Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 341
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 675
Кой ще защитава Ели и Лео на номинации/финал -

http://www.dailymotion.com/video/x17xq2s_flashplayerplugin-11-9- … 7-13-31_lifestyle

# 676
Esmee,
Така сме създадени хората,че оглеждайки се в себе си (и психически и физически ) съдим и за другите , приписваме им собствени мисли и т.,ако ме разбираш.
 Ако можеше да виждаш по-далече от нослето си( предполагам прекрасно) щеше да си наясно, че въпросната Пенка е имала такъва живот и култура,(не възпитание ,а култура), че и завършването на  4ти клас са много . Постави се на нейно място , поживей в нейният  свят , имай неините стериотипи и тогава съди. Единици са тези от етноса   и  ,които успяват да се издърпат за косите си и да излезат от блатото. Мисля, че дори и това,което е постигнала за сега е много и се измерва със сигурност с нечовешки усилия от нейна страна, ама ти от къде да знаеш, пък и предполагам не искаш да се замислиш.

Shocked

Ти сериозно ли??

Гледай На кафе- там Пенка разказа за заболяването, което е имала на 17 години Peace

# 677
Esmee,
Така сме създадени хората,че оглеждайки се в себе си (и психически и физически ) съдим и за другите , приписваме им собствени мисли и т.,ако ме разбираш.
 Ако можеше да виждаш по-далече от нослето си( предполагам прекрасно) щеше да си наясно, че въпросната Пенка е имала такъва живот и култура,(не възпитание ,а култура), че и завършването на  4ти клас са много . Постави се на нейно място , поживей в нейният  свят , имай неините стериотипи и тогава съди. Единици са тези от етноса   и  ,които успяват да се издърпат за косите си и да излезат от блатото. Мисля, че дори и това,което е постигнала за сега е много и се измерва със сигурност с нечовешки усилия от нейна страна, ама ти от къде да знаеш, пък и предполагам не искаш да се замислиш.

Shocked

Ти сериозно ли??

Споко пък и ти... Simple Smile

Валер̀и вероятно е на щат ето тук:  http://www.osf.bg/?cy=99

# 678
Esmee,
 Ако можеше да виждаш по-далече от нослето си( предполагам прекрасно) щеше да си наясно, че въпросната Пенка е имала такъва живот и култура,(не възпитание ,а култура), че и завършването на  4ти клас са много . Постави се на нейно място , поживей в нейният  свят , имай неините стериотипи и тогава съди. Единици са тези от етноса   и  ,които успяват да се издърпат за косите си и да излезат от блатото. Мисля, че дори и това,което е постигнала за сега е много и се измерва със сигурност с нечовешки усилия от нейна страна, ама ти от къде да знаеш, пък и предполагам не искаш да се замислиш.

Shocked

Ти сериозно ли??

Споко пък и ти... Simple Smile

Валер̀и вероятно е на щат ето тук:  http://www.osf.bg/?cy=99

Като нищо да е истина.

# 679
  • SF
Нали претендира,че е красива .Да вземе да се облече като хората.
Да заприлича на нещо,сега пак си е нищо.
А и как се радва на простотиите си,голямо хилене .УЖАС!!!

Цвети, преди да се изказваш дали ти харесват тоалетите й или не, походи малко облечена в нейните дрехи, прави малко от нейните простотии, забрави кой е хан Аспарух и тогава съди, ясно ли ти е! Не можеш да казваш какви са циганите, ако не си се въргалял поне малко с тях в прахта. Много ви е лесно на вас, които всеки ден си обувате прани гащи да съдите тези, на които им е толкова трудно дори зъбите си да измият!!!

# 680
  • SF
Храбрина Козел??

# 681
  • SF

Гледай На кафе- там Пенка разказа за заболяването, което е имала на 17 години Peace

Не мога. Дано да не е нещо гадно.
Хора, аз не съм много захласната по Пенка. Няма да следя всяка нейна стъпка и да се опитам да съм като нея, за да я разбера. Пенка ще си остане неразбрана от мене и от всички хора около мене. Ние тези не ги разбираме. Вие имате свободата да правите вашия избор и да оправдавате всеки за всичко. Аз няма да спечеля наградата за най-добрата форумка на годината.

# 682

Не мога. Дано да не е нещо гадно.
Хора, аз не съм много захласната по Пенка. Няма да следя всяка нейна стъпка и да се опитам да съм като нея, за да я разбера. Пенка ще си остане неразбрана от мене и от всички хора около мене. Ние тези не ги разбираме. Вие имате свободата да правите вашия избор и да оправдавате всеки за всичко. Аз няма да спечеля наградата за най-добрата форумка на годината.

Не си единствената. Подкрепям горното ти мнение с две ръце  smile3521 newsm10

# 683
Добре де, Пенка ако е живяла в дом, не може да е учила до 4 клас. Там задължително ги карат да ходят на училище.

# 684

http://en.wikipedia.org/wiki/Hrabina_Cosel

Hug

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 11:54 от Храбина Кóзел

# 685
Добре де, Пенка ако е живяла в дом, не може да е учила до 4 клас. Там задължително ги карат да ходят на училище.

Какво значение вече има. Тя е само архивни страници в ББ.

Но като цяло съжденията не и се връзват, трябва да има повече диалози с нея, с цел - достигане на истината, нещо, което според мен няма да бъде реализирано.

# 686
  • SF

Ти нали я видя тя как учи.

# 687

Ти нали я видя тя как учи.

Колко е ходила не знам, ама с какво си е запълвала времето след училище е вече под въпрос..

# 688
Скрит текст:

# 689
При Гала Пенка каза че на 17 е оперирана от рак на гърдата.Сега не ходи на прегледи и не се следи защото не й дремело.Каквото имало да се случва,щяло да се случи.

Не успях да й повярвам  Rolling Eyes А дано пък да е послъгала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт