Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 331
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 735

Нали претендира,че е красива .Да вземе да се облече като хората.
Да заприлича на нещо,сега пак си е нищо.
А и как се радва на простотиите си,голямо хилене .УЖАС!!!

Ами тя какво друго да мисли за себе си, след като вижда, че е звезда? Много ясно, че ще има самочуствието, че  красива и стилна. Друг е въпросът какво е пък това общество, в което екземпляри като Пена стават звезди...Сиреч негативите за обществото ни от цялата тази история са много по-големи, отколкото за самата Пена.

Peace Абсолютно.

# 736
  • Ню Йорк
Аз пак продължавам да се чудя за Людмилчо. Той сега нали тръби навсякъде, че поведението му било мислия. То добре мислия, ама защото тогава го изгониха, явно се е престарал. И от друга страна, толкова правдоподобно се правеше на луд, че ако е било мисия излиза, че е по-добър актьор и от Джак Никълсън  Mr. Green

Да бееее, извънземните ми говорят. Мисия друг път, иска му се.

И аз съм по-склонна да си мисля, че е луд отколкото феноменален актьор.

# 737

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

Глад мори Къщата. Кой ли ще оглави класациите за досаден и лицемерен Съквартирант?

# 738
  • Ню Йорк

Райна ми е като пиле в муцуната. Хич не бих я сложила в класацията на красавиците.

П.П. Моля те махни го тоя подпис, че всеки път като го видя и чак мен ме заболява  Mr. Green

# 739
Аз пак продължавам да се чудя за Людмилчо. Той сега нали тръби навсякъде, че поведението му било мислия. То добре мислия, ама защото тогава го изгониха, явно се е престарал. И от друга страна, толкова правдоподобно се правеше на луд, че ако е било мисия излиза, че е по-добър актьор и от Джак Никълсън  Mr. Green

Да бееее, извънземните ми говорят. Мисия друг път, иска му се.

И аз съм по-склонна да си мисля, че е луд отколкото феноменален актьор.
Какъв актьор ,той целия се тресеше от нервни тикове  Joy

# 740

Райна ми е като пиле в муцуната. Хич не бих я сложила в класацията на красавиците.

П.П. Моля те махни го тоя подпис, че всеки път като го видя и чак мен ме заболява  Mr. Green

Да и аз се учудвам на мнението на хората, че е красива Райна.

П.С. Така по-добре ли ми е аватарът?  newsm78  #Crazy

# 741
  • Ню Йорк

Да и аз се учудвам на мнението на хората, че е красива Райна.

П.С. Така по-добре ли ми е аватарът?  newsm78  #Crazy

Хахахаха. Трепач е Simple Smile

# 742
Добре де, Пенка ако е живяла в дом, не може да е учила до 4 клас. Там задължително ги карат да ходят на училище.
Тя Пенчето май наистина полъгва доста - първо била израснала по домовете, после пък в друго предаване каза, че е отгледана само от майка си, после пък - тя се грижила за брат си и накрая - учила до четвърти клас само (а това, че "дори" сричала си било направо постижение за четвърти клас)...
Аз ли не съм наясно, тя ли...? Би трябвало да й е известно, че децата в четвърти клас отдавна би трябвало да могат да четат?!? Дали е стигнала въобще до там?

Като малка са я дали в дом, защото баща й е бил психично болен и самата майка не може да я гледа. На 10-годишна възраст си я взимат обратно да гледа брат си и скоро след това и да работи. И наистина е права, че в четвърти клас има много по-зле от нея с четенето и това въобще не е странно; такива има дори в по-горни класове. Тези неща сто пъти ги казахме, ама айде пак.

~

Хах, Людмил имал мисия. От Господ ли, от Сатаната ли, или от някой психопатски филм? Да беше казал, че е играл собствена роля, по-смислено щеше да звучи. Е, освен ако не твърди, че ББ дава и мисии, необявени за зрителите, което всъщност сме засичали и преди.

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 15:51 от nmruon

# 743
Момичета да ви кажа честно не симпатизирам на невежеството на Пенка,но тя е отрасла в такава среда и това е оставило отпечатък върху държанието и и знанията и ,и все пак мисля,че говори доста по-правилно български от Недялко,който има ужасен диалект и доста други българи.
Но искам да ви кажа ,че повече ме възмущава невежеството на Златка,която е расла в нормална среда ,дори майка и е учителка....това много повече ме възмущава.
Щом в нормална среда нямаш елементарна обща култура,може би наистина си доста кух ...
и сега да ми я пробутват за невероятна мома с добро сърце  нещо не ме грабва ....просто не съм толкова куха ,че да ме изманипулират да и се възхищавам ...
така че ПЕНКА за мен е продукт на средата си и няма как да бъде образована при условията при които е живяла.
Ама майка ти да е учителка,да си учила,да претендираш ,че имаш висше образование и да се излагаш като ....това вече е шок за мен.

# 744
Момичета да ви кажа честно не симпатизирам на невежеството на Пенка,но тя е отрасла в такава среда и това е оставило отпечатък върху държанието и и знанията и ,и все пак мисля,че говори доста по-правилно български от Недялко,който има ужасен диалект и доста други българи.
Но искам да ви кажа ,че повече ме възмущава невежеството на Златка,която е расла в нормална среда ,дори майка и е учителка....това много повече ме възмущава.
Щом в нормална среда нямаш елементарна обща култура,може би наистина си доста кух ...
и сега да ми я пробутват за невероятна мома с добро сърце  нещо не ме грабва ....просто не съм толкова куха ,че да ме изманипулират да и се възхищавам ...
така че ПЕНКА за мен е продукт на средата си и няма как да бъде образована при условията при които е живяла.
Ама майка ти да е учителка,да си учила,да претендираш ,че имаш висше образование и да се излагаш като ....това вече е шок за мен.

Изцяло подкрепям мнението ти, само с една забележка, че освен момичета, тук там има и по-някое момче (мъж). Благодаря, предварително!

За мен Златките са много по-тежък социален дефект, с трайно негативно отражение в бъдещето, отколкото Пенка.
При последната няма непоправимо, докато при Златките с трайно утвърден характер и мироглед, не само че една промяна би била почти невъзможна, ами тя би рефлектира изцяло негативно върху менталното им здраве.

# 745
Тази година Брадърите определено не струват, нито предният, нито този. Не знам какво се е променило, но слаба работа. Миналогодишните и двата бяха пренаситени от емоции и съботия, участниците бяха интересни, до последно имаше какво да се гледа. А тези цял ден ден ги дават как спят или крият храна. Хайде, поде да направят една сватба на Финдо, че нещо да се случи най-накрая.

# 746
  • sofia
Сценката със "сантименталния" Хининус, който си чакаше Пенка Grinning ме впечатли.

И на мен  Tired
Другото беше тъпотия до шия.Изобщо не се впечатлявам от знанията на Пенка.Такива като нея с лопата да ги ринеш.И не само при циганите.
А мисията на Златка беше ''детска радост''  ooooh!
Peace
hipopotamka , написала си и моите мисли, пак Hug

# 747
Тази година Брадърите определено не струват, нито предният, нито този. Не знам какво се е променило, но слаба работа. Миналогодишните и двата бяха пренаситени от емоции и съботия, участниците бяха интересни, до последно имаше какво да се гледа. А тези цял ден ден ги дават как спят или крият храна. Хайде, поде да направят една сватба на Финдо, че нещо да се случи най-накрая.
еми като изгонихте дявола на ви сега любувайте се на красивите и добри герои Simple Smile))))))
дано да вкарат някой интересен образ,че иначе няма да има какво да обсъждаме повече
не ви ли прави впчечатление ,че почти всички вкарани повторно не се държат естествено ,пазят се да не се изложат и не са никога интересни ,дори първия път да са били такива
всичките се страхуват да играят играта и го дават пасивно ,"по-обрано"- това стана любим израз ,даже Пенка ,каза че била "по-обрана",държат се супер тъпо и безинтересно ,РАйна и тя сега е тотално безлична,Маги все едно я няма там ,скука,тоя Финдо е тотална скука ,Златките реват чат пат за разнообразие,може би понеже  не смеят  да се  развикат  им избива на рев ,правят се на много търпеливи ,инструктирани са да се въздържат и играят не себе си -няма един интересен образ
Джийсън колкото и да го демонизирате си беше пипера на манджата ,сега без сол и пипер е блудкав и безвкусен продукта наречен ББ

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 16:20 от hipopotamka

# 748

Да, в цялост е точно така. И все пак All Stars е много по-интересен от Vip Brother.

Дали, защото е по-малко времето, но е по-контрастно и динамично спрямо Vip-а.

От 17-ти декември започна имението "Даутаун", така че, около тази дата според мен ще е и финалът на All Stars.  Naughty

# 749
Защо крият месо и луканки?
Ето ...чета сега, че ЧЗ криела луканка. От кого  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт