването за най-гледаното, ама колко е така и дали въобще е така.....  Stop

# 759

Само искам да направя кратка вметка, по отношение на Райна, как мислите, щом един толкова широко скроен човек като Константин, не е успял да я изтърпи, защо за отвратителен характер би могла да има тя?

Помните ли в първият Vip Brother, като бяха заедно Коцето и Райна, тя как го тормозеше с нейните капризи? " Пиле, това...Пиле, онова..."
Малко след това ги засякох в един хотел, ние бяхме на почивка, те имаха участие. Та в коридора чувам някаква мацка дудне и мърмори. Като се разминаваме, виждам че това е Райна, която пак се оплакваше нещо, а Коцето вървеше след нея с отегчена и отчаяна физиономия. Пак че той  навреме се усети и се разделиха, че иначе горкият той...

Май тя него заряза.

# 760
Къде пък прочете, че Вип Брадър 2013 се води най-гледания и най-рейтинговия, като до сега Вип Брадър 2012 е обявен за най-силния сезон. Само като се сетя миналата година в темата какво беше и колко е рехаво сега  Tired

Ники Кънчев го обяви многократно ,че Вип Брадър 2013 е най-рейтингов Вип Брадър .Новината ,че не само Вип Брадър е  най-рейтингов  в часовия си пояс ,но и Нова тв за първи път е по -гледана като общ рейтинг от БТВ/ бе многократно  обявявано с гордост официално по новините на Нова

# 761
Никоя телевизия не може да лъже   за рейтингите /особено за НАЙ-ВИСОК рейтинг/,защото конкуренцията не спи и веднага аргументирано и технически измерено ще ги обяви за лъжци.
Скрит текст:
Рейтинга е  много важен за всяка телевизия ,защото според него зависи колко пари получава телевизията от общите пари за реклама за всички телевизии.Най-рейтинговата телевизия получава 2 пъти повече пари от тази на 2 място и за толкова пари никой не може да лъже   ощетените конкуренти

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 16:45 от smile_smile

# 762

Май тя него заряза.

О-о-о интервюта, статии, цитати, че може и снимки да има... колкото искаш в Интернет, а и много често се спомена и в класическата хартиена преса.

Един факт е безспорен, Коцето я заеба, като барани яйца.

Справка: Горепосочените доказателства.

П.С. Ако тя беше свястната, а Коцето изрода, защо тя е сама като бухал в тропическа гора, а той е женен за много по-красиво момиче и си има детенце, респективно семейство?

# 763

Ники Кънчев го обяви многократно ,че Вип Брадър 2013 е най-рейтингов Вип Брадър .Новината ,че не само Вип Брадър е  най-рейтингов  в часовия си пояс ,но и Нова тв за първи път е по -гледана като общ рейтинг от БТВ/ бе многократно  обявявано с гордост официално по новините на Нова

Откога здравомислещият човек приема нещо казано по телевизора за истина и откога "Новините" били по Нова или по бТВ са официален източник на достоверна информация?

П.С. Ако не си запозната, да вметна, че има множество национални телевизии в БГ и други кабеларки , които са осъдени, именно за злепоставяне, изкривяване на факти, недостоверност и т.н.

# 764
  • Бургас
Пена е при Милен. С прическа и свестен грим!

Общи условия

Активация на акаунт